Maatwerk applicatie ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling is een breed vakgebied en blijft ook steeds groeien. Er komen immers elke keer weer nieuwe oplossingen, systemen en mogelijkheden bij. Of het nu gaat om web-, server-, software- of applicatie koppelingen, wij denken met je mee en houden rekening met de wensen en behoeften van de organisatie. Hierdoor ontstaat effectief op maat ontwikkelde software.

 

 

 

CRM oplossingen

Een passend CRM vinden voor een organisatie kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Kosten, omgang en mogelijkheden kunnen per software nog best verschillen. En vaak is de aansluiting met bestaande systemen of het overstappen op een nieuw CRM erg kosten- en arbeidsintensief. Om dit in één keer te tackelen, bouwen wij CRM oplossingen die precies alles bevatten wat een organisatie odig heeft. Wij zorgen voor de ontwikkeling van de juiste koppelingen met bestaande verkoop, voorraad- of beheersystemen en zorgen dat de juiste functionaliteiten ingebouwd zijn. Zo hebben wij voor CCS een custom-made klantportaal ontwikkeld met een koppeling tussen de website en hun interne ticketsysteem. 

 

Software koppelingen

Ontbreekt er een goede aansluiting tussen verschillende systemen die in gebruik zijn? Systemen waar al veel tijd, geld en man-uren in gestopt zijn? Toch komt het vaak voor dat deze dure systemen niet optimaal voorzien in de wensen. Productiviteit wordt soms tegengewerkt door onnodige stappen of exports die nodig zijn om data vanuit het ene systeem naar het andere systeem te krijgen. Om deze problemen op te lossen realiseren wij koppelingen tussen verschillende programma’s en systemen. Dit kan zijn voor e-mailprogramma’s, bestelverwerkingsprocessen of een koppeling tussen interne en externe systemen. Wij zorgen voor een naadloze aansluiting van de bedrijfsprocessen en softwarepakketten. Dit werkt kostenbesparend en efficiënt.

 

API koppelingen

API koppelingen zijn de meest voorkomende software koppelingen. Een API is simpel gezegd de toegang (een ingang) tot een ander systeem. Een API koppeling is dan ook een mogelijkheid waardoor twee systemen met elkaar kunnen communiceren. Er zijn verschillende soorten API toegangen die softwarepakketten of organisaties kunnen aanbieden. Naast onze ruime ervaring met Magento koppelingen en automatiseringen, maken wij ook vaak koppelingen met bekende externe systemen zoals SugarCRM, SharpSpring of MailChimp. Wij houden van uitdagingen, dus wees niet bang om dit ons voor te leggen.

 

 

Wat is mogelijk?

Laat ons weten wat er gekoppeld of ontwikkeld moet worden en wij zoeken de oplossing! Juist door onze maatwerk aanpak worden veel koppelingen en applicaties juist wél mogelijk. Voor zowel interne als met externe systemen.

 

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW