Webapplicatie laten maken Amsterdam

Wil jij jouw bedrijf efficiënter inrichten? Laat dan een webapplicatie maken in Amsterdam. Hiermee kun je veel taken laten overnemen die anders door een medewerker gedaan moeten worden. Je hebt niet alleen minder personeelskosten, maar het is ook minder foutengevoelig. Zeker in een tijd van personeelstekorten is automatisering belangrijk.

Investeer in de toekomst van je bedrijf en ga met de tijd mee door een webapplicatie te laten maken in Amsterdam.

Een webapplicatie laten maken voor je bedrijf in Amsterdam

Een applicatie is een stuk software dat mensen kunnen gebruiken als onderdeel van de service van je bedrijf. Heb jij dus een bedrijf in Amsterdam en wil je de beste diensten leveren aan je klanten? Dan kunnen wij de beste webapplicatie voor je maken.

Er zijn veel zaken die een webapplicatie kan versimpelen. Denk aan het verstrekken van veelgevraagde informatie of simpele administratieve handelingen zoals afspraken plannen. Via een gekoppelde agenda kunnen klanten gemakkelijk zien wanener er tijd is voor een afspraak en er zelf een plannen. De mogelijkheden gaan echter nog veel verder, denk aan oplossingen voor je ERP-systeem, webshop, CRM-systeem of je CMS.

 

 Bekijk alle diensten

 

Waarom een webapplicatie laten ontwikkelen?

Het laten ontwikkelen van een webapplicatie brengt veel voordelen met zich mee. Omdat een webapplicatie een stuk software is dat zich gedraagt als een website is het voor vrjiwel iedereen toegankelijk. In tegenstelling tot native apps (mobiel) maakt het dus niet uit of je een Samsung of een Apple apparaat gebruikt. Het is altijd bereikbaar voor iedereen met een internetverbinding.

Daarnaast lenen webapplicaties zich goed om te koppelen aan andere systemen. Er wordt over het algemeen veel data ingevoerd in zulke applicaties. Laat het daarom koppelen door middel van een API aan de rest van je software. Zo sla je een brug tussen al je data-uitwisselingen en werken alle systemen met dezelfde informatie. Om het goed te koppelen aan alles heb je een API koppeling nodig als je werkt met veel data.

Je bent niet gebonden aan een derde partij wat betreft het beheren van je webapplicatie in Amsterdam. Jij bepaalt hoe en wat. Dit houdt in dat jij beslist wanneer het tijd is voor een update of dat je ‘m tijdelijk dicht gooit. Ook heb je de publicatie zelf in de hand.

Hoe bouwen wij jouw webapplicatie in Amsterdam?

Sprite IT is een expert in het maken van webapplicaties zoals een klantportaal. Wij bouwen de app voor jouw bedrijf in Amsterdam op door middel van een vast plan van aanpak. Dit hebben we al vele malen uitgevoerd en kunnen verfijnen.

Uiteraard zullen we aan het begin zo veel mogelijk bespreken, plannen en uitdenken. In deze fase komen jouw ideeën aan bod en luisteren we graag naar hoe jij het ziet. Op basis van alle input maken we een ontwerp. Dit kost nog niet veel uren omdat er van alles aangepast kan worden. Misschien had je het toch anders voor ogen, dan is dit het moment om het aan te geven.

Wanneer alles duidelijk is en we een akkoord van jouw kant krijgen beginnen we met het ontwikkelen van de app. We testen voortdurend, maar zeker voordat we het opleveren.

Wij houden rekening tijdens het bouwproces met eventuele afwijkingen. Je weet nooit wat je bij het ontwikkelen tegenkomt. Daarom gaan we niet in één ruk door. Tussentijds checken en controleren is hoe het moet. Dit heet in de software ontwikkelingsbranche ‘sprinten’. Door deze sprints te trekken weten we zeker dat we het onderdeel binnen de gestelde tijd afmaken en heb jij de kans om elke keer te checken of het wel verloopt zoals je wilt.

Sprite IT is jouw maatwerk app ontwikkelaar

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van webapplicaties voor bedrijven is Sprite IT jouw maatwerk app ontwikkelaar in Amsterdam, maar ook kun je ons inhuren als applicatiebeheerder. Ga het gesprek aan met onze specialist en kom erachter wie jouw vaste contactpersoon wordt. Wij houden van korte communicatielijnen. Ook voor vrijblijvend advies kun je bij ons terecht. We helpen je graag met het ontdekken van de mogelijkheden voor je business.

Wil jij meteen een webapplicatie laten maken in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt een webapplicatie?
Een webapplicatie is een app die werkt op het internet. Een voorbeeld is een online agenda waar jouw klanten bezoeken in kunnen plannen. Omdat het beschikbaar is via het internet maakt het de agenda zeer toegankelijk.
Wat kost een webapplicatie?
Een webapplicatie laten maken kost ergens tussen de € 5.000 - € 20.000. Uiteraard is dit een inschatting, want voor een echt getal gaan we graag met jou het gesprek aan. Met meer functionaliteiten die je wilt inbouwen hebben we meer uren nodig.
Is een website een applicatie?
Nee, een website wordt gevormd door bestanden die via het internet op te roepen zijn. Deze tonen teksten en afbeeldingen. Een webapplicatie is een programma dat je via het internet gebruikt. De interactie die bezoekers hebben met een website is niet uitsluitend binnen een programma, terwijl dit bij een webapplicatie wel het geval is.

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de applicatie ontwikkelaar voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW