Managed services

Zelf je IT beheren en optimaliseren kost veel tijd. Door je managed services uit te besteden heb jij meer tijd over. Het kan al lastig genoeg zijn voor je IT afdeling om met de alledaagse werkzaamheden bezig te zijn. Er blijft vaak weinig ruimte over voor verbeteringen op het vlak van efficiëntie of innovatie.

Sprite IT heeft de middelen om van jouw IT een succes te maken. Wij kunnen het optimaliseren hoe het er nu bij staat, of vernieuwende ingrepen doen. Wanneer we zien dat een bepaald stuk hardware aan vervanging toe is kunnen wij dit voor je uitvoeren. Ook komt het weleens voor dat onze expert ziet dat de huidige staat van de IT niet meer overeenkomt met de bedrijfsvoering. Op dat moment voeren wij via managed services een plan uit om over te stappen op een nieuw systeem.

Wat zijn managed services?

Manages services is het uit handen nemen van het regelen van IT gerelateerde zaken. Een bedrijf heeft meestal veel verschillende bedrijfsprocessen die op de een of andere manier verbonden zijn aan technologie. Het kan de programma’s zijn waarmee de medewerkers zaken doen, maar het kan ook de communicatie tussen de verschillende elektronische appraten binnen een bedrijf zijn.

Het beheren van het internet netwerk, het interne netwerk, de bedrijfssoftware maar bijvoorbeeld ook ondersteuning bij het beveiligen van je computers valt onder managed services. Als kleine categorieën kun je nog onderscheid maken in het volgende:

Welke managed services vind ik bij Sprite IT?

Sprite IT is dé partij waaraan je al je managed services kunt uitbesteden. Wij hebben veel ervaring binnen het IT beheer. Zowel in het opzetten van nieuwe IT systemen als het overnemen van het beheer van bestaande systemen. Omdat we zien dat het makkelijk is voor bedrijven om zoveel mogelijk bij één partij weg te zetten hebben wij deze rol op ons genomen. Het is ons doel om voor al je IT gerelateerde zaken de juiste dienstverlener te zijn.

Maak je kantoor compleet met een van de onderstaande diensten:

Heb je specifieke wensen voor het opzetten van de diensten dan kunnen we een SLA (service level agreement) met elkaar opstellen. Hierin wordt concreet gemaakt binnen welk termijn we ondersteuning geven, hoe lang het duurt om een website te herstellen en meer.

Wij kunnen nieuwe servers inbouwen of je migreren naar een cloud oplossing. Daarnaast verzorgen we de optimale beveiliging van je netwerk. Ook als je op afstand hulp nodig hebt kunnen we je ondersteunen.

IT ondersteuning

Laat je ondersteunen door ons IT bedrijf in Amsterdam. Als managed services aanbieder regelen we graag het instellen van je bedrijfs-IT. Je maakt gebruik van onze diensten als je bijvoorbeeld niet veel ervaring hebt met zelf een netwerk opzetten, maar ook als je huidige IT specialist simpelweg niet toekomt aan de grotere projecten. Zeker wanneer je als onderneming aan het groeien bent wil de IT infrastructuur soms achterblijven. Op de lange duur verlies je hierdoor de efficiëntie van je bedrijf en maak je onnodige kosten. Laat onze professional daarom je helpen met de juiste IT ondersteuning.

Je managed services uitbesteden

Door je managed services uit te besteden aan Sprite IT haal je niet alleen een betrouwbare partij in huis, maar wij hebben ook de kwaliteit om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze expert bekijkt de situatie van de huidige IT. In combinatie met jouw input geven we professioneel advies over de vervolgstappen die we kunnen nemen. Bovendien kijken we verder dan het optimaliseren van het huidge systeem. Mogelijkheden voor een upgrade zullen we aan het begin aangeven, zodat je de minste kosten hebt om te investeren. Ook als je bedrijf groeit zullen we met je meedenken naar nieuwe oplossingen binnen de managed services.

Meteen een afspraak maken met de specialist? Neem dan contact met ons op.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW