VPN maken

Twijfel jij over de digitale beveiliging van je bedrijf? Door een VPN te maken zorgt je ervoor dat alle vertrouwelijke informatie over een beveiligde verbinding verloopt. Een Virtual Private Network (VPN) is een afgeschermd gedeelte binnen het netwerkverkeer. Het vorm als het ware een tunnel tussen apparaten. Waar de informatie aan het begin versleuteld worden en aan het eind ontsleuteld worden. Externe partijen kunnen dus heel lastig hiertussen komen.

Een VPN maken voor je bedrijf

Een VPN wordt meestal voor bedrijven gemaakt, maar je kan het ook zeker als ZZP’er laten maken. Je kunt hiermee computers koppelen aan het zakelijke netwerk. Deze maken dan, ongeacht waar ze zich fysiek bevinden, deel uit van het netwerk op kantoor. Dit maakt het een goede oplossing om toch nog beveiligde verbindingen te houden, terwijl je je op de locatie van de klant bevindt. Ook thuiswerkers kunnen op deze manier een extra laag beveiliging inbouwen in hun werk. Je ziet meestal dat dit een onderdeel uitmaakt van het netwerkbeheer en het werkplekbeheer.

De voordelen van een VPN maken

Een VPN maak je in eerste instantie om de veiligheid van je netwerk te waarborgen. Het is een van de eerste stappen en daarmee ook een van de simpelere stappen om te nemen voor de digitale beveiliging van je bedrijf. Collega’s kunnen snel verbinden met je netwerk zonder dat ze zich kwetsbaar maken voor externe partijen.

Een VPS is erg flexibel in te stellen. Groei je goed door met je bedrijf en heb je heel wat nieuwe medewerkers? Dan maak je gemakkelijk nieuwe accounts aan die je kunt koppelen. Het maakt het beheer van je business een stuk makkelijker. Zo zie je dat netwerkbeheer in Amsterdam makkelijker gaat dan je denkt.

Extra beveiliging met een VPN van Sprite IT

Wil jij genieten van extra beveiliging en je bedrijfsgegevens veilig stellen? Dan laat je een VPN maken door Sprite IT. Wij zijn de specialist voor jouw gehele IT omgeving. Laat ons kijken naar welke apparaten je gebruik voor werk en we geven je meteen advies.

Als ervaren IT bedrijf weten we als geen ander hoe we een VPN moeten maken. Daarnaast kunnen we ook meteen alle andere diensten verlenen die ermee te maken hebben zoals het opzetten van je netwerk, managed services, een back-up maken van je server, maar ook de computers en software bieden die je nodig hebt. Je hebt alleen ons nodig voor het uitbesteden van je IT.

Ook een VPN laten maken? Schakel dan ons IT bedrijf in Amsterdam in als jouw vaste partner voor alles in IT.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW