IT

Wil jij moderniseren door nieuwe technologieën te gebruiken binnen je bedrijf? Dan heb je een IT bedrijf nodig dat alles goed installeert en met elkaar koppelt. Als ervaren IT leverancier in de regio van Amsterdam hebben we veel projecten afgerond. Wij leggen de IT-infrastructuur neer, maken nieuwe software om te gebruiken en kunnen je leren hoe je om moet gaan met je nieuwe technologie.

Waarom heb ik IT nodig?

IT maakt een bedrijf efficiënter. Een bedrijf bestaat uit veel complexe bedrijfsprocessen. Elke van deze kunnen voor een deel of zelfs helemaal verbeterd worden met de juiste oplossing. Wat dacht je van het automatiseren van veel handelingen die je collega’s elke dag moeten uitvoeren? Of als je een intern systeem zoekt voor het koppelen van al je losse appraten heb je een stuk infrastructuur nodig.

Je bespaart veel geld door in eerste instantie te investeren in nieuwe technologie. Bovendien zijn de meeste systemen duurzaam opgebouwd met een mogelijkheid om uit te breiden naar nieuwe afdelingen of apparaten. Als IT bedrijf van Amstedam kun je bij ons terecht voor IT beveiliging, IT advies, IT monitoring, IT hulp en IT support.

Een IT bedrijf voor al je oplossingen

Sprite IT is het bedrijf voor al je oplossingen. Wij leveren managed services, maar ook andere vormen van IT beheer zoals back-ups voor je server, VOIP oplossingen of bedrijfssoftware zoals Microsoft. Alles wordt geïnstalleerd door een professional die ervoor zorgt dat alles het naar behoren doet. Ook als je tussentijds problemen tegenkomt met je software of hardware bieden wij de support om dit op te lossen. Hier zijn een aantal voorbeelden uit onze dienstverlening die je kunt uitbesteden.

IT advies

Ten eerste leveren we professioneel IT advies. Jij hebt vast een hoop vragen over hoe je bepaalde uitdagingen aan moet pakken. Onze expert gaat graag met jou het gesprek aan over welke IT oplossingen van toepassing zijn op jouw situatie. Jij hebt een goed beeld over hoe jij je bedrijfsprocessen wilt hebben. Wij geven je advies over hoe je dit in de prakijk kunt realiseren.

IT migratie

Soms is een bepaald systeem gedateerd en moet je overstappen op iets nieuws. Dit kan zijn dat je een ERP-systeem wilt upgraden of vervangen. Maar het kan ook zijn dat je van een fysieke on-site server naar een oplossing in de cloud wilt gaan. Een IT migratie heeft veel goede voorbereiding nodig, anders moet je later veel tijd investeren om het recht te trekken. Zorg ervoor dat je systeemmigratie goed verloopt met ons als specialist.

Disaster recovery

Een calamiteit op werk is nooit leuk. Zeker niet als je waardevolle gegevens kwijt raakt. Een brand in het kantoor is al erg genoeg, maar wat doe je verder om te blijven draaien als bedrijf? Daar komt disaster recovery bij kijken. Wij zetten je IT oplossingen zo op dat je altijd door kunt met je werkzaamheden, ook tijdens een ongeluk. Heb jij direct behoefte aan disaster recovery? Ook als je bent verrast door een ongeval kun je bij ons terecht voor het herstellen van je IT.

VPN

Met een Virtual Private Network (VPN) scherm jij je bedrijf af van buitenaf, terwijl je toch intern je apparaten en computers kunt laten communiceren met elkaar. Het maken van een VPN is een precies werkje dat met aandacht uitgevoerd moet worden. Laat het daarom door een expert doen die er ervaring in heeft. Sprite IT heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van VNP’s.

VOIP

Bellen met het internet heeft vele voordelen. Zo kun je ook je zakelijke telefoons bij je collega’s thuis plaatsen mocht dat nodig zijn. Zeker in een tijd van thuiswerken en mobiele werkplaatsen is het slim om overal zakelijk te kunnen bellen. Zorg daarom voor een VOIP oplossing op kantoor dankzij ons IT bedrijf.

Microsoft oplossingen

Door te werken met officiële licenties van Microsoft op de werkvloer krijg je veel mogelijkheden van het stroomlijnen van je werk. E-mails, bestanden beheren en projecten overzien kan makkelijk met de verschillende Microsoft oplossingen. Wij bieden je als partner van Microsoft de juiste pakketten aan die je nodig hebt, waarna we ook alles meteen goed koppelen. Zo weet je zeker dat iedere medewerker de juiste rechten heeft in het syteem. Mocht je hier hulp bij nodig hebben vraag je gratis advies aan.

Het ultieme kantoor

Hoe mooi zou het zijn als je alles wat met de IT van je kantoor te maken heeft kunt regelen via één partij? Met onze diensten bieden wij een totaaloplossing voor al je personeel. Hierin zit onder andere:

- Zakelijke cloud oplossingen
- Netwerkbeheer
- Systeembeheer
- Werkplekbeheer
- Online werkplek

Besteed je IT uit aan Sprite IT

Sprite IT is er om al je IT aan uit te besteden. Wij zien dat bedrijven minder tijd kwijt zijn aan het regelen van externe zaken als ze alles bij dezelfde partij onderbrengen. Daarom verlenen we graag een full service oplossing voor je bedrijf. Zo kun je bij ons terecht voor al je IT oplossingen, maar ook voor het laten maken van een website, online marketing en meer.

Meteen benieuwd naar de IT mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW