SEO specialist Amsterdam

Bedrijven in Amsterdam komen naar onze SEO specialist toe om meer klanten te krijgen. Wanneer je ziet dat je niet stijgt in de zoekmachines is het tijd om de SEO uit te besteden. We komen het vaak genoeg tegen bij Sprite IT. Een enthousiaste ondernemer heeft een website laten maken, maar na een tijdje blijven de klanten uit. Met een SEO speciaslist haal je die klanten wel binnen en rendeert je website.

Wat is een SEO specialist in Amsterdam?

Bedrijven die op zoek zijn naar een SEO specialist in Amsterdam willen online gevonden worden. Deze expert zorgt ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt volgens de laatste richtlijnen van de zoekmachines. In Nederland hebben we het vooral over Google dan, aangezien 90% van de internetgebruikers deze gebruiken.

Een SEO specialist is iemand die zich helemaal heeft toegelegd op het begrijpen hoe zoekmachines websites beoordelen. Door de kwaliteit te vergroten van jouw website kom jij hoger in de zoekresultaten te staan. De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste paar zoekresultaten waardoor je een enorme toestroom van bezoekers krijgt.

Wat doet een SEO specialist in Amsterdam?

De specialist van ons SEO bureau in Amsterdam zorgt er op verschillende manieren voor dat je hoger in de zoekmachines komt. Er is namelijk niet één gouden methode om bezoekers te krijgen. Elke branche, elk zoekwoord heeft een eigen aanpak nodig. Daarom is het onbegonnen werk om zelf hieraan te beginnen. Niet alleen omdat je als ondernemer te veel andere dingen moet regelen, maar ook omdat het begrijpen hoe het werkt jaren duurt.

Onze zoekmachine optimalisatie experts hebben dit leer geld al lang en breed betaald, waardoor ze vandaag de dag zeer effectieve online marketing campagnes opzetten. Geef deze taken dus uit handen aan de SEO specialist in Amsterdam. Hieronder geven we een klein overzicht van wat onze diensten precies inhouden.

SEO scan

De SEO scan is een rapport om de stand van zaken in kaart te brengen. Niet alleen is het goed om in een korte tijd te zien waar het aan schort aan een website, het is ook een perfecte basis om de voglende analyses op uit te bouwen. Ook geeft het jou als ondernemer in duidelijke taal aan wat er verbeterd kan worden. Daarom bieden we deze service gratis aan naast ons profesionele advies.

Uiteraard is het ook een goed controle middel. Wanneer je een paar maanden verder bent in je online marketing campagne wil je nog even goed meten of alles goed gaat. De SEO scan is wellicht het meeste kostenefficiente middel wat een online marketeer tot zijn beschikking heeft.

Technische SEO

De technische SEO slaat op alles dat met techniek te maken heeft op je website. Een van de duidelijkste voorbeelden is de snelheid van je website. Is je site te traag, dan haken mensen af. Hoe vaak heb jij weggeklikt op het moment dat iets niet laadde? Door onder andere de grootte van de afbeeldingen of het aantal oproepen naar de server te verkleinen bespaar je data die ingeladen moet worden. Je zal zien dat de website sneller wordt en Google je meer waardeert.

On-page

On-page is het gedeelte dat je op de pagina’s van de website ziet: teksten, afbeeldingen, knoppen maar ook het menu en de footer horen hierbij. Het is jouw communicatiemiddel met je bezoekers. Zorg je ervoor dat je op het juiste moment een call-to-action gebruikt? Zijn de offerteknoppen goed bereikbaar of komen mensen in een lus terecht tijdens het navigeren? De belangrijkheid van het on-page gedeelte van zoekmachine optimalisatie valt niet te onderschatten. Laat dit daarom door een ervaren SEO specialist doen.

Linkbuilding

Door linkbuilding zorgt onze SEO expert ervoor dat je hoogwaardige links (verwijzingen) krijgt vanaf andere websites. Elk domein krijgt van Google een bepaalde waarde mee. Dit gebeurt op basis van meer dan 200 ranking factors. Op het moment dat er meerdere websites met een hoge autoriteit naar jouw bedrijf verwijzen zegt dat iets over de kwaliteit die jij biedt. Je zal zien dat je stukje bij beetje de concurrentie verslaat die dit niet hebben.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is uiteindelijk hetgeen waardoor jij daadwerkelijk klanten krijgt. Waar de overige onderdelen zich richten op het behalen van een hogere positie in Google, gaat het bij conversie erom dat jouw bezoekers klanten worden. Als je een webshop hebt wil je niet alleen dat klanten iets kopen, maar het liefst dat ze terugkomen voor nieuwe aankopen. Ook kan valt er nog marge te behalen door onze SEO specialist in bijvoorbeeld de omvang van de orders.

Waarom uitbesteden aan een SEO specialist?

Een SEO specialist inhuren in Amsterdam is de korste route om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. In Amsterdam zijn er een hoop bedrijven actief en die willen allemaal een deel van de potentiële klanten. Waar jij het verschil in gaat maken is dat je een professioneel bedrijf achter je hebt staan voor de online marketing.

Om het voor jou inzichtelijk te houden geven we je iedere maand een rapportage met de behaalde doelen. Bovendien zorgen we voor korte communicatielijnen en een vast team dat aan je website werkt. Op die manier gaan wij graag de samenwerking aan voor de lange termijn.

Wij zijn specialist in SEO

Sprite IT heeft al vele klanten mogen helpen om mooie resultaten neer te zetten op het gebied van SEO. Met behulp van onze specialist maken we een plan van aanpak. Dit is gebaseerd op de eerder genoemde SEO scan, een uitgebreid zoekwoordonderzoek en een concurrentieonderzoek.

Of jij nu lokaal je online vindbaarheid in Amsterdam wilt vergroten of landelijk actief wilt zijn, wij hebben de kennis en het kunnen in huis om nieuwe klanten aan te trekken.

Samenwerken met Sprite IT in Amsterdam

Samenwerken met Sprite IT in Amsterdam begint met een kennismakingsgesprek. We willen graag weten wat jij als ondernemer doet en hoe je je bedrijf voor je ziet in de toekomst. Op basis van je wensen en budget stellen we een online marketing plan op. De SEO specialist hoeft niet als enige het antwoord te hebben. Vaak is een online marketing strategie het beste wanneer het wordt gecombineerd met Google Ads. Daarom hebben we voor jou een team beschikbaar zodat iedereen zijn eigen vakgebied beheerst. Gezamenlijk weten we de krachten te bundelen tot een online marketing expert.

Ontvang gratis SEO advies

Bij Sprite IT kun je terecht om gratis SEO advies te ontvangen. Je gaat dan in gesprek met de expert waarbij we antwoord geven op al je vragen. Het kan zijn dat zoekmachine optimalisatie nog te onduidelijk is voor je of dat je niet weet wat je moet doen om bovenaan te komen met je bedrijf. In dat geval is het goed om een adviesgesprek aan te gaan. We merken bij Sprite IT dat de meeste ondernemers zeker bereid zijn om te investeren, zolang ze maar weten waar ze in investeren. Wil jij direct weten waar je aan toe bent met je bedrijf? Laat je dan adviseren door de beste SEO specialist in Amsterdam en neem contact met ons op.

Wil jij ook een ervaren SEO expert voor jouw business?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW