App ontwikkelaar Amsterdam

Een app laten maken in Amsterdam is geen probleem als je de juiste partij naast je hebt. Als professionele app ontwikkelaar van de stad helpen wij je met realiseren van jouw concept. Aan de hand van een gedreven team bouwen wij apps in onder andere Android en iOS. Wij maken de webapplicaties, native apps en hybride applicaties allemaal op maat.

Geef je bedrijf een upgrade of implementeer een nieuwe strategie om meer klanten te krijgen. Wat de reden ook is, wij kunnen het voor je ontwikkelen.

App laten maken Amsterdam

Zoek jij een bedrijf om je app te laten maken in Amsterdam? Met ons team heb jij straks een programma dat mensen kunnen downloaden vanuit de Google Play Store of Apple Store. Maar we bouwen ook apps die niet op deze platformen hoeven te staan. Denk aan webapplicaties of toepassingen voor intern gebruik van je bedrijf zoals een API koppeling.

Wij maken je app op maat en zorgen ervoor dat het past binnen jouw bedrijf. Wij leveren kwaliteit applicaties omdat we letten op wat de klanten daadwerkelijk willen. Zo verhogen we de conversie door het implementeren van een goede gebruikerservaring.

 

 Bekijk alle diensten

 

Onze werkwijze

Onze werkwijze is een combinatie van goede afstemming en gestructureerd aanpakken. De grootste uitdaging ligt in het correct plannen van alles. Daarom nemen we de tijd om het plan van aanpak uit te schrijven en voor te leggen. Dit voorkomt verwarring en vertraging later in het proces. Het concept van de applicatie, de doelgroep en het verdienmodel moeten allemaal van tevoren duidelijk zijn voordat we beginnen.

Om het ontwikkelen van de app in Amsterdam zo vloeiend mogelijk te laten verlopen werken we in zogehete sprints. Dit betekent dat we het hele traject opdelen in stukken. Elk stuk heeft een eigen deadline. Door in een korte tijd één stuk af te ronden geef het jou de mogelijkheid om elke keer feedback te geven. Voor de managers is het een goede manier om grip op de tijd te houden.

Een samenwerking met Sprite IT

Sprite IT gaat graag de uitdaging met jou aan om een geweldige app te ontwikkelen hier in Amsterdam. Door zich keer op keer te bewijzen vertrouwen we op de werkwijze die we hebben opgesteld om de beste applicaties te maken. Wij bouwen zowel kleine als grote projecten. Wil jij bijvoorbeeld meer service verlenen door een klantportaal te maken, dan kunnen wij je hiermee helpen.

Onze expertise in de IT maakt ons geliefd onder bedrijven om in te zetten als sparringspartner. We ondersteunen diverse bedrijven met onze kennis. Sommigen huren onze applicatiebeheerder in. Als consultancy zien we dat we anderen goed kunnen voorzien van de juiste informatie.

Wil jij ook een samenwerking met Sprite IT? Neem dan contact met ons op.

Wat kost het om een app te creeëren?
Een kost meestal ergens tussen de € 10.000 en € 100.000 om te ontwikkelen. Dit komt vooral door de hoeveelheid uren dat ervoor nodig is om het uit te denken en te bouwen. Daarnaast komen er soms kosten bij voor de techniek en licenties.
Wat kost het om een app te onderhouden?
Een goede vuistregel is dat het onderhoud van een app ongeveer 5% - 20% van de aanschafprijs per jaar kost. Dit betekent dat als je een applicatie hebt laten maken voor € 10.000, je minimaal € 500 per jaar aan kosten maakt voor het onderhouden ervan.
Hoe lang duurt het om een app te maken?
Een simpele app kost ongeveer 1 – 3 maanden om te ontwikkelen. Dit is inclusief de voorbereidingstijd, de tijd tussendoor voor feedback en de tijd dat ervoor nodig is om alles te controleren en af te ronden. Voor grotere apps kan het wel 12 maanden duren om te bouwen.

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de applicatie ontwikkelaar voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW