Magento webshop laten maken

Een Magento webshop laten maken is de beste keuze die je kan maken als je een grote webwinkel wilt beginnen. Dit betekent niet alleen dat je een snelle webshop hebt, maar ook een die geschikt is om op te schalen naar een groot aanbod.

 • Spreek je doelgroep aan
 • Eigen beheer en responsive
 • SEO ready
Doe de website scan
 
 
   
 

Waarom een Magento webshop laten maken?

Je kiest voor het laten maken van een Magento webshop als je houdt van betrouwbare software met hoge prestaties. Dit platform is er specifiek voor bedoeld voor het verwerken van grote aantallen producten. Met efficiënte codes wordt er een snelle website gebouwd die veel klanten tegelijk kan bedienen. Magento is in de basis open source. Dit betekent dat de codes waarmee gewerkt wordt bekend zijn bij de webbouwers. Ook mogen ze zelf aanpassingen maken om bjivoorbeeld jouw oplossingen op maat te maken. Het leent zich uitermate goed voor toepassingen binnen zowel de B2B als B2C markt. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen:

 • Makkelijk veel producten erin of eruit
 • Flexibel in techniek, functies en ontwerp
 • Responsive design
 • Grote gebruiksvriendelijkheid
 • Mogelijkheid tot modulair bouwen
 • Stabiel platform met sterke beveiliging
 • Heeft een actief team dat bezig is met verbeteringen

Met Magento krijg je de perfecte webshop

Magento staat erom bekend dat je er de perfecte webshop mee kunt bouwen. Dankzij de vele opties die je hebt tijdens het maken kun je er echt iets unieks van maken. Wat je wensen ook zijn, in Magento zijn deze mogelijk. De grote e-commerce bedrijven kiezen allemaal voor een oplossing in de vorm van een Magento webshop. Dit geldt voor B2B én B2C bedrijven.

Voor ontwikkelaars biedt het een stabiel platform waarin je kunt werken. Het is een welbekend CMS waardoor er veel kennis gedeeld wordt. Voor jou als ondernemer is het erg aantrekkelijk omdat het systeem makkelijk genoeg is om te begrijpen voor beheer. Nadat we het opleveren kun jij zelf dus aan de slag met het invullen van je webshop hoe jij het wilt. De bezoekers genieten van een Magento webshop in de vorm van snelle laadtijden en mooie, intuïtieve ontwerpen.

Waarom een webwinkel van Sprite IT?

Sprite IT is een expert in het bouwen van webwinkels op basis van Magento. Een website laten maken in Amsterdam doe je pas wanneer je overtuigd bent van de meerwaarde die het zal leveren voor je bedrijf. In onze cases zie je enkele voorbeelden van projecten die we hebben opgeleverd met prachtige resultaten. Wanneer wij een website maken voeren we niet alleen uit. We denken met je mee, maar letten ook op wat in de praktijk werkt. De webdesigners zoeken naar conversiegerichte ontwerpen.

Is de webshop in de basis goed ingesteld qua techniek? Dan wordt het een stuk makkelijker om te scoren in de zoekmachines naderhand. Om je zaken centraal te regelen voor je bedrijf doen we bij Sprite IT alles: webdesign, hosting, IT én online marketing.

Hoeveel kost een Magento webshop laten maken?

Magento biedt veel vrijheid, de prijzen schommelen dus ook veel. Je laat een Magento webshop al gemiddeld maken voor € 5.000. Natuurlijk kan dit bedrag naar beneden en naar boven. Het ligt er maar net aan wat voor een functies je wilt hebben. Grotere, ingewikkelde webshops die moeten communiceren met systemen aan de achterkant kunnen € 10.000 kosten.

Dit lijkt veel, maar het is een eenmalige investering voor de gehele online kant van je bedrijf. Daarna heb je alleen het onderhoud aan de website dat een stuk minder is. Een webshop zoals bol.com bijvoorbeeld heeft tonnen gekost om te bouwen. Graag gaan we met je in gesprek om te zien wat jouw wensen zijn. Daarin kunnen we je ook gratis advies geven over de prijs van het laten maken van een Magento webshop.

De werkwijze van onze webbouwers

Met een vaste werkwijze werken de webbouwers van Sprite IT naar een goed resultaat. In de beginfase moeten we jouw bedrijf goed leren kennen. We willen weten wat je doet, wie je klanten zijn, hoe het kopen moet verlopen en welke systemen je achter je webshop wilt hebben. Wanneer de bedrijfsprocessen zijn uitgezet is het tijd om een technische schets te maken.

Nadat je een voorstel van ons hebt ontvangen en goedgekeurd gaan we aan de slag. Uiteraard hebben de webdesigners van tevoren een duidelijk beeld van hoe de webwinkel eruit gaat zien en functioneren. Het is belangrijk dat de grote lijnen vaststaan zodat we direct door kunnen met het ontwikkelen. Je wilt zo veel mogelijk oponthoud voorkomen met de juiste voorbereiding.

Het testen en opleveren gaat hand in hand. We zetten iets pas online wanneer het echt af is. Gelukkig biedt het platform daar genoeg middelen voor. Het testen en doorlopen van je online winkel gebeurt in een afgeschermde en beveiligde omgeving. Zo kan er niets fout gaan tijdens het werk. Pas wanneer het helemaal klopt en overeenkomt met wat jij in gedachten hebt zetten we het live. Nadien zorgen we voor het juiste onderhoud van je website.

Verschil Magento 1 & 2

Sinds juni 2020 ondersteunt Magento niet meer de toenmalige versie. Zij zijn toen verder gegaan met het ontwikkelen van Magento 2. Vandaar dat tegenwoordig gesproken wordt van Magento 1 & 2.

Met het stoppen van de ondersteuning is het beveiligingsgevaar toegenomen. Het is daarom slim om over te stappen op de nieuwe versie. Je kunt Sprite IT inschakelen om deze overstap te maken. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het overzetten van je website.

Wanneer je overgaat op Magento 2 krijg je meteen een hoop extra mogelijkheden. De techniek is verbeterd en efficiënter gemaakt. Dankzij de actieve houding van de ontwikkelaar zijn er veel integraties bijgekomen waarmee je je eigen bedrijf verrijkt. Een Magento webshop voor je maken doen we altijd in de nieuwe versie 2. Ben je op zoek naar een specifiek systeem om je website mee te beheren? Een website met het CMS dat jij wilt is meestal gewoon mogelijk.

Talloze aanvullingen op je Magento webshop

Vanwege de open source oorsprong van het platform zijn er talloze aanvullingen beschikbaar. Deze zijn niet allemaal standaard actief, maar zorgen ervoor dat je heel makkelijk je webwinkel kan uitbreiden naar jouw gerichte markt. Denk aan opties als:

 • Meertalige ondersteuning
 • Meerdere valuta’s hanteren
 • Snel op- of afschalen met grote hoeveelheden producten
 • Meerdere winkels aansluiten op één online omgeving (multistores)

Je zal naast het CMS ongetwijfeld nog veel andere software gebruiken op de werkvloer. Om ervoor te zorgen dat alles goed met elkaar communiceert moet het bedrijf tiptop ingericht zjin. Gelukkig kunnen onze ontwikkelaars ervoor zorgen dat jouw ERP-systeem naadloos aansluit op je Magento webshop.

Laat je Magento webwinkel door Sprite IT maken

Wil jij ook je producten verkopen via het internet? Laat je Magento webwinkel dan door Sprite IT maken. Wij hebben een gedreven team binnen het webdesign bureau van Amsterdam dat ontwerpen maakt met oog op conversie. De experts hebben de techniek goed in de vingers en weten altijd een oplossing op maat aan te bieden.

Heb jij een vraag over de kosten van het laten maken van een Magento webshop of wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij bieden je gratis professioneel advies in het nemen van je besluit. Ga daarom in gesprek met een van onze ontwikkelaars. Neem contact op en krijg direct antwoord op je vragen.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW