Umbraco website

Met een Umbraco website jouw business online succesvol maken? Samen met Sprite IT kan het! Wij zijn namelijk specialist in het werken met Umbraco. We bouwen een website met dit CMS voor ultieme veiligheid van je systemen, maar ook vanuit gebruiksvriendelijkheid.

Met een Umbraco website kun jij zelf je content beheren. Pagina’s aanmaken, afbeeldingen invullen of een blog publiceren, het kan allemaal gemakkelijk via het CMS. Het is niet voor niets dat er al meer dan 700.000 installaties zijn gedaan. Bij ons laat je een professionele website maken en volledige ondersteuning in het gebruik ervan.

Een Umbraco website laten maken

Een Umbraco website laten maken bij Sprite IT gaat net zoals alle andere binnen het webdesign. We gaan eerst samen om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Jij laat weten wat je wilt hebben in de website. Vervolgens ontwikkelen wij stap voor stap jouw site. Na een periode flink testen prikken we een datum om live te gaan.

Met de technologie die Umbraco biedt krijg jij een website die zoekmachinevriendelijk is met een inhoud die jij zelf volledig bepaalt. Voor jou en je klanten is het een gebruiksvriendelijke omgeving met natuurlijke navigatie. Bovendien wordt de speciale Microsoft .NET technologie continu doorontwikkeld door Microsoft zelf. Ze hebben een geheel eigen team dat hier non stop aan werkt in samenwerking met een community van maar liefst 200.000+ leden.

 

 Bekijk alle diensten

 

Verschil Umbraco en WordPress

Er zijn overeenkomsten, maar ook verschillen tussen Umbraco en WordPress. Beide zijn op basis van open source software en met beide kun je zelf goed overweg na enige uitleg. Ze werken pria op diverse webbrowsers zoals Google Chrome, Apple Safari en Mozilla Firefox. Ook zijn beide geschikt voor zowel kleine als grote websites evenals particulier of zakelijk webdesign. Waar ze in verschillen zijn de volgende punten:

  • Umbraco is vanaf het begin als CMS bedoeld
  • Umbraco heeft een veiligere basis dankzij de Microsoft technologieën
  • WordPress biedt veel gratis (of goedkope) templates aan
  • WordPress heeft een stuk meer plug-ins om uit te kiezen

Kom gerust een keer sparren met een webbouwer welke het beste bij jouw plannen past. Hoe dan ook krijg je van ons altijd een website met een CMS waar jij mee overweg kan.

 

De voordelen van Sprite IT

Umbraco vectorKeuze uit meerdere CMS

Huisstijl vectorCompleet eigen huisstijl

Techniek vectorTechnisch sterk & SEO ready

Kan ik een maatwerk Umbraco website laten maken?

Dankzij de open source beginselen van Umbraco is maatwerk geen probleem. Heb je zelf ideeën over hoe je het CMS kan inzetten of uitbouwen kun je je gang gaan. Het is een flexibel stuk software dat zich schikt naar wat er nodig is. Wil jij dus een Umbraco website op maat laten maken dan kan dat zeker bij Sprite IT. Ook als je een webshop wilt laten maken is dit geen probleem voor onze webbouwers. Het platform leent zich uitermate goed voor het opzetten van een webwinkel. Heb je gigantisch veel producten en zoek je liever iets anders dan kunnen we ook je webshop in Magento bouwen.

Umbraco is zo opgebouwd dat je er pakketten kunt inbouwen. Je kunt er in verschillende programmeertalen mee werken waardoor een brede groep webdesigners ermee overweg kan. Zeker andere ontwikkelingen van Microsoft zijn heel makkelijk te koppelen zoals Sharepoint.

Wat kost het om een Umbraco website te laten maken?

De ontwikkelingskosten van een Umbraco website liggen niet hoger dan een 'standaard' website. Bij Sprite IT heb jij al een geheel eigen site voor ongeveer €1.500. Uiteraard is dit een inschatting, want het daadwerkelijke kostenplaatje weten we wanneer we in gesprek gaan met jou. Voor om meer te weten te komen over onze prijzen kun je kijken bij onze website pakketten. Dit geeft je een idee wat je kunt verwachten voor welke prijs.

Sprite IT is jouw Umbraco specialist

Het beste laat je jouw Umbraco website bouwen door een specialist. Sprite IT is in dat geval de partij die je nodig hebt. Wij hebben veel ervaring met dit CMS en kunnen het als geen ander toepassen. Wij geven je toegang tot je site nadat alles klaar is gemaakt. Zo heb je zelf in de hand wat je plaatst en kun je een geheel eigen invulling geven aan je website. Je maakt hierbij gebruik van de topkwaliteit beveiliging die Microsoft systemen bieden.

Wij staan voor iedereen klaar. Niet alleen voor webdesign in Amsterdam, maar ver daarbuiten. We willen je graag voorzien van het beste advies voordat je een beslissing maakt voor het uitbesteden. Voor de lokale ondernemers zijn wij onder andere beschikbaar voor:

Daarnaast leveren wij ook de hosting en online marketing voor Umbraco websites. Met ons team van specialisten bieden wij jou de beste service. Een unieke complete aanpak is wat de meeste webdesign bureaus niet bieden. Daarom steken wij met kop en schouders boven de rest uit wat betreft het werken met Umbraco websites.

Is Umbraco geschikt voor websites?
Umbraco is een CMS (Content Management System) en daardoor geschikt voor websites. Sterker nog, je bouwt er de website mee op. Je gebruikt het om invulling te geven. Je maakt pagina’s aan en vult deze met teksten, foto’s en meer.
Is Umbraco beter dan WordPress?
Umbraco is niet per se slechter of beter dan WordPress. De voornaamste kracht van Umbraco ligt in de veiligheid van hun systemen. Door het lichte programmeerwerk werkt je website zeer snel. Net als WordPress is het een open source, gebruiksvriendelijk CMS met SEO instellingen.
Wordt Umbraco nog steeds gebruikt?
Umbraco wordt zeker nog steeds gebruikt. Met een actieve ontwikkelaars groep achter dit CMS wordt het steeds beter met iedere update. Het heeft enkele voordelen die je nergens anders vindt waardoor Umbraco zeker ook in de toekomst gebruikt zal worden.

 Meer weten over het laten maken van websites?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, het webdesign bureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW