Webhosting Amsterdam

Zoek jij je hosting liever dichtbij? Wij zijn een bedrijf in Amsterdam dat de hosting regelt voor andere bedrijven in de stad. Jij kan zelf bepalen waar je de hosting onderbrengt. Je hebt de optie uit meerdere locaties en servers.

We kijken eerst goed naar waar er behoefte aan is binnen je bedrijf. Dan gaan we met je in gesprek over welke vorm van webhosting het meest geschikt is voor je. We houden hierbij rekening met de diensten die je aanbiedt, maar ook met de prijs. Zo bieden we een oplossing op maat aan voor betrouwbare hosting in Amsterdam. Wil jij je diensten uitbesteden aan een bedrijf in de regio dan zijn we tevens beschikaar voor hosting in Haarlem.

Hosting in Amsterdam voor jouw bedrijf

Sprite IT is de partij voor de zakelijke hosting voor jouw bedrijf in Amsterdam. Wij zoeken niet alleen naar de beste mogelijkheden om je webhosting te kiezen, maar leggen ook de infrastructuur aan waar nodig inclusief e-mail hosting. Als jij bijvoorbeeld een server op locatie wilt hebben of juist wilt verhuizen naar een cloud oplossing, dan kunnen wij dat ook meteen voor je regelen.

Sprite IT verzorgt dus jouw hosting met een alles-in-één aanpak in Amsterdam. Als je niet weet hoe je je eigen servers opzet is het beter om een bedrijf in te schakelen die hier ervaring in heeft. Zo weet je zeker dat al je hardware goed draait op de server. Wij sluiten alle apparaten aan en testen het netwerk voordat we het opleveren. Het kan voorkomen dat je naast je website nog een aantal zware webapplicaties hebt draaien. Deze nemen we allemaal mee in onze dienstverlening als onderdeel van onze aparte webapplicatie hosting. Zo geniet jij van de beste hosting in Amsterdam voor je bedrijf.

De juiste hosting op maat

Het is belangrijk voor ons dat jij de service krijgt die goed aansluit op je situatie. Wanneer jij besluit om je netwerk aan te leggen op kantoor moet alles goed werken. Bovendien wil je niet te veel betalen voor je webhosting. Daarom kiezen wij voor jou een oplossing op maat zoals bijvoorbeeld WordPress hosting in Amsterdam.

Zo krijg je betrouwbare hosting die is berekend voor de omvang van jouw onderneming. Bovendien bouwen we foutmarges in en kunnen back-up routers installeren zodat je 24/7 gebruik kunt maken van je servers. Heb je een grote onderneming? Dan is onbeperkte hosting wat voor jou. Ook als je gewoon alleen je hosting wilt uitbesteden zoeken wij de beste optie voor je.

Jouw hosting bij Sprite IT in Amsterdam

Voor ons bij Sprite IT is het belangrijk dat we goed kunnen samenwerken. Jij wilt in de toekomst misschien uitbreiden of meerdere netwerken tegelijk laten draaien. Daarom gaan we graag met je in gesprek wat je van de hosting wilt. Zo bouwen wij een netwerk op maat die je kunt uitbreiden wanneer je wilt.

Ook als je geïnteresseerd in het uitbesteden van je hosting in de cloud regelen wij het voor je. Wij zorgen voor 24/7 bereikbaarheid van je website. Ook bij calamiteiten zijn we er snel bij zodat je meteen verder kunt online dankzij ons hosting en onderhoud pakket.

Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op.

 Meer weten over het hosten van je website?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de hosting partij voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW