Zakelijke website laten maken

Heb jij een bedrijf maar nog geen website? Een zakelijke website laten maken is de sleutel die je nodig hebt om online te gaan met je bedrijf. Met ervaren webbouwers maakt Sprite IT voor jou de beste website voor je onderneming. We houden rekening met je wensen, functionaliteiten die je wilt, bestaande huisstijl en je budget.

Als je professioneel wilt zijn dan heb je een zakelijke website nodig voor je bedrijf. Laat ons die voor je bouwen.

Waarom een zakelijke website laten maken?

De reden waarom bedrijven een zakelijke website laten maken is meestal een combinatie van factoren. Meer klatnen krijgen staat meestal op de voorgrond. Via het internet heb je nu eenmaal een veel groter potentieel bereik dan offline. Maar daarnaast is het ook een perfecte manier om je klantenservice uit te breiden. Met antwoord op veelgestelde vragen en andere hulpportalen kun jij je klanten uitstekend van dienst zijn. En al deze informatie is 24/7 bereikbaar.

Met het juiste zakelijke webdesign straal je betrouwbaarheid en toegankelijkheid uit. Dit is nodig om een professionele algehele uitstraling te krijgen. Niet alleen de folders, bedrijfskaarten en je bedrijfspanden zijn hier kanalen voor, maar zeker ook je website.

Tot slot kun je nieuwe partnerships en personeel aantrekken met een goede website. Het laten maken van een zakelijke website opent simpelweg veel deuren die tot voorheen gesloten bleven.

Wij leveren maatwerk voor je zakelijke webdesign

Bij ons webdesign bureau krijg je altijd maatwerk. Jouw bedrijf is uniek en dit willen we zo houden ook. Daarom kun je beter iets meer tijd in het ontwikkelen van een website steken dan dat je een kant-en-klare neemt. Ga samen met onze professionals om de tafel om een nieuw ontwerp uit te schetsen. Op basis van jouw input leveren we maatwerk voor je zakelijke webdesign.

De werkwijze van Sprite IT

In het begin is het belangrijk dat we het over hetzelfde hebben. Aan de hand van een kennismakingsgesprek komen we graag te weten wat je precies wilt. Ook willen we graag weten wat je doet met je bedrijf en wat je doelen zijn. Zo hebben we meer om mee te werken in de ontwerpfase. Deze ontwerpfase is belangrijk omdat we hier zo veel mogelijk de grote lijnen duidelijk hebben. Hoe beter deze fase wordt uitgevoerd, hoe soepeler de rest van de ontwikkeling van de website verloopt.

Op het moment dat we zeker weten dat we dezelfde taal spreken beginnen we met een concept. Aan de hand van jouw gesprekken en voorbeelden gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp. Functie heeft in het begin voorang op de vorm. Wanneer we een akkoord hebben op wat de website doet kunnen we het invullen met hoe het eruit ziet.

Na het ontvangen van je akkoord begint het ontwikkelproces. Dit is de fase waarin het daadwerkelijk gebouwd wordt in de code. We werken met meerdere programmeertalen en kunnen je zakelijke website met meerdere CMS maken. WordPress is een populaire keuze, maar we leveren ook Umbraco.

Tot slot testen we rigoreus of alles werkt naar behoren. Zo ja, is het tijd om live te gaan. Ook hier stellen we je van op de hoogte en doen nog een laatste testronde nadat we live gaan. Zo ervaren je bezoekers de beste beleving van jouw onderneming.

Een website geheel in jouw huisstijl

Wanneer wij een zakelijke website voor je bouwen letten we erop dat het past binnen je huidige huisstijl. Jij hebt waarschijnlijk al bewust een stijl gekozen voor je bedrijf. Het lettertype, de kleurenschema’s en de vormen bepalen allemaal wat voor een uitstraling je hebt.

Wij zorgen ervoor dat de site die we voor jou ontwerpen in dezelfde huisstijl is als die van je bestaande media. Dit kan zijn hoe jij je op de social media profileert, maar ook de folders die je hebt laten printen.

De kosten van een zakelijke website laten maken

Omdat wij op maat werken kunnen we niet van tevoren een concreet getal geven hoeveel het kost om een zakelijke website te laten maken. Nu is het zo dat het verschil in kosten tussen een ‘zakelijke’ en een ‘niet-zakelijke’ website er niet hoeft te zijn.

Wij kijken naar de functionaliteiten die je erin wilt hebben en naar het werk dat erin gaat zitten. Dit zijn de drijvende factoren achter het bepalen van de uiteindelijke prijs. Uiteraard kunnen we met jou kijken wat we kunnen doen binnen het door jou gestelde budget. Als je meer informatie wilt over het krijgen van de kosten van het laten maken van een website kun je kijken op onze website pakketten pagina.

Advies van Sprite IT

Kom je er zelf niet uit om te bepalen wat voor een website je wilt? Sprite IT helpt je bij het maken van de juiste keuze in zakelijk webdesign. Ons team heeft veel ervaring en geeft je graag vrijblijvend advies over het bouwen van je nieuwe website.

Kom een keer langs op kantoor of neem telefonisch contact met ons op.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW