Magento webshops

Producten online verkopen via een webshop? Een prettige werk- en bestelomgeving voor webbeheerder en webshopbezoeker leveren wij met Magento.

Dit open source netwerk geeft de vrijheid en mogelijkheid om via enkele klikken een bestelling te verwerken. Magento bestaat al jaren en is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte platformen voor webshops van kleine bedrijven tot multinationals. Een Magento webshop biedt de mogelijkheid tot het beheren van meerdere webwinkels vanuit één systeem (back-end). Het is eenvoudig te koppelen aan verschillende voorraad- of betaalsystemen. Ook is Magento goed mobiel toegankelijk en zijn taal en design aan te passen naar wens en gebruik.

 

Expertise Magento ontwikkeling

Onze developers zijn gespecialiseerde Magento bouwers. Wil je een webshop starten of is de webshop toe aan verandering? Naast de ontwikkeling van webshops kunnen wij ook een bestaande webshop een nieuw leven in blazen. Verouderd design, onhandelbaar beheersysteem of een onduidelijk bestelproces? Waar je ook tegen aanloopt wij denken graag mee en komen tot de meest efficiënte realisatie.  Bekijk ook ons portfolio voor concrete voorbeelden.

Magento Webdesign

Voor het webshopdesign in Magento zijn er verschillende opties mogelijk: Magento Template, design op maat en een combinatie van de twee. Het design van de webshop zorgt voor gebruikersgemak, merkidentiteit en uitstraling. Super belangrijk voor het succes van jouw webshop. Lees meer over hoe wij te werk gaan bij een nieuw Magento design.

 

 

Magento 2

Magento 2 is de nieuwste versie van het webshop platform en biedt een volledig vernieuwd systeem met veel functionaliteiten. De gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij deze versie en het platform is dan ook geheel responsive. Ook is Magento 2 een stuk sneller dan zijn voorganger. 

Medio 2018 zal Magento 1 niet meer ondersteund worden met updates. Nieuwe webshops bouwen wij vanzelfdsprekend in Magento 2. Beheerder van een webshop in Magento 1? Wij vertellen je graag meer over het overstappen naar Magento 2. Neem gerust contact op met onze developers om je vragen te stellen.

Nieuwe of bestaande webshop

Of je nou een geheel nieuwe webshop begint of dat je van platform over wilt stappen? Magento is flexibel genoeg om aan te passen naar de wensen. Overstappen van het huidige platform naar Magento is dan ook geen probleem. Wij kunnen de producten in bulk migreren naar de vernieuwde webshop in Magento 2. Dit scheelt veel tijd en organisatorische planning. Ook betekent dit dat alle websitecontent, de producten en overige data worden meegenomen. Het werk dat hiet in zit gaat niet verloren. Tevens maken wij koppelingen mogelijk tussen de huidige betaal- en voorraadsystemen of boekhoud- en transportprogramma’s.

 

 

Hosting van Magento webshops

Niet elk hostingpakket dat online aangeboden wordt is geschikt voor Magento. Het Magento platform heeft specifieke hosting benodigd om goed te kunnen draaien.  Snelheid, veiligheid en performance staan hoog in het vaandel. Meer over hosting kosten voor Magento webshops.

Betaalsystemen in Magento

Een klant moet snel en makkelijk kunnen afrekenen in jouw Magento webshop. Er zijn veel betaalsystemen mogelijk binnen het Magento platform: MulitSafePay, betaling via Payment Provider of de standaard opties. Bekijk de mogelijke betaalsystemen van Magento. 

Automatiseren van jouw webshop

In Magento kan er veel geautomatiseerd worden. Denk aan voorraadbeheer, klantenservice of de afhandeling van bestellingen. Maak jouw webshop efficiënter, zodat jezelf meer tijd overhoud  voor andere zaken. Meer over webshop automatisering.

 

UsabilityTools
Top 10 Usability Tools 2022
Wij onderzochten tientallen tools die de gebruiksvriendelijkheid van je website verbeteren, en selecteerden de 10 beste. Scroll door de onderstaande
Umbraco website
Waarom jouw nieuwe website een Umbraco moet worden (of toch Wordpress)
Je bent er misschien niet direct mee bezig, maar de keuze van je CMS is belangrijk wanneer je een website of webshop laat bouwen.
Terugblik 2017 Sprite IT
Terugblik op 2017
Het afgelopen jaar was een hectisch, maar fascinerend jaar op het gebied van online marketing. Lees wat ons in 2017 bezig hield!
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW