IT beheer

Is jouw bedrijf toe aan vernieuwend IT beheer? Het regelen van alle IT zaken kan behoorlijk wat tijd kosten. Echter moet het wel gedaan worden, want als het management er niet bovenop zit werkt jouw bedrijf minder effectief. Sprite IT is specialist in het overnemen van het IT beheer en het opzetten van een nieuwe werkomgeving.

Wij stroomlijnen je bedrijfsprocessen zonder dat het jouw werk in de weg zit. Wij kijken naar hoe alle systemen met elkaar (zouden moeten) communiceren. Wij leveren onze dienstverlening op maat zodat het goed aansluit op de omvang en het type bedrijf dat je hebt. De laatste tijd is veiligheid steeds vaker in het nieuws. Wij verzorgen een beveiligde IT omgeving binnen ons beheer voor je bedrijfssoftware.

IT beheer uitbesteden

Het IT beheer uitbesteden is er voor de ondernemers die er zelf niet aan toe komen. Bovendien heb je bij het uitbesteden een betere kwaliteit dan wanneer je het zelf doet. Bij zeer kleine bedrijven kun je er mee wegkomen door het zelf te doen, maar al gauw merk je dat de software en de koppelingen te complex worden. En wat doe je in het geval van een technologische fout? Dan heb je een specialist nodig die het meteen voor je kan oplossen.

Besluit je om je IT beheer uit te besteden aan osn IT bedrijf in Amsterdam dan maken we een plan van aanpak. Hierin staat hoe we jouw IT omgeving beheren, onderhouden en wat we doen in een noodgeval. Bij ons kun je terecht voor het uitbesteden van alle IT diensten. Hieronder staan er een paar nader uitgelicht.

Managed services

Managed services is een veelvoorkomende dienst binnen de IT. Het houdt simpelweg in dat wij enkele of alle bedrijfsprocessen in ons beheer nemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat wij een nieuwe werkomgeving voor je medewerkers inrichten. Compleet voorzien van nieuwe bedrijfssoftware. Naderhand koppelen we alles aan het ERP-systeem en checken nog eens goed of alles werkt. Mocht je tegen bepaald bulkwerk aanlopen kunnen we daar een automatische oplossing voor vinden. Door deze automatisering zie je dat veel bedrijven efficiënter worden.

Systeemmigratie

Je zit vast aan een oud systeem en wilt graag overstappen naar een nieuwe, moderne oplossing. Om het proces te overzien en de overstap goed te maken heb je een IT specialist nodig. Bij Sprite IT hebben we al meerdere systeemmigraties verzorgt voor diverse bedrijven. Het is belangrijk dat hier aandachtig te werk gegaan wordt. Je wilt dat alle data behouden blijft en dat je misschien nog een paar oude programma’s kan blijven gebruiken in het nieuwe systeem. Gelukkig is dit allemaal mogelijk binnen onze dienst.

Disaster recovery

Hoe is jouw bedrijf opgewassen tegen dataverlies? Als er brand uitbreekt of als een hacker je gegevens wist wil je wel een plan B hebben. Dit gaat verder dan alleen een back-up draaien. Wij leveren complete disaster recovery diensten voor onze klanten, inclusief het tijdelijk kunnen blijven doorwerken op een tussentijds systeem. Werken via de cloud kan al een hoop schelen.

VPN maken

Je wilt op de werkvloer een Virtual Private Network (VPN) aanmaken. Niet iedereen kan dit zomaar uitvoeren, omdat er veel bij komt kijken om het goed in te stellen. Wij zorgen ervoor dat je servers goed met elkaar blijven communiceren, dat de hoeveelheid beschikbare data verdeeld wordt en dat alle medewerkers de juiste rechten krijgen in het systeem.

VOIP

Zakelijk bellen is een goedkope oplossen als je veel gebruik maakt van de telefoon. Sprite IT levert de middelen om zowel een VOIP abonnement te krijgen als de daadwerkelijke toestellen. Wil jij keuzemenu’s instellen om de verschillende afdelingen beter van dienst te zijn? Wij stellen deze voor je in zodat het allemaal goed werkt wanneer je het in gebruik neemt.

Microsoft oplossingen

Door Microsoft software te gebruiken heb je niet alleen talloze opties om de programma’s zo in te stellen dat ze perfect aansluiten op je werkzaamheden, maar geniet je ook van de hoge beveiliging. Als partner van Microsoft bieden we totaaloplossingen aan voor het mkb. Wij leveren de licenties, installeren de software en doen onderhoud aan je IT omgeving.

IT beheer mkb

Onze diensten zijn geheel geschikt voor mkb bedrijven. Wij zijn al jaren dienstverlener als voor IT beheer van het mkb. Hiermee hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Elke situatie is net wat anders, maar onze experts vinden overal wel een oplossing op. Voor jou als mkb'er is er voldoende ruimte om je wensen kenbaar te maken. Of je nu een groot of een klein bedrijf hebt, wij zorgen ervoor dat ons maatwerk aansluit op wat jij bedoelt.

Veilig IT beheer

Wanneer wij jouw IT beheren controleren we streng op de veiligheid. Cyber security is een onderwerp dat belangrijk wordt voor grote, maar ook kleine bedrijven. Hacking, phishing en andere vormen van cyber criminaliteit komen helaas vaak voor. Dit komt mede omdat de meeste ondernemers er nog niet echt mee bezig zijn. Wees niet het volgende slachtoffer en laat je IT veilig beheren door Sprite IT.

Richt jouw eigen IT omgeving in

Ons bedrijf richt zich op het maken van IT omgevingen op maat. Jij kunt dus zelf bepalen hoe je het inricht. Dankzij ons maatwerk loop je niet tegen beperkingen aan in het indelen van je IT. Jij bepaalt zo hoe de infrastructuur van jouw kantoor eruit komt te zien. Wij helpen je met netwerkbeheer, systeembeheer, werkplekbeheer en het creeëren van online werkplekken.

Wil jij graag sparren over bepaalde ideeën dan ben je van harte welkom. Ook als je al een hele IT infrastructuur hebt aangelegd kun je bij ons terecht voor het beheer. Wij nemen de huidige systemen over en kunnen je advies geven over het uitbreiden.

Laat Sprite IT jouw IT beheren

Met het juiste IT beheer wordt jouw business efficiënt en doelgericht. Laat de specialist kijken naar wat er binnen jouw onderneming geautomatiseerd kan worden. Met een algehele check kom je erachter welke systemen toe zijn aan een update, welke vervangen moeten worden of dat er misschien een veiligheidsrisico is. Wij zijn actief in de hele regio. Dit betekent dat je ons ook kunt inschakelen als:

Kom gerust in gesprek met de professional van Sprite IT. Wij geven je vrijblijvend advies over je IT beheer.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW