webdesign: gebruikersgemak staat voorop

Een eerste indruk is zo gemaakt en een sterke, visuele, online uitstraling is dan ook van groot belang. Het webdesign moet in lijn staan met de bedrijfsidentiteit. Wat wil je uitstralen naar de doelgroep? Dit wordt vertaald in een webdesign. Naast dat een website er op en top uit ziet, is het gebruikersgemak eigenlijk belangrijker. Welke doelstellingen moeten er behaald worden met de website? Een zeer strakke website waarbij de bezoeker afhaakt omdat het onduidelijk is, zou een groot fiasco zijn.

 

webdesign gebruikersgemak

De bedrijfsuitstraling online vertaald

Luisterend naar de wensen en kijkend naar de bedrijfsuitstraling gaan wij aan de slag. Het visueel vertalen van een visie naar een website die qua gebruikersgemak niet onderdoet. Een duidelijke website in tekst en beeld is voor (toekomstige) klanten wel zo prettig. Zo ontwikkelen wij al onze websites in responsive design, rekening houdend met de verschillende apparaten en formaten; van desktop tot mobiel. Hierna kan de ontwikkeling van de website beginnen.

Gebruikersgemak staat voorop

Met het visuele design heeft de bezoeker een eerste indruk van de organisatie, bedrijf of merk. Vervolgens valt of staat de voortgang van het bezoek op de website met het gebruikersgemak. De website moet voor de bezoeker zo gebruiksvriendelijk mogelijk te gebruiken zijn. Hier wordt bij het design rekening mee gehouden. Ook wel bekend als User Experience Design. Onze designer zorgt er voor dat de bezoeker makkelijk zijn weg door de website kan vinden. Denk hierbij aan de menustructuur, styling van knoppen, duidelijke interne links, laagdrempelige contactformulieren, home- of menubuttons die altijd in beeld moeten staan of zoiets simpels als de contactgegevens waar de bezoeker direct bij kan.

Is het doel om verkopen te realiseren of leads te genereren? Of kennis en informatie delen met de doelgroep? Deze doelstellingen worden vanaf het begin af aan betrokken bij de ontwikkeling van de website en het webdesign wat hierbij de belangrijkste factor is.

 

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Remarketing

Creatieve oplossingen

Programmeren

Simpel website cms

Think outside the box

Voice

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW