SEA bureau Amsterdam

Zoek je een ervaren SEA bureau in Amsterdam? Bij Sprite IT hebben we een gedreven team van meerdere specialisten die jouw Google Ads campagnes kunnen instellen. We leveren vrijwel altijd maatwerk aan, maar je kunt ook kijken naar onze SEA pakketten op de website.

Met onze effectieve online marketing campagnes verhogen we de ROI van je website. Bij ons is het niet een kwestie van alleen instellen. Met de maandelijke verbeteringen die we aanbrengen zie jij je omzet stijgen. Zo bouwen we je Google Ads account stap voor stap uit naarmate je meer klanten krijgt.

Je SEA uitbesteden aan ons bureau in Amsterdam

Het uitbesteden van je SEA gaat gemakkelijk bij ons bureau in Amsterdam. We nodigen je graag uit om een keer langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Wij letten altijd op het beschikbare budget, iets dat belangrijk is om te managen tijdens een Google Ads campagne. Wanneer jij besluit om de betaalde advertenties over te laten aan onze experts ontzorgen wij je volledig.

Wij doen onder andere het vooronderzoek, maar stellen ook actief bij naarmate er nieuwe data beschikbaar is. Zien wij bijvoorbeeld een bepaald product het goed doen tijdens een periode dan zullen we hier extra op inzetten. Uiteraard wil je wel inzichtelijk hebben wat er allemaal gebeurd. Daarom maken we graag rapportages van de behaalde resultaten.

Naast Google Ads zijn wij een full service bedrijf. Je kunt dus naast de SEA ook je SEO of social media uitbesteden aan ons bureau in Amsterdam.

Hoe werkt SEA bureau Sprite IT?

Bij ons SEA bureau in Amsterdam krijg je de keuze tussen meerdere manieren van campagne voeren. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten of je eerste intentie met de advertenties is om meer verkeer te krijgen of om specifiek product beter te verkopen.

Door het koppelen van KPI’s (key performance indicators) kunnen we ons richten op het verhogen van de conversies of bjivoorbeeld op de ROAS (Return On Ad Spend). Tijdens het verbeteren van de advertenties letten we erop om de CPC zo laag mogelijk te houden.

Wij werken dus niet alleen op effectiviteit, maar ook op efficiëntie. Alleen door beide goed aan te pakken kunnen we de maximale winst uit een strategie behalen. Je kunt een gratis scan aanvragen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij bij Sprite IT gebruiken dan onze ervaring in de branche om je de kansen in de markt te laten zien. Als SEA bureau van Amsterdam hebben we dat al voor verschillende bedrijven uit de regio mogen doen.

Het meten van de Google Ads campagnes

Het uitbesteden van de Google Ads campagnes doe je niet zomaar. Je wilt wel weten wat de stand van zaken is. Daarom maken we regelmatig de cijfers begrijpelijk met behulp van rapportages. Maak je bij ons naast de SEA ook gebruik van onze zoekmachine optimalisatie diensten in Amsterdam, dan krijg je een gecombineerd rapport waar alles netjes staat vermeld. Zo behoud jij het overzicht van je data. Afhankelijk van je project doen we dit maandelijks of per kwartaal. We geven je niet alleen een overzicht van wat er is gebeurd, maar ook waar de nieuwe kansen liggen. Wij gaan namelijk graag een langdurige samenwerking aan, waarbij we elke keer een nieuwe doelstelling behalen.

Wat gaat de SEA mij kosten?

Geen enkele campagne is hetzelfde. Ons SEA bureau in Amsterdam werkt op maat. Voor het gemak hebben we ook een aantal pakketten waaruit je kunt kiezen. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat er sprake is van het budget, de servicekosten en opstartkosten.

Het budget is wat je per dag beschikbaar stelt. Bij Google Ads betaal je per klik. Hoe groter het budget, hoe meer aanvragen je dus kunt genereren. Bovendien beïnvloedt de klikprijs direct de kans om getoond te worden in de advertenties.

De servicekosten zijn de kosten op basis van de uren die wij bezig zijn om jouw campanges te beheren. Om te adverteren in de zoekmachines moet er van alles ingesteld en gemonitord worden. Het aansturen van de lopende campagnes of het zoeken naar nieuwe zoekwoorden kost tijd. Deze tijd vind je terug in de servicekosten.

Tot slot zijn er de opstartkosten. Dit is een eenmalig bedrag dat we in het begin nodig hebben om je account vanaf nul op te zetten. Het inladen van de data, het selecteren van geschikte zoekwoorden en het op maat maken van de instellingen zijn hierin inbegrepen.

Een SEA campagne van Sprite IT

Met de ruime ervaring die we bij online marketing bureau Sprite IT hebben weet je zeker dat je geld goed besteed is. Bij een SEA campagne doen we het nodige onderzoek, stellen we doelen en meten we de voortgang per maand.

Heb jij dus een bedrijf in Amsterdam en zoek je een SEA bureau om een keer mee te sparren over hoe jij meer leads krijgt? Neem dan contact met ons op. De specialist kijkt naar de mogelijkheden, waarna hij je van professioneel advies voorziet. Dit maakt het nemen van een beslissing een stuk makkelijker voor jou als ondernemer omdat je alles op een rijtje hebt. 

We zijn landelijk beschikbaar dus ook zeker voor de omliggende steden:

Wil jij ook een ervaren SEA bureau voor jouw business?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW