Website onderhoud Amsterdam

Heb jij een website laten maken maar kom je niet toe aan het onderhoud? Laat het door ons in Amsterdam doen! Wij hebben ervaring met diverse CMS en kunnen je website onderhouden en beheren zonder dat je er last van hebt. Wij zorgen ervoor dat alles in goede staat blijft zodat jij en je bezoekers elke keer gebruikmaken van een volledig functionerende website.

Website onderhouden en beheren

Het onderhouden en beheren van een website kan aardig wat tijd kosten. Ook moet je weten wat je doet om problemen voor te zijn. Met Sprite IT heb jij geen omkijken meer naar je website onderhoud in Amsterdam. We nemen het gehele proces van je over inclusief backups, updates en eventuele wijzigingen. Uiteraard blijf je zelf over de mogelijkheid beschikken om je website aan te passen. Wij helpen je in het beheer zonder dat het jou in de weg zit. Omdat wij veel ervaring hebben met webesign in Amsterdam zijn wij de juiste partij voor de klus.

De veiligheid van je website staat voorop

Regelmatige updates zijn nodig om de veiligheid van je website te waarborgen. Bij ons staat de veiligheid van je website voorop. Wij voeren de updates uit wanneer ze uitkomen. Dit is bedoeld om nieuwe technieken van cyber criminelen tegen te gaan. Daarnaast zorgen veel updates ook voor het verbeteren van het gebruiksgemak. Bepaalde dingen waar mensen veel tegenaan lopen worden in de loop van de tijd aangepakt voor de software developers. Een zakelijke website kan niet zonder deze waardevolle updates.

Als je nog zekerder van je zaak wilt zijn kunnen we ook een scan doen van de beveiliging van je website. Zo kijken we of we de veiligheid van je website of webshop nog beter kunnen maken.

Website onderhoud van Sprite IT

Website onderhoud van Sprite IT betekent dat jij zelf niets meer hoeft te doen. Wij nemen het onderhouden en het beheren van je website over zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen. Onder andere voeren we de regelmatige updates uit, maar zorgen ook elke dag voor een nieuwe backup. Mocht je website dus om een of andere reden uit de lucht gaan kunnen we een zeer groot gedeelte van de schade direct herstellen.

Bovendien hebben we ervaring met meerdere websites. Wij voeren het onderhoud uit voor WordPress websites, maar ook voor websites die in een ander CMS zijn gebouwd.

Ook websites die niet door ons zijn gemaakt kunnen we voor je onderhouden. Als je eventueel nog aanpassingen wilt maken aan de inhoud kunnen wij dit ook meteen voor je oppakken.

Zowel website als webshop onderhoud in Amsterdam

Zeker webshops hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Daarom bieden we als webdesign bureau in Amsterdam onze diensten aan voor zowel websites als webshops. Zeker wanneer je te maken krijgt met klantenportalen waar gevoelige informatie wordt gedeeld is het belangrijk dat je beveiliging goed in elkaar steekt.

Laat ons de beveiliging van jouw website upgraden en updaten wanneer dit nodig is. Wij houden in de gaten wanneer er nieuwe software beschikbaar is voor het verbeteren van de veiligheid van jouw webshop of website.

Wat zijn de kosten?

Bij een middelgrote website kunnen we al vanaf ongeveer €100 per maand het volledige onderhoud doen. Je krijgt hierbij dagelijkse automatische updates, consult over de beveiliging van je website en wij zorgen ervoor dat je voorzien bent van de laatste updates. Hiermee hebben de gebruikers en bezoekers van je website altijd een positieve ervaring. Bovendien weet je zeker dat je voor dit bedrag zelf niet meer hoeft te sleutelen. We kunnen ook een compleet pakket voor je leveren. Daarbij maken we in Amsterdam je website, verzorgen de hosting en doen het onderhoud.

Aangezien wij altijd maatwerk leveren kijken we graag met jou naar een oplossing voor het onderhouden en beheren van je website. Dit kunnen we doen wanneer je er een bij ons laat maken of als je deze al eerder hebt laten maken bij een ander webbureau. De kosten baseren we op de hoeveelheid werk die erbij komt kijken om alles up-to-date te houden.

Krijg vrijblijvend advies

Is jouw website onderhoud in Amsterdam nog een vaag begrip voor je? Dan kun je het beste met onze specialist in gesprek gaan. We merken namelijk dat de waarde van een goed beheerde site wordt onderschat. Je krijgt bij ons vrijblijvend advies over je situatie. Eventuele vragen over het webdesign worden ook meteen behandeld.

Zo krijg jij een totaalplaatje van wat er bij komt kijken om het onderhoud van je website uit te besteden. Start een consultancy gesprek en neem contact met ons op.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW