Webdesign

Webdesign gaat verder dan alleen een website laten maken. Het is dé manier hoe jouw bedrijf zich op het internet vertoont. Je wilt dan overal een goede indruk achterlaten. Laat je online aanwezigheid meer zijn dan een digitaal visitekaartje. Er kan tegenwoordig namelijk heel veel.

Bij Sprite IT letten we bij het bouwen van je website op de navigeerbaarheid, funtionaliteit en het ontwerp. Uiteraard moet alles erop gericht zijn te converteren. Dat is immers waar webdesign direct invloed op heeft.

Webdesign met oog op conversie

In het webdesign verliezen we de bezoekers niet uit het oog. Sterker nog, we zorgen ervoor dat de website gemaakt wordt rondom jouw doelgroep. Zij moeten meteen kunnen vinden wat ze zoeken, waar ze ook de website binnenkomen. Aan de hand van een goede menu structuur en duidelijke vlakken raken je bezoekers niet verdwaald. Een zakelijke website valt of staat met het succes van de conversie.

We komen te veel websites tegen die steken laten vallen op het gebied van conversie, terwijl dit nu juist de belangrijkste factor is van het webdesign. Puttend uit een enorme hoeveelheid ervaring bouwen wij aan converterende websites.

Niet alleen mooie, maar ook functionele websites

Natuurlijk, een website moet mooi zijn. De afbeeldingen zijn scherp, de witregels en vlakken laten voldoende ruimte over, het moet er grafisch tiptop uitzien. Toch mogen we hetgeen dat niet zo opvalt niet onderschatten. Een goed functionerende website is namelijk net zo belangrijk. Als de programmatuur op de achtergrond niet werkt heb je niets aan je site. Benieuwd naar de kosten of wil je meteen zien wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje bij onze website pakketten.

Wij zullen bij het webdesign blijven testen om ervoor te zorgen dat het eindproduct werkt zoals het bedoeld is. Ons webdesign bureau brengt balans tussen schoonheid en functionaliteit.

Bij Sprite bouwen we ook webshops

Wanneer wij het over websites maken hebben, bedoelen we ze in alle vormen en maten. Wat betreft het webdesign van een webshop zit je bij Sprite IT ook goed. Met ervaring in de ecommerce maken we voor jou een webwinkel die logisch in elkaar zit. Door het goed op te bouwen zorgen we ervoor dat je niets inlevert qua snelheid van je webshop. Daarnaast kijken we altijd hoe we jouw huisstijl kunnen verwerken in het ontwerp. Je kunt zelf kiezen in welk CMS je het laat maken, waaronder een Magento webshop.

Het webdesign moet een verlengstuk zijn van je business. Wanneer je online producten verkoopt zit je niet te wachten op allerlei extra zaken die je moet regelen. Bij Sprite IT houden we het voor jou simpel. Geïntegreerde winkelwagensystemen en de nodige betaalmethoden werken we samen met jou uit.

Van ontwerp naar oplevering

Onze webdesigners beginnen niet zomaar aan een webdesign project. We gaan eerst met jou om de tafel. Hier komen de eerste punten op papier. Gaandeweg maken we het ontwerp van je website, waarbij je voldoende contact houdt om bij te sturen of nieuwe feedback te geven. Een website laten maken in Amsterdam is bij ons een gestructureerd proces waar al velen de vruchten van hebben kunnen plukken.

Wij weten dat het niet in één keer volledig gemaakt kan worden. Daarom houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen wanneer we aan de slag gaan met jouw webdesign.

Specialisten in Umbraco en WordPress

Van de vele beschikbare CMS zijn Umbraco en WordPress onze favorieten. We leveren ook onze diensten in andere omgevingen, maar deze zijn zeer geliefd onder onze klanten. Dankzij de klantvriendelijke ondersteuning zijn beide systemen geschikt om zelf te gebruiken als ondernemer. Een Umbraco website laten maken heeft daarbij het voordeel dat het makkelijk integreert met de applicaties van Microsoft. Het heeft een geweldig beveiligingssyteem en is makkelijk te beheren door ieder type bedrijf.

Wil je liever een WordPress website laten maken kan dat ook. Niet voor niets is ruim 7 op de 10 websites gebouwd met dit CMS. Het heeft talloze plug-ins en valt makkelijk naar jouw voorkeur in te vullen. De universele toepassing maakt het een goede keuze voor grote en kleine bedrijven.

Laat Sprite jouw webdesign doen

Als betrouwbaar webdesign bureau in Amsterdam hebben we veel websites mogen maken voor ondernemers uit de buurt. Gelukkig zijn we actief in heel Nederland waardoor we altijd voor je klaar staan. Wanneer je je maatwerk website uitbesteed aan ons bouwen we een functionele website gericht op conversie.

Wil jij weten wat we met jouw ideeën allemaal kunnen maken? Ga in gesprek met onze specialist en hij helpt je verder met de eerste stappen van het ontwerp. Neem contact met ons op voor advies over het laten maken van je website.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW