Webdesign Amsterdam

Met Sprite IT als jouw webdesign bureau in Amsterdam laat jij een converterende website maken. Wij leveren pas een website op als het echt topkwaliteit is. De webdesigners denken met je mee en maken unieke ontwerpen.

  • Spreek je doelgroep aan
  • Eigen beheer en responsive
  • SEO ready
Doe de website scan
 
 
   
 

Al meer dan 10 jaar ervaring met webdesign in Amsterdam

Omdat we meerdere specialisten in ons team hebben beginnen we niet lukraak met het bouwen. Uiteraard nemen we het eerst met jou door, maar daarnaast houden we ook rekening met conversie, zoekmachine marketing en gebruiksvriendelijkheid.

Dankzij onze werkwijze wordt alles zorgvuldig getest voordat we het online zetten. Zo weet je zeker dat iedereen die naar je website komt een prachtig ontwerp te zien krijgt.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met webdesign in Amsterdam. In de tussentijd hebben we talloze sites en webwinkels gemaakt. Met deze nodige vakkennis gaan we aan de slag om samen iets moois te bouwen.

Je kunt bij ons terecht voor het sparren over een huisstijl. Je ideeën over hoe de website eruit komt te zien, functionaliteiten en unieke eigenschappen leg je voor aan de webbouwers. Zij gebruiken dan hun expertise om wat jij voor ogen hebt te realiseren. Ook geven we hierbij professioneel advies. Soms blijkt uit de praktijk dat sommige functionaliteiten of kleurenschema’s nu eenmaal beter werken dan anderen.

Webdesign voor jouw bedrijf in Amsterdam

Ons webdesign bureau is er voor ieder bedrijf. Of je nu uit de regio Amsterdam komt of verder, wij maken graag de website voor je. Voor elk bedrijf is het belangrijk om ook online actief te zijn. Kleine en grote ondernemingen moeten er op een gegeven moment toch aan beginnen. Daarom bieden we onze webdesign diensten aan alle bedrijven aan. Om je een indruk te geven van wat we leveren kijk je bij onze website pakketten.

We weten de juiste mix van uniek ontwerp en bewezen opbouw te maken in iedere branche en bij ieder formaat bedrijf. Zit jij in het mkb en zoek je een professioneel webdesign bureau in Amsterdam? Dan laat je bij Sprite je website maken.

Geoptimaliseerd voor gebruikers en zoekmachines

Een website laat je maken om ook online aanwezig te zijn met je bedrijf. Je wilt dan wel dat je onderneming goed overkomt. Onze webbouwers letten in het webdesign op het optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines. Hoe de gebruikers de website ervaren bepaalt voor een groot gedeelte of ze zaken met je gaan doen. Tegelijkertijd wil je dat je gevonden wordt op het internet. Bij het bouwen van jouw website in Amsterdam zorgen we ervoor dat het SEO technisch in orde is. Het zoekmachinevriendelijk maken is onderdeel van onze service omdat wij vinden dat een nieuwe website geoptimaliseerd moet zijn voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Webdesign voor webshops

Onder het webdesign dat wij leveren verstaan we ook webshops. De techniek achter een webshop is zeer belangrijk voor de klanten. We denken graag met je mee om een goede indeling van het aanbod te maken. Wij zorgen ervoor dat de webwinkel volledig werkt voordat we het online zetten. Dit is inclusief winkelwagensysteem, geverifiërde betaalsystemen en klantenservice tickets. Omdat een webshop laten maken een behoorlijk proces is houden we nauw contact met jou. Normaliter bouwen we in WordPress, maar het kan ook voorkomen dat je liever een Magento webshop laat maken. Wij geven je graag advies over wat in welke situatie beter is.

Zelf je website beheren

Na het ontwikkelen van je website krijg jij de regie in handen. Wij zetten het op hoe jij het wil hebben, maar het is natuurlijk wel fijn als je zelf daarna bepaalde aanpassingen kan maken. De ene keer zal je meer producten in je webshop hebben dan de andere. Of misschien werf je nieuw personeel waardoor je meer diensten aan kunt bieden. Er is reden genoeg om zelf je website te willen beheren. Met een eenvoudig te begrijpen CMS zoals Umbraco of WordPress is dit goed mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je overweg kan met het CMS waarin jij je content beheert zodat je zelf afbeeldingen kun plaatsen, nieuwe teksten kunt uploaden en het assortiment kunt aanpassen.

Hosting en online marketing

Sprite IT is niet voor niets de partij in de omgeving van Amsterdam voor je webdesign. Als jij een website laat maken doe je dit niet zonder hosting. Gelukkig hoef je hier geen verschillende bedrijven voor te benaderen, want bij ons besteed je zowel het webdesign als de hosting uit. Dit houdt de zaken overzichtelijk en eenvoudig.

Daarnaast doen wij naast webdesign ook online marketing. Wij zijn een alles-in-één partij die makkelijke oplossingen wil bieden op het gebied van IT, webdesign en marketing. Wij zijn extra gedreven om een goede website op te leveren, omdat dit ons in staat stelt mooie resultaten te behalen met onze andere diensten.

Laat je website maken bij Sprite IT

Of je nu een kleinschalig bedrijf hebt waarmee je online wilt gaan of een grote ecommerce zaak bent, bij ons krijg je topkwaliteit webdesign. Laat je maatwerk website maken door Sprite IT zodat je weet dat het tot in de puntjes goed wordt opgebouwd. Wij werken met verschillende CMS en kunnen je webshops of websites op verschillende manieren bouwen. Wordpress, Magento en Umbraco zijn hier enkele voorbeelden van.

Voor het laten maken van een website kun je bij ons terecht ook als je niet in Amsterdam bent. Wij verlenen onder andere onze diensten voor:

Meteen beginnen met het uitbesteden van je webdesign aan een bedrijf bij jou in de buurt van Amsterdam? Neem dan contact op met ons bureau.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW