Online Marketing Bureau

Wij zijn een online marketing bureau gevestigd in Amsterdam, maar we werken ook zeker daarbuiten! Onze marketing specialisten zijn bekend met verschillende branches waardoor we je altijd optimaal kunnen adviseren. Of dit nu is voor de gehele online marketing strategie, zoekmachine optimalisatie of voor het beheer van jouw SEA campagnes.

Resultaatgerichte Online Marketing

Bij elke campagne, voorstel of uitvoer van werkzaamheden zorgen wij ervoor dat het je resultaat oplevert. Wij werken hierbij niet vanuit ons onderbuikgevoel maar laten ons leiden door resultaten. Wat zegt die data over jouw klant, wanneer zijn ze eigenlijk op zoek en met welke informatie kan de klant het beste benaderd worden? Zo zorgen wij ervoor dat je online zo goed mogelijk in contact komt met de juiste doelgroep.

 

Creatieve oplossingen

Strategiebepaling

Marketing visie

Doelgroep benadering

Creatieve ideeën

Wat bieden wij jou?

  • Eerlijkheid; wij zullen nooit iets aanbevelen als we er zelf niet 100% in geloven dat het je iets oplevert. Wel zo fijn en dus geen onnodige kosten.
  • Transparantie; altijd toegang tot jouw eigen accounts en duidelijke rapportages om het resultaat te kunnen volgen.
  • Korte lijnen; gewoon direct contact met de online marketeer die aan de knoppen draait. Zonder dat daar een project manager of account executive tussen zit. 
  • Meer rendement uit jouw online marketingmiddelen.
  • Naast marketing ook een development en managed services afdeling om jou zo nóg beter van dienst te kunnen zijn!

Meer weten over onze online marketing diensten?

Geef ons een belletje of vul onderstaand contactformulier in, op antwoord hoef je niet lang te wachten!

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW