Webshop laten maken Amsterdam

Een webshop laten maken in Amsterdam? Online producten kopen wordt steeds populairder. Door zelf een webwinkel te hebben kun je profiteren van deze grote verandering. Al jaren doen mensen vaker de inkopen via het internet. Dit is een trend waarvan wordt verwacht dat het voorlopig niet zal veranderen.

Of je nu al een offline winkel hebt die je wilt uitbouwen of dat je puur gericht bent op het verkopen van je producten via het internet, je hebt een webshop nodig. Sprite IT is in dat geval jouw webdesign bureau om een webshop bij te laten maken in Amsterdam.

Voordelen webshop laten maken door Sprite IT in Amsterdam

Een webshop laten maken in Amsterdam is om een aantal redenen een goed idee. Ten eerste is het zeer kostenefficiënt. In vergelijking tot een fysieke winkel kost een webwinkel namelijk een stuk minder, terwijl je bereik vele malen groter wordt. Bovendien zit je niet met de ruimtelijke beperkingen van een fysieke winkel. Er kunnen zoveel bezoekers tegelijk jouw producten bekijken als je maar wilt.

Als je een website laat maken door Sprite IT in Amsterdam heb je ook het voordeel dat we letten op conversie. Met onze jarenlange ervaring weten we wat werkt en wat niet. We bouwen je webwinkel zo op dat het kopen van producten gemakkelijk gaat. We letten erop dat je bedrijf de juiste uitstraling heeft voor je bezoekers. Laat je bijvoorbeeld een zakelijke website maken dan zorgen we ervoor dat het professioneel eruit ziet.

Werkwijze webshop laten maken

We volgen een paar vaste stappen om voor jou een webshop te maken. Deze methode heeft zich keer op keer bewezen door een fantastisch resultaat neer te zetten. De webshop webdesigner van ons bedrijf gaat met jou als eerst om de tafel. We willen graag jou en je bedrijf leren kennen om een goed beeld te krijgen van je doelgroep. Wie zal er bij jou kopen? Voor wie heb jij je producten?

De volgende stap is om een plan van aanpak te maken. We beginnen met een schets van het ontwerp, soms zelfs nog zonder kleuren maar puur technisch. Als dit alles in orde is kleden we de webshop verder aan in een typerende stijl.

Wanneer alles in kannen en kruiken staat binnen het webdesign is het tijd om te bouwen. Dit wordt gedaan door een toegewijd team die zo schoon mogelijk je website opbouwen. Effectieve codes schrijven is de norm.

Tot slot testen we het zelf en kun je zelf ook nog in een afgesloten testomgeving checken of alles naar behoren werkt. Is dit het geval? Dan kunnen we live! Door regelmatig controles in te bouwen zorgen we ervoor dat we gedurende het gehele traject op de juiste koers blijven.

Wat kost een webshop laten maken?

Er zitten veel uren in het ontwerpen en bouwen van een webshop. Daarom liggen de kosten ook hoger. Een gemiddelde webshop begint rond de € 5.000. Met name de uitgebreide functionaliteiten voeren de prijs op. Wil je ook diverse andere functies in laten bouwen zoals API koppelingen, geavanceerde filteropties of automatische voorraadcorrecties met je fysieke winkel dan komt het neer op maatwerk. Alsnog is een webwinkel een goedkope optie, omdat je er veel rendement uit kunt halen. De winsten die je behaalt met het verkopen van je producten kunnen al snel de ontwikkelingskosten overstijgen.

Webshop op maat laten maken in Amsterdam

Door op maat jouw webshop in Amsterdam te maken hebben we geen beperkende factoren in het ontwerp. Een maatwerk website kost wel iets meer, maar het resultaat is vele malen beter. Normaal gesproken werken we altijd op maat bij Sprite IT. Wil je toch een beeld hebben van wat er voor een bepaalde prijs mogelijk is dan bekijk je de tarieven op onze pagina over website pakketten.

Op maat betekent dat de webdesigners niet gelimiteerd zijn door bepaalde standaardopties in onze ontwikkelingssoftware. Wij bouwen de webshop handmatig waardoor jij precies kan aangeven wat je wilt hebben.

WooCommerce webshop laten maken

De WooCommerce webshop is een geliefde keuze. Met het betrouwbare systeem van WordPress bouwen we jouw website in Amsterdam stap voor stap op. WooCommerce is zo geliefd omdat het veel extra’s biedt voor je shop. Zo is er voor vrijwel elke wens een plug-in te vinden. De software zelf is goedkoop waardoor je geen extra kosten hebt aan het installeren van een duur softwarepakket.

WooCommerce heeft zich door de tijd bewezen als een goede basis voor webshops. Je kunt het installeren op zowel kleine als grote webshops.

Magento webshop laten maken

Sprite IT bouwt grotere webshops met Magento. Heb jij bijvoorbeeld een gigantisch assortiment met meer dan 10.000 producten dan werkt een Magento systeem net wat beter. Ook bij het laten maken van een Magento webshop in Amsterdam volgen we onze vaste werkwijze.

Eenmaal klaar heb je hier ook veel opties om koppelingen te maken en bepaalde plug-ins te installeren. Daarnaast is een Magento webshop even geschikt voor het optimaliseren in Google als elke andere webwinkel. Je krjigt dus een optimaal resultaat als je een groot aanbod hebt.

Sprite IT is de webdesigner uit de omgeving

Zoek jij een Umbraco webdesigner uit de omgeving om je webshop te laten maken? Dan is Sprite IT de partij voor jou. We hebben veel ondernemers uit de regio al geholpen aan het opzetten van een nieuwe website. Ook als je al een bestaande webwinkel hebt, maar je wilt een upgrade geven kunnen wij dat voor je uitvoeren.

Graag gaan me samen met jou de uitdaging aan om een winstgevende website voor je te realiseren. Ook voor de vervolgstappen zoals online marketing zijn wij het geschikte bureau in de omgeving van Amsterdam. Vraag vandaag nog een offerte aan om je webshop te laten maken door Sprite IT.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW