IT beveiliging

Sta jij er weleens bij stil hoe goed jouw IT beveiliging is? Dit onderdeel is meestal iets dat vooruit geschoven wordt, totdat het te laat is. Al met kleine moeite verbeter jij jouw bedrijfs-IT. Zeker op het gebied van cyber security is voorkomen beter dan genezen. Een succesvolle hackpoging kan behoorlijk wat schade aanrichten. Daarom doe je er goed aan een professionele partij zoals Sprite IT naar jouw IT beveiliging te laten kijken.

Interne IT beveiliging

Er bestaat een veschil tussen interne IT beveiliging en externe. In het eerste geval hebben we het over hoe jij jouw bedrijf afschermt tussen afdelingen en collega’s. Je wilt niet dat elke afdeling, elke medewerker toegang heeft tot alle documenten. Via een systeem van rechten en koppelingen kun je je bedrijf zo inrichten dat iedereen bij de bestanden kan die hij/zij nodig heeft, zonder overbodige gevoelige informatie in te zien. Dit doen we middels managed services. Met deze IT dienstverlening nemen we het beheer over en stellen we de rechten in zoals jij die in gedachte hebt.

Een foutje is snel gemaakt, zeker als systemen complexer worden. Laat ons als professional kijken naar de stand van zaken en een oplossing op maat aanbieden.

Externe IT beveiliging

IT beveiliging tegen externe invloeden is waar de meeste mensen aan denken. Hacken, phishing, datalekken en nog veel meer zijn manieren waarop gevoelige informatie naar buiten kan worden gebracht. Niet alleen is dit een risico voor jouw bedrijf, maar ook voor de individuen van wie de persoonsgegevens verkregen worden. De managed firewall en managed antivirus zijn hier de eerste verdedigingslinies tegen.

Inzetten op externe IT beveiliging is daarom zeker het geld waard, omdat je met een relatief klein bedrag al veel voor elkaar krijgt. Wil jij weten hoe jouw bedrijf opgewassen is tegen cyber bedreigingen van buitenaf? Laat Sprite IT een scan doen hoe sterk jouw cyber security is.

In een moderne wereld heb je extra IT beveiliging nodig

In een moderne wereld zoals deze heb je extra IT beveiliging nodig. Tegenwoordig is het normaal geworden dat collega’s thuiswerken, mobiel werken of nog even snel (tijdelijk) bepaalde bestanden kunnen inzien. Met alle apps, e-mails, telefoongesprekken en andere communicatie loop je het risico dat niet alles via een beveiligde verbinding verloopt.

Wat als je collega’s in openbare ruimtes verbinden met onbeveiligde wifi’s? Wat als je collega’s vertrouwelijke e-mails toch nog naar hun eigen mailadres sturen om thuis verder te werken? Dit zijn allemaal vraagstukken die opgelost worden met een duidelijke IT beveiliging oplossing. We maken een VPN bijvoorbeeld of zorgen voor goed netwerkbeheer bij jou op kantoor.

Cyber security wordt steeds belangrijker

De IT beveiliging sector zal alleen maar blijven groeien. Al jaren is er sprake van een toename van cyber aanvallen. De verdediging hiertegen wordt daarom ook steeds belangrijker. Het is een snel ontwikkelende sector, waarbij dienstverleners en criminelen elke keer nieuwe manieren vinden om elkaar te slim af te zijn. Een achterstand in het investeren in je IT infrastructuur kan je vatbaar maken tegen dit soort cyber aanvallen. Als full service dienstverlener in de IT beveiliging regelen wij niet alleen een sterke verdediging tegen dit soort pogingen, maar doen ook het onderhoud aan jouw systeem. Heb jij voor een korte tijd wat hulp nodig? Dan helpen we je met ons IT support vanuit Amsterdam.

Sprite IT regelt jouw IT beveiliging

Als je er zeker van wilt zijn dat je cyber security goed geregeld is, dan moet je Sprite IT inschakelen. Wij hebben een goede track record voor het verbeteren van de IT beveiliging van meerdere bedrijven. Een bijkomend voordeel is dat wij ook de overige IT oplossingen aanbieden als totaalleverancier.

Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het opzetten van je bedrijfs-IT of het instellen van de servers. Wat je ook nodig hebt op het gebied van IT, wij regelen het voor je.

Ben jij eigenlijk wel benieuwd geworden hoe goed jouw bedrijf scoort op een IT beveiliging test? Neem dan contact met ons op voor professioneel advies.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW