Online marketing

Bedrijven spenderen steeds meer van hun budget aan online marketing. Wij zijn de alles-in-één aanbieder met diverse specialisten in huis om jou een volledige online marketing service te verlenen naast het bouwen van je website.

  • Gratis website scan
  • Professioneel advies
  • Meer aanvragen
Doe de website scan
 
 
 
   
 

Waarom heb ik online marketing nodig?

Via het internet veel meer klanten kunt krijgen dan met alleen een fysieke loctie. Plotseling kun je zaken doen met iedereen die een laptop of mobiele telefoon heeft. Als je een website voor je bedrijf hebt, is het zonde om geen online marketing te doen. Je hebt immers al kosten gemaakt om iets moois op te bouwen, maar vervolgens rendeert het nog niet. Dit komt omdat de concurrentie op het internet sterk is gestegen. Wil je echt resultaat halen met je onderneming op het internet heb je online marketing nodig. Er zijn verschillende manieren waarop we het inzetten, maar het heeft allemaal het doel om je winst te vergroten.

Voor ieder bedrijf ziet de perfecte marketing strategie er anders uit. Voor sommigen is het beter om vooral in te zetten op sociale media, terwijl anderen beter af zijn bij een investering in SEO en Google Ads. Door met onze expert in gesprek te gaan kom je erachter wat het beste werkt voor jouw bedrijf.

 

Meer lezen over dit onderwerp? Lees een van deze blogs.

Welke online marketing biedt Sprite IT?

Aan Sprite IT heb je genoeg om al je online marketing werkzaamheden bij weg te zetten. Ieder onderdeel heeft een eigen expertise nodig om in uit te blinken. Gelukkig hebben we een gedreven team van online marketeers in verschillende vakgebieden. Daardoor kunnen we jouw bedrijf volledig voorzien van een succesvolle online marketing formule. Laat ons hieronder iets meer uitleggen wat elke dienst inhoudt.

SEO

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is een duurzame manier om aan nieuwe klanten te komen. Bij deze tak richt je je op het gedeelte van de zoekresultaten waarvoor je niets betaald. Als jij een toppositie hebt in dit zogehete organische gedeelte pak je wel bezoekers, maar betaal je niets per klik op je website. Je moet er wel even de tijd voor nemen, want de meeste resultaten beginnen pas na 9 maanden te lonen.

Content marketing

Content marketing heeft overlap met meerdere disciplines. Het haalt de kracht uit het aantrekken van geïnteresserden door middel van content. Wanneer jij waardevolle content maakt komen hier vanzelf mensen op af. Je kunt denken aan een blog waarbij je antwoord geeft op veelgestelde vragen over een onderwerp of het maken van een video die viral gaat op social media.

Copywriting

Copywriting is het schrijven van commerciële teksten. Dit zijn vaak korte teksten die gebruikt worden in reclames of promoties. Ze moeten opvallen en de lezer direct aangrijpen. Een goedgeschreven copywriting tekst is er een die naderhand blijft hangen.

Google Ads

Als full service online marketing bureau mag Google Ads niet ontreken. Wij stellen jouw account in, maken campagnes en blijven ze monitoren voor het beste resultaat. Je komt hierdoor met advertenties tevoorschijn op het moment dat iemand op relevante zoekwoorden zoekt. Met Google Ads kun je al op redelijk korter termijn nieuwe aanvragen genereren. Een specialist zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk aanvragen voor het budget krijgt dat jij beschikbaar stelt.

E-mailmarketing

Wil jij meer halen uit je mailinglijst? Met e-mailmarketing zorg je ervoor dat je je nieuwsbrieven effectief inricht. Door je vaste klanten regelmatig op de hoogte te houden van ontwikkelingen en aanbiedingen bindt je ze aan je bedrijf. Voor nieuwe klanten is het een goede manier om kennis te maken met alles dat je te bieden hebt. Na verloop van tijd zullen ook zij bij jou terugkomen wanneer ze nieuwe diensten of producten nodig hebben.

Marketing automation

Soms kan het even duren voordat iemand klant wordt. Andere keren heeft iemand net een andere aanpak nodig om je product te verkopen. Met marketing automation wordt veel van het inschatten welk contact waarvoor openstaat geautomatiseerd. Iedereen zit in een andere fase in de marketing funnel. Om dit in de gaten te houden en hierop in te springen is veel tijd nodig. Met de marketing automation tools maak je jezelf dit een stuk gemakkelijker.

Social media

Het aantal gebruikers van social media neemt steeds meer toe. Daarnaast beginnen ze de vorm van hun eigen zoekmachine aan te nemen. Veel jongeren zoeken immers naar onderwerpen die ze liggen in de social media van hun keuze. De social media aanpakken met jouw bedrijf is vaak nieuw terrein. Dit betekent dat er uitdagingen zijn, maar ook dat er nog veel winst te behalen valt. En samen met een social media expert zijn die uitdagingen zo opgelost.

Voor wie is online marketing?

Online marketing is er voor iedere ondernemer. De verscheidenheid aan diensten betekent dat je in iedere branche wel een marketing vorm kunt toepassen. De schaalbaarheid van de diensten betekent het ook dat je het op iedere bedrijfsgrootte kunt toepassen. Omdat je zoveel effectieve combinaties kan maken is online marketing voor vrijwel ieder bedrijf geschikt.

Als je advies nodig hebt om te kiezen welke vorm van online marketing het beste bij jouw bedrijf past kun je altijd een adviesgesprek aanvragen. Wij helpen je daarin verder met het analyseren van welke combinatie voor jou de meeste klanten genereren.

Je online marketing uitbesteden aan Sprite IT

Voordat je je online marketing uitbesteedt aan Sprite IT zullen we eerst een check doen. Deze check kun je altijd aanvragen. Het zorgt ervoor dat we de kansen in de markt in kaart kunnen brengen, maar ook de kosten. Zo krijg je een totaalplaatje voordat je uberhaupt een besissing neemt. Uit ervaring weten we dat ondernemers de beste keuzes maken wanneer ze de volledige informatie hebben. Daarom vertellen we je alles over de diensten en de te verwachten resultaten.

Nadat we hebben gezien dat we zaken met elkaar kunnen doen maakt ons team een plan van aanpak. In deze online marketing strategie komt alles aan bod. Ook hier kunnen we nog eventuele onduidelijkheden verder toelichten. We koppelen doelstellingen aan de strategie zodat we ze later kunnen meten. Per maand meten we de voortgang en zien we of we moeten bijsturen. Dit alles zorgt ervoor dat de online marketing specialist jou goed te woord kan staan over de ontwikkelingen van je website en verkeer.

Wil je het liefst meteen een gesprek aangaan om je online marketing uit te besteden aan Sprite IT? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Verbeter je conversie op je website en neem contact op met onze experts!

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Online marketing

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW