Hosting

Als je een website wilt dan ontkom je niet aan de hosting. Je hebt ergens een server nodig waar de gegevens van jouw site staan. Het valt vaak niet op, maar de hosting is een belangrijk onderdeel van je website. Als de datacentrale het niet meer doet is jouw bedrijf niet meer te bereiken via het internet. Gelukkig zijn er altijd back-ups beschikbaar of kun je kiezen voor een cloudopslag. Maar waar moet je aan denken als je een hosting bedrijf in Amsterdam zoekt?

Welke hosting heb ik nodig?

Om te zien welke hosting je nodig hebt moet je je een aantal dingen afvragen. Ten eerste wil je bepalen hoe snel je je website wilt hebben. De snelheid is een van de eerste dingen waar bezoekers op letten bij het binnenkomen op je site. Als het te lang duurt voordat er iets gebeurt wanneer ze iets aanklikken gaan ze naar een andere partij.

Een ander onderdeel dat hiermee te maken heeft is de hoeveelheid data die je site kan verwerken. Elke keer als een bezoeker een van je webpagina’s laadt moeten er gegevens verstuurd worden. Hoe meer mensen tegelijk je pagina’s bekijken, hoe meer data er uitgewisseld moet kunnen worden. Hoeveel van deze data je kan verwerken is afhankelijk van je hosting. Daarom doe je er goed aan om een hosting pakket te kiezen die in overeenstemming is met het aantal bezoekers van je website.

Een betrouwbaar hosting bedrijf kies je omdat je altijd wilt dat je website beschikbaar is. Klanten kunnen zich ergeren aan een online dienstverlener die niet altijd bereikbaar is. Door een stabiel hosting pakket te nemen met back-ups weet je zeker dat je 24/7 online te vinden bent.

Zakelijke hosting

Voor bedrijven bieden we zakelijke hosting aan. Soms willen ondernemers speciale afspraken maken wat betreft de uptime van de website of de responsetijd voor het reageren op incidenten. In dat geval is een op maat gemaakt overeenkomst voor je bedrijf het beste antwoord. We kunnen daarbij bij jou op locatie de fysieke infrastructuur aanleggen of bijvoorbeeld een hybride of cloud hosting oplossing in Amsterdam aanbieden.

Sprite IT verzorgt jouw hosting op maat

Bij Sprite IT kijken we goed naar je wensen en de techniek van je website. Op basis van jouw input kijken we naar een oplossing op maat. De snelheid, grootte van de datastroom en de locatie van de server wordt allemaal bepaald door onze expert. Bovendien geven we je genoeg mogelijkheden om op- of af te schalen als dit noodzakelijk is. Daarvoor kun je allemaal terecht bij de hosting expert van Sprite IT. Het maakt hierbij niet uit welk CMS je gebruikt. Zo leveren we ook voor WordPress prima hosting in Amsterdam.

Het voordeel van hosting op maat is dat je nooit te veel betaalt, maar toch een stabiele website hebt. Je wilt namelijk niet dat je site overbelast raakt omdat die het verkeer niet aankan. Tegelijkertijd wil je niet te veel betalen voor de online diensten die je niet gebruikt. Wij vinden de middenweg hierin en verzorgen je hosting op maat.

Bij ons bedrijf regel je alles voor je website

Bij Sprite IT kun je terecht voor alles wat betreft je website. Wij doen de hosting voor je, maar bouwen ook een nieuwe website als dit nodig is en maken het online vindbaar voor nieuwe klanten middels online marketing. Sprite IT is dé partij als je alles bij hetzelfde bedrijf wilt regelen. Dit maakt de communicatie een stuk sneller. Wij leren je namelijk graag kennen als klant zodat we je de beste service kunnen verlenen.

Op deze manier kunnen we snel schakelen tussen de veschillende diensten die je wilt voor je bedrijf. Een website backup maken, een website migratie uitvoeren of je e-mail hosting beheren zijn voorbeelden waarvoor je ons kunt inschakelen.

Wil jij ook het voordeel van alles bij één bedrijf onderbrengen? Neem dan contact met ons op.

 Meer weten over het hosten van je website?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de hosting partij voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW