Website laten maken Amsterdam

Heb jij een bedrijf in Amsterdam, maar nog geen website? Dan is het hoog tijd om er een te laten maken. Sprite IT is de partij in de buurt om dit bij te doen. Wij hebben namelijk veel ervaring met het bouwen in zowel WordPress als Umbraco.

Waarom een website laten maken?

Een website laten maken is om meerdere redenen belangrijk. Uiteraard is het zo dat je via het internet veel meer klanten kunt hebben dan met een fysiek gebouw. Maar dat is niet het enige. Veel mensen willen tussendoor nog even iets checken over de diensten die jij biedt of de producten die je verkoopt. Juist in dit soort gevallen is een website perfect.

Daarnaast is het tegenwoordig professioneel om een website te hebben. Vanwege het digitaliseren van onze samenleving verwachten veel mensen dat je bereikbaar bent via een website. Speciaal hiervoor laat je een zakelijke website maken.

 

 Bekijk alle diensten

 

Laat op maat je website maken

Je hebt meestal maar één website. Zorg er daarom voor dat het webdesign ook echt goed is. Een website op maat laten maken voor je bedrijf in Amsterdam is daarom de beste optie. Niet alleen hebben we dan meer vrijheid omtrent ontwerp, maar ook qua techniek wil er soms weleens maatwerk aan te pas komen.

Heb jij eigen unieke ideeën die je verwerkt wilt zien op de website? Dan kijken wij wat ervoor nodig is om dit te realiseren. De standaardpakketten zijn vaak te beperkend om te spreken van een professionele website. Laat het daarom aan de maatwerk specialisten over.

 

De voordelen van Sprite IT

WordPress vectorKeuze uit meerdere CMS

Huisstijl vectorCompleet eigen huisstijl

Techniek vectorTechnisch sterk & SEO ready

Het voordeel van onze webbouwers in Amsterdam

Als je een website laat maken door onze webbouwers in Amsterdam krijg je een topproduct. Dit zeggen wij niet zomaar over onszelf. Kijk maar eens bij de cases om te zien waar we ondernemers blij mee hebben gemaakt.

Een website is pas af wanneer deze echt af is. Als webdesign bureau van Amsterdam leveren wij alleen volwaardige website op. Dit houdt in dat we met de volgende punten rekening houden.

Mobiele website

Google en andere zoekmachines geven steeds meer de voorkeur aan mobiel. Google kondigde zelfs aan dat ze mobiel-eerst werken. Iemand die vanaf zijn smartphone jouw site bezoekt moet dus nog steeds een goede ervaring hebben. En daar zorgen wij voor. Een optimale weergave voor mobiele gebruikers.

Conversiegericht

De witregels, de vormen en de indeling van de website dragen allemaal bij aan de conversie. Jij wilt natuurlijk niet alleen bezoekers, maar vooral klanten. Het ontwerp van de site heeft een grote invloed op hoeveel bezoekers nu daadwerkelijk overgaan op kopen. Om dit zo hoog mogelijk te maken maken we een conversiegerichte website voor je in Amsterdam. Zeker bij het laten maken van een webshop zijn er genoeg punten om te optimaliseren voor conversie.

Optimale techniek

De techniek is de basis van je website. Zonder de techniek heeft de rest geen zin. Toch is het een onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien. Wij werken steevast met concrete werkwijzes zodat deze stap niet verwaarloosd wordt. Met de juiste techniek geniet jij van een snelle website.

Eigen huisstijl

Wanneer jij een website laat maken, dan wil je wel dat het geheel in je eigen stijl is. Misschien heb je al nagedacht over wat je qua logo en ontwerp wilt op je website en misschien ook helemaal niet. In beide gevallen gaan we je helpen je unieke website te bouwen. Ook als je het zelf nog niet weet denken we met je mee. Hoe dan ook onderscheidt jij je met je eigen huisstijl voor je bedrijf.

Sprite IT heeft alles voor je website

Sprite IT bouwt niet alleen websites. Wij hebben alles dat je nodig hebt. Dit betekent dat we je site niet alleen ontwerpen, maar ook bouwen, applicaties eraan kunnen koppelen, de hosting regelen en de online marketing voor je kunnen doen. Wanneer je dus een website pakket hebt uitgekozen kunnen we ook meteen de andere vakgebieden regelen.

Hosting

Zonder hosting is je website niet beschikbaar. Het is dus een zeer belangrijk onderdeel om online vindbaar te zijn. Wij hebben sterke, stabiele servers waar je gebruik van maakt. Naar gelang je hosting nodig hebt kiezen we een pakket dat bij jou past.

Webapplicaties

Voor de ondernemers die groter denken dan alleen de website bieden wij ook de mogelijkheid om de webapplicaties te maken. Je kunt hierbij denken aan geavanceerde klantensystemen voor je Magento webshop of klantportalen. Bij ons ga je altijd weg met een compleet en heel platform voor je bedrijf.

Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken vandaag de dag. Je investeert niet voor niets in een website, dan wil je ook dat deze gevonden wordt. Met online marketing pak je door op je online investering en krijg je sneller je ROI terug. We zijn niet voor niets een full service webbureau in Amsterdam.

Versterk je branding door een website te laten maken in Amsterdam

Wordt bekend met je bedrijf in Amsterdam en laat een website maken. Dat is de eerste stap om je branding aanzienlijk te verhogen. Wij werken alleen met specialisten die op maat jouw website maken. En dit niet alleen voor de stad Amsterdam, maar ook ver daaromheen. Je bent vanuit heel het land welkom om zaken te doen. Zeker in de omgeving hebben we ook al veel ondernemers geholpen aan een website. Zo doen we ook diensten voor:

We hebben al veel ervaring met het bouwen en bieden meerdere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een WordPress website of een Umbraco website.

Wil je meteen een gesprek plannen over het laten maken van een website door ons bedrijf in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Hoe duur is een website laten maken?
Een gemiddelde website kost zo’n € 2.000. Denk eraan dat dit een inschatting is van het gemiddelde. Het concrete bedrag is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals maatwerk of geïntegreerde applicaties. Het beste is om de website scan in te vullen en met ons in gesprek te gaan. Dan geven wij je een indicatie gebaseerd op jouw budget.
Waar kun je het beste een website laten maken?
Ga goed na wat voor een website je wilt laten maken. Zo zijn er specialisten in WordPress, Magento, Umbraco maar ook in webshops of websites in de auto branche. Sprite IT kan al deze websites als geen ander voor je maken.
Kan je zomaar een website maken?
Iedereen kan een website maken. Je hebt dan wel een domeinnaam en hosting nodig. Het is echter niet makkelijk. Je moet goed snappen wat je aan het doen bent. Een professionele website maak je zeker niet zomaar. Hier heb je veel ervaring en inzicht voor nodig. De betere keuze is dan om het te laten maken.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW