Website met CMS

Wil jij een website laten maken met een betrouwbaar CMS? Wij maken je website op maat waarbij jij kiest welk CMS je wilt. We kunnen je ondersteunen in je keuze door professioneel advies te leveren welk systeem het beste bij jou past.

Een CMS (Content Management System) is het systeem achter je website waarmee je de inhoud beheert. Via zo'n systeem schrijf je nieuwe teksten, verander je afbeeldingen of zet je je nieuwe assortiment online in je webshop. Het is een onmisbaar onderdeel, omdat het gebruikers in staat stelt om de website inhoud aan te passen zonder dat je technische kennis nodig hebt. Met onze webdesign diensten houden we rekening met welke software jij het liefste werkt.

Website laten maken met CMS

Als je een website laat maken dan zit daar vrijwel altijd een CMS bij. Aangezien je bij Sprite IT je website op maat laat maken kun je kiezen welk systeem dit is. De meest gebruikelijke keuze is WordPress, omdat dit een zeer toegankelijk platform is met ruime ondersteuning. Afhankelijk van het systeem dat je kiest heb je opties om je website aan te passen naar jouw voorkeur.

 

 Bekijk alle diensten

 

Sprite IT maakt jouw website op maat

Bij Sprite IT houden we van maatwerk omdat we dan niet beperkt worden door de technische eigenschappen van de templates. Een website met CMS werkt prima als deze vanuit een template is gemaakt, maar wil je echt een unieke website hebben volledig in jouw huisstijl dan heb je een maatwerk website nodig.

Wij gaan graag met jou in gesprek over welke functionaliteiten, kleurenschema’s en indeling jij wilt. Zo kunnen we het geheel naar jouw wensen inrichten, inclusief CMS.

 

De voordelen van Sprite IT

WordPress vectorKeuze uit meerdere CMS

Huisstijl vectorCompleet eigen huisstijl

Techniek vectorTechnisch sterk & SEO ready

Welke websites bouwen wij met CMS?

Bij ons als webdesign bureau van Amsterdam kun je terecht voor het laten maken van websites met een WordPress CMS, maar ook voor bijvoorbeeld een Umbraco website. Onze specialisten hebben ervaring in verschillende systemen. Heb je bepaalde vragen over de mogelijkheden van het bouwen kun je deze gerust stellen.

Wat webshops betreft volstaat WordPress meestal ook, maar ook hier kunnen we uitwijken naar Magento of Umbraco. Welke je ook kiest, we nemen de tijd om te luisteren naar hoe jij de website wilt hebben en bouwen deze feiloos en beveiligd op.

Zelf je website beheren na oplevering

Ongeacht het website CMS wil je natuurlijk wel je site zelf kunnen beheren na de oplevering. Gelukkig zorgen wij ervoor dat je altijd zelf de regie over je domein behoudt. Wij zijn tijdens het gehele bouwproces betrokken en denken mee over de invulling van de site. Wanneer we eenmaal klaar zijn met het maken van je website met CMS krijg jij de inloggegevens.

Jij bent de eigenaar en kunt nadien zelf aanpassingen maken. Heb jij bijvoorbeeld nieuwe foto’s van je producten laten maken of heb je een aanbieding, dan kun je dit zelf instellen via het handige CMS.

Meteen een website met CMS laten maken? Neem dan contact op met de specialist.

Wat is een CMS?
CMS staat voor Content Management System. Het is dus een applicatie waarmee je de inhoud van je website beheert. Onder beheren verstaan we het toevoegen, verwijderen en aanpassen van content. Onder content valt bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen en video’s.
Welk CMS kies ik voor mijn website?
Klanten laten een website meestal maken in de CMS WordPress, Umbraco of Magento. Er zijn zeker andere mogelijkheden die je kunt bespreken met de ontwikkelaars. Doorgaans is WordPress de meest voor de hand liggende optie. Wij geven je gratis advies over welk CMS het beste bij jouw idee past.
Wat kost een CMS?
De kosten van een CMS verschillen van gratis tot honderden euro’s. Bij Sprite IT zit dit echter al in de prijs inbegrepen wanneer wij een offerte voor je maken. Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken. Jij maakt kenbaar wat je wilt en wij zoeken er het juiste CMS en opties bij.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW