Online werkplek

De online werkplek bij Sprite IT betekent overal kunnen werken, wanneer je wilt. En dat niet alleen voor jou, maar ook je collega’s. Wij richten de gehele IT infrastructuur van je mkb bedrijf in zodat jullie alles bij de hand hebben dat jullie nodig hebben.

Ultiem gemak met de online werkplek

De online werkplek staat voor ultiem gemak. Gemak in het werken én samenwerken. Jij wilt dat alles al klaarstaat zodat je direct aan de slag kan. Of dit nu vanaf je werkstation, laptop, tablet of mobiel is.

Met de hardware en software van ons IT beheer heb je nooit gedoe op de werkvloer. Geheel in een beveiligd netwerk natuurlijk, met alle voordelen van onze cloud diensten.

Plaatsonafhankelijk werken

Plaatsonafhankelijk kunnen werken is een belangrijk onderdeel van de werkcultuur geworden. Het internet stelt je in staat om ‘normaal’ te werken vanaf kantoor, maar ook terwijl je in de auto zit op weg naar de nieuwe klant of als je een keer thuis werkt.

Met het online werkplek beheer richten we je zakelijke infrastructuur en apparaten zo in, dat dit altijd een mogelijkheid is voor jou en je collega’s. Je bent niet meer afhankelijk van een specifieke locatie om je e-mail te beantwoorden en je bedrijfscontacten te onderhouden.

Maak de online werkplek de standaard

Het makkelijkste is dat iedereen is aangesloten op hetzelfde netwerk. Met de online werkplek maken we een nieuwe standaard voor je bedrijf. We kunnen van tevoren heel veel klaarzetten en instellen. Krijg jij een nieuwe medewerker erbij? Dan is het een kwestie van het aanschaffen van de hardware en een extra licentie afnemen. De rest van de infrastructuur staat al klaar. Trek de infrastructuur door naar de rest van je bedrijf. Met een goed systeembeheer en netwerkbeheer draaien jouw bedrijfsprocessen op volle toeren.

Als team online werken

Het voordeel van gesynchroniseerde online werkplekken in de cloud is dat je als team samen kunt werken. Het delen van bestanden, het plannen van afspraken en het aansturen van werkgroepen wordt heel makkelijk met een goed ingerichte online werkplek.

Je maakt immers allemaal gebruik van OneNote, Microsoft Teams en andere tools die je helpen je werkzaamheden uit te voeren. Doordat iedereen is gekoppeld via ons werkplekbeheer heb je nooit vertragingen in work flows.

Veiligheid staat voorop

Werken vanuit de cloud kan met ons IT bedrijf in Amsterdam heel veilig. Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom maken we met jou duidelijk afspraken omtrent de rechten van gebruikers. Jij hebt zelf in de hand wie waar toegang tot heeft.

Maar de veiligheid beslaat ook de wereld buiten je bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je cyber security in topconditie is installeren wij de laatste updates. De deskundigen van ons bedrijf stellen je in staat de voordelen te plukken van werken in de cloud, terwijl we een veilige online werkplek maken.

Online werkplek kosten

Wil jij een overzicht krijgen van de kosten van een online werkplek? Ga in gesprek met de specialist en kom erachter tegen welke prijs je een online werkplek in de cloud krijgt. Het blijft altijd maatwerk, maar we kunnen wel bepaalde standaardtarieven me je afspreken. Dit maakt het makkelijk schakelen in het geval je gaat uitbreiden. Loop je tegen vragen aan tijdens dit proces ben je van harte welkom voor IT advies.

Sprite IT biedt de complete online werkplek

Bij Sprite IT leveren we de complete online werkplek. Wij gaan namelijk verder dan alleen de hardware en software regelen voor je werkplek. De gehele IT omgeving in je bedrijfspand kunnen we aanpakken.

Van IT beveiliging tot het maken van een VPN of VOIP bellen, wij leveren alle managed services die je nodig hebt. Voor IT support, zakelijke cloud oplossingen en IT migraties kun je bij ons terecht.

Interesse in het opzetten van professionele online werkplekken? Neem contact met ons op.

Wat is een online werkplek?
Een online werkplek is een omgeving waarin je kunt werken die toegankelijk is via het internet. Wanneer jij werkzaam bent bij een bedrijf gebruik je meestal bepaalde software. Om deze software te kunnen gebruiken moet je inloggen. Als je overal hiermee wilt kunnen werken stel je deze software beschikbaar op het internet waardoor je online kunt werken.
Wat kost een online werkplek?
Vanaf € 4,50 per maand heb jij een online werkplek. We raden aan om dit te combineren met samenwerkingsprogramma’s zoals Microsoft Office Online en andere software.
Wat is een virtuele werkplek?
Een virtuele werkplek is een digitale werkplek waar je alles hebt dat je nodig hebt om je werkzaamheden te verrichten. Alhoewel hier meestal een online werkplek mee wordt bedoeld is het niet helemaal hetzelfde.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW