Maatwerk website

Je wilt het internet op met je bedrijf, maar daar heb je eerst een website voor nodig. Door een maatwerk website te laten maken kom jij online in contact met je klanten. Het is een goede manier om je business uit te breiden. Niet alleen omdat je hiermee meer leads krijgt, maar ook om je huidige klantenservice te verbeteren. Maar wat is een maatwerk website precies?

Wat is het verschil tussen een maatwerk website en template?

Een maatwerk website houdt in dat de ontwikkelaars het vanaf nul bouwen. De tegenhanger is een template website. Hiermee gebruiken de webbouwers al bestaande vooraf gebouwde websites die alleen nog ingevuld hoeven te worden. Dit leveren we ook als een van onze website pakketten. Als je echter een website op maat laat maken wordt alles echter vanaf de tekentafel opgebouwd. Dit is duurder, maar geeft de webdesigners ook een stuk meer vrijheid in hoe ze je website maken.

Een maatwerk website is klantvriendelijker

Met een maatwerk website bedien jij je klanten precies op de manier hoe ze dat willen. Jij kent je bedrijf als geen ander en weet wat je doelgroep wilt. Gelukkig kun je je website zo laten maken dat het doet wat je doelgroep van je business verlangt. Dit is niet alleen goed voor de bezoekers van de website, maar ook goed voor de score die het van Google krijgt.

Als je niet goed weet hoe jij je website moet inrichten om de grootste conversie te behalen, kun je terecht bij onze professionals. Wij geven je advies over het indelen van je website. Dit kunnen we direct gebruiken wanneer we jouw site op maat maken.

Webdesign op maat voor betere online vindbaarheid

Wanneer je een website bouwt op basis van een template ben je altijd gebonden aan de beperkingen van die software. Kies je echter voor webdesign op maat dan heb je meer mogelijkheden om een betere online vindbaarheid te bereiken.

Je kunt alles inrichten zoals je wilt, waaronder ook de SEO onderdelen: meta’s, redirects, Schema Markups, FAQ’s, indeling van de webpagina’s en de url-structuur. Sommige van deze elementen kun je niet aanpassen als je een website laat maken op basis van een template.

Ben jij van plan door te groeien met je online business? Laat je online vindbaarheid dan niet stoppen en kies voor webdesign op maat.

Werkwijze website op maat laten maken

Bij Sprite IT hebben we een specifieke werkwijze waarop we jouw website in Amsterdam maken. Dit is naar aanleiding van jaren ervaring tot stand gekomen. Omdat je bij een maatwerk website meer vrijheid dan normaal hebt wat betreft het bouwen, is communicatie zeer belangrijk. Wanneer we om de tafel gaan om een kennisgesprek te voeren is het belangrijk dat we weten hoe jij jouw bedrijf ziet. Wat moet uitblinken voor je bezoekers? Waar hebben jouw klanten baat bij om direct te vinden op de homepagina? Dit zijn vragen die we behandelen.

Ook in de latere fasen van het bouwtraject behouden we de snelle communicatie. Jouw feedback op de schetsen van het ontwerp en indeling van de functies gebruiken we om een betere versie te maken.

Volledig eigen website

Zoals maatwerk als suggereert heb je volledige invulling van je website. Dit wordt echt jouw eigen unieke site. Na oplevering krijg jij controle over het complete domein. We leggen je uit hoe je content toevoegt, verwijdert of aanpast. Zo kun je zelf online verder met je bedrijf. Jij hebt zelf in de hand in welk CMS je het laat maken. Zo heb je onder andere de keuze uit Umbraco, WordPress en in het geval van een webshop Magento.

Eigen ontwerp

Ook als je zelf niet zo creatief bent ingesteld komen we er samen uit. Samen met de specialisten ontwikkelt ons webdesign bureau een huisstijl die op zichzelf staat. Van kleuren tot knoppen en menu-indeling, wij zorgen ervoor dat het een kloppend geheel wordt.

Unieke functionaliteiten

Heb jij een uniek idee? Of zie jij mogelijkheden in het toepassen van een unieke functie in je website? Laat het ons weten en wij geven je een inschatting van de ontwikkelingskosten. Of het nu gaat om een bepaalde rekenmachine waarmee klanten zelf uitrekenen hoeveel materiaal ze nodig hebben of om het implementeren van een online agenda, wij hebben de experts in huis om het te bouwen. Dit is zeker aan te raden als je van plan bent een zakelijke website te laten maken.

Sprite IT schrijft de teksten voor je maatwerk website

Is teksten schrijven voor je nieuwe website lastig voor je? Sprite IT schrijft ook de teksten voor je gloednieuwe maatwerk website. Dit is niet zomaar een dienst die we erbij leveren. Wij zijn de SEO partij in Amsterdam om je business online te promoten.

Het gaat om pakkende teksten schrijven, terwijl je meteen de bezoekers informeert waar ze alles vinden. Een goede click through rate en conversieratio is waar we voor schrijven. Met ons heb je een alles-in-één bedrijf gevonden om je diensten aan uit te besteden.

Advies over het op maat laten maken van je website

Weet je niet zeker wat je zoekt voor je bedrijf? De kansen op het internet zijn groot, maar je moet ze wel kunnen aanpakken. Laat je daarom adviseren door een van onze specialisten binnen het vak. Na vele maatwerk websites te hebben ontwikkeld weten we je precies te vertellen wat je nodig hebt voor je bedrijf.

Ook gelijk gebruikmaken van onze vrijblijvende adviesgesprekken? Neem contact met ons op over het op maat laten maken van je website.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW