WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is een goede manier om met je bedrijf online te gaan. Je krijgt bij ons na oplevering zelf de mogelijkheid om je website te beheren. Dit gaat aan de hand van het WordPress content management systeem (CMS). Het is een eenvoudig programma waar je met een beetje training zelf goed mee overweg kunt. Dit maakt het zo geliefd onder webdesigners én ondernemers.

Om een WordPress website te laten maken betaal je niet veel in vergelijking met de andere opties. Voor zo’n € 2.000 voert een specialist jouw webdesign in Amsterdam uit.

Waarom een WordPress website laten maken?

Het vergroten van de winst is een van de voornaamste redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om een WordPress website te laten maken. Door middel van een website kun je veel meer klanten aantrekken dan wanneer je alleen offline bereikbaar bent. Bovendien wordt het min of meer tegenwoordig verwacht dat serieuze bedrijven te vinden zijn via het internet.

Om met de tijd mee te gaan kiezen bedrijfseigenaren er dus voor om een website te laten bouwen. Meestal is dit WordPress omdat het een erg toegankelijke manier van beheren van je site biedt. Zo kun je zelf ook nog een en ander aanpassen nadat de webdesigners klaar zijn met het bouwen.

De voordelen van WordPress

Er zitten vele voordelen aan het laten maken van een WordPress website. Het zijn er nogal veel, maar we hebben hier de belangrijkste voor je opgesomd:

  • Relatief lage ontwikkelkosten
  • Veel ondersteuning vanuit de ontwikkelaars
  • Veel koppelingen mogelijk met software van derde partijen
  • Voor vrijwel alle fouten zijn bekende oplossingen
  • Je bent niet gebonden aan de programmeertaal van één webdesign bureau
  • Geschikt voor grote en kleine websites

Het leent zich voor veel soorten sites. Klein, groot, particulier of zakelijke websites kun je er allemaal mee maken. Het is zo breed toepasbaar dat je ook prima het kunt gebruiken wanneer je een webshop laat maken.

Wat kost een WordPress website laten maken?

WordPress zelf is gratis. We hebben het hier over de vrije licenties die je vanuit WordPress kunt gebruiken. Echter, wil je niet vastzitten aan een standaard template en je wilt ook wat unieke elementen in je site opnemen. Alleen dan kun je spreken van een huisstijl. Wij leveren liever maatwerk.

Vanaf € 2.000 beginnen de bedragen meestal om door een WordPress specialist een website te laten bouwen. Dit zit niet eens per se in het ontwerpen, maar eerder in het inbouwen van functionaliteiten. Je zult merken dat de prijs een stuk lager ligt voor websites die geen of nauwelijks ingewikkelde functionaliteiten hebben. Wil jij echter een webshop met winkelwagensysteem en zoekfunctie inbouwen, terwijl je allerlei koppelingen hebt lopen met de actuele voorraden dan gaat de prijs omhoog.

Dit is de reden dat de kosten om een WordPress webshop te laten maken ook hoger liggen. Deze beginnen rond de € 5.000. Let erop dat dit de prijzen zijn die voor het hele traject gelden. Dus vanaf ontwerp, naar bouwen, testen en lanceren.

Het meeste gebruikte CMS

Je hebt vast wel eens gehoord van WordPress als je je hebt verdiept in het laten maken van een website. Dit komt omdat het de meest gekozen manier is om de content van je website te beheren. Al jarenlang is WordPress bezig de kwaliteit van hun diensten te verbeteren. Hiermee hebben ze zich tot de #1 CMS ontwikkeld.

En dat is niet voor niets, zoals je hiervoor bij de voordelen hebt kunnen lezen steken ze veel moeite in het toegankelijk houden van hun software. Ze combineren de kwaliteit die professionele webdesigners nodig hebben met de eenvoud die website-eigenaren willen hebben.

Dit betekent niet dat je bij ons automatisch moet kiezen voor dit CMS. Wij maken namelijk ook websites met Umbraco en diverse andere. Wij geven je advies als je er zelf niet uitkomt. Vrijwel altijd echter wordt een website met CMS geleverd.

Laat je website maken door een WordPress specialist

Bij Sprite IT hebben we verschillende website pakketten om uit te kiezen. Dit kan met WordPress zijn, maar we stellen de websites ook beschikbaar met een ander CMS. Als je met ons zaken doet krijg je een duidelijke time table waarin exact staat wat we wanneer doen.

Vanaf het begin ga je met de WordPress expert om de tafel om de website uit te denken. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Met behulp van meer dan 10 jaar ervaring in het vak geven we je professioneel advies over het laten maken van je WordPress website.

Ga jij binnenkort online met je bedrijf samen met ons team? Sprite IT verzorgt voor jou de complete voorzieningen: webdesign, hosting, IT én online marketing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW