Onze partners

Sprite IT werkt samen met een aantal erkende partners. Dit varieert van professionele online partners tot leveranciers van hardware of software.

 

Microsoft Partner Network

Microsoft is één van onze belangrijkste partners. Dit is de bron van de producten die wij leveren op het gebied van Managed Services, zoals Office 365 of Cloud diensten. Sprite IT is onderdeel van het Microsoft Partner Network en heeft de status Microsoft Silver Certified Partner toegekend gekregen. Microsoft kent deze status toe aan bedrijven die innovatieve klantoplossingen en diensten creëren en leveren.

Google Partners

Google is voor ons een belangrijke speler in de online markt. Wij zetten de producten die Google biedt veelvuldig in voor onze klanten. Voorbeelden zijn: Google Analytics, Google AdWords, Search Console en Google+. Wij zijn gecertificeerd Google Partner. Dit betekent dat wij als bedrijf voldoen aan de eisen die Google stelt aan deze status. Alle online marketeers zijn gecertificeerd voor Google AdWords en Google Analytics.

 Magento

Magento is een open-source e-commerce platform dat ongekende mogelijkheden kent voor webshops. Doordat het platform open-source is en met modules werkt, heeft het development team van Sprite IT de volledige toegang en ruimte om de webshop volledig op maat te ontwikkelen. Magento is schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

 

Dell registered partner

Als geregistreerd partner van Dell levert Sprite IT innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen, die volledig afgestemd zijn op de individuele wensen van de gebruiker. De nieuwste en allerbeste hardware voor jouw bedrijf en werknemers.

 

Byte Partner

Sprite IT is partner van Byte, de hostingprovider die gespecialiseerd is in Cluster en Magento hosting. Het is een professionele partij, waar wij de hosting van grote webshops onder brengen. Deze samenwerking garandeert veiligheid, snelheid en kwaliteit voor jouw website of webshop.

 

MultiSafePay

MultiSafepay levert veilige online betaalmethoden voor webshops van ieder formaat. Als business partner van MultiSafepay kunnen wij elke webshop voorzien van een betaaldienst die naadloos aansluit op jouw wensen.

 

 

SharpSpring 

SharpSpring is één van de tools die wij inzetten bij Marketing Automation. SharpSpring is uitgeroepen tot beste Marketing Automation tool in de Emerce100 van 2016. Het is een gebruiksvriendelijke tool die alle facetten van marketing automation ondersteunt. De prijs/kwaliteitverhouding maakt het extra interessant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Sharpspring in te zetten? Bekijk dan deze pagina.

 

 

Optimizely

Er zijn voor A/B tests verschillende tools beschikbaar, de meest uitgebreide tool mét gratis mogelijkheden is Optimizely. Als Optimizely Certified Partner helpen wij je met het optimaliseren van de website voor ieder bezoek. Naast uitgebreide gratis functionaliteiten, biedt het Optimizely een zelf samen te stellen Enterprise plan. Afhankelijk van de benodigde functies wordt een abonnement opgesteld, je betaalt dus alleen voor de opties die je gebruikt. 

 

Klantenvertellen / Kiyoh

Klantenvertellen-KiyohHet klantenbeoordelingssysteem van Klantenvertellen / Kiyoh is een veelgebruikte tool in reviewmarketing. Als partner kunnen wij jou helpen met de aanschaf, inrichting, technische implementatie en uitrol van de online reviewtool. Een reviewtool op jouw website heeft een positieve werking op de vindbaarheid in de zoekmachines. Ook zal het de klantloyaliteit en professionele uitstraling naar een hoger niveau tillen. Lees ook de update over online reviewtools.

MailPlus

MailPlus is een online softwareprogramma voor emailmarketing. Met MailPlus creëren wij mailings op maat voor onze klanten. Een mailing is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals de groei van klantenbestanden, conversieverhoging of het voeren van een online campagne. MailPlus biedt passende producten die geschikt zijn voor elke organisatie. 

 

   
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW