Online Marketing Campagnes

Onze online marketing campagnes genereren rendement. Dat is voor ons de doelstelling van iedere campagne. Uit ervaring weten wij dat goed doordachte, multichannel campagnes het optimale rendement leveren.

Wij creëren orde in de chaos

Ons vakgebied bestaat uit vele disciplines en de mogelijkheden zijn soms overweldigend. Net als dat jij niet hoeft te weten hoe een motor werkt om auto te kunnen rijden, hoef jij je ook niet volledig wegwijs te maken in online marketing om er rendement mee te genereren, dat doen wij wel voor je. Aan de hand van jouw doelstellingen stellen wij een geïntegreerd campagneplan op. Wij maken een selectie van de disciplines die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen.

 

Meer effect tegen lagere kosten

Dat goed doordachte campagnes het beste effect hebben is een inkoppertje, maar de ervaring leert ons dat ze veelal ook lagere kosten hebben dan ongeorganiseerde acties. Door de juiste disciplines te combineren wordt het campagnemanagement efficiënter en voorkom je dubbele kosten. Ben je benieuwd welke middelen wij zouden inzetten om voor jou de gewenste doelstellingen te behalen? Neem dan eens contact op. Wij drinken graag een kop koffie samen!

 

Online marketing
belangrijkste-social-media-trends-2018
De 5 belangrijkste social media trends voor 2018
Waar moet je wel, en waar niet, op inzetten in 2018? Een overzicht van de grootste social media trends én praktische tips van onze experts!
Online marketing trends in 2018
Ergens tussen de voorbereidingen van het kerstdiner en het uitzetten van nieuwe digitale strategieën, hebben we de tijd gevonden om de drie
Terugblik 2017 Sprite IT
Terugblik op 2017
Het afgelopen jaar was een hectisch, maar fascinerend jaar op het gebied van online marketing. Lees wat ons in 2017 bezig hield!
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW