VoIP Amsterdam

Zit jij te overwegen om VoIP te gebruiken in Amsterdam? Het is een goede manier om je telefonie professioneel aan te pakken. Met VoIP telefoneer je via het internet in plaats van via een landlijn of gsm. Het geluid is een stuk helderder en van hogere kwaliteit. Dit komt omdat het een grotere hoeveelheid data kan verwerken.

Of je nu voor je zakelijke telefonie aan het kijken bent naar VoIP op kantoor of dat je thuis in Amsterdam een toestel wilt installeren, Sprite IT is de partij voor jou.

VoIP bellen

Bij normale telefonie bel je naar telefoonnummers. Met VoIP bel je naar andere IP-adressen. Ook met deze manier van bellen kun je over de hele wereld mensen bereiken. Je sluit weliswaar een VoIP oplossing in Amsterdam af, maar je kunt iedereen waar dan ook opbellen ermee. Over het algemeen is het goedkoper dan analoog of digitaal bellen.

Naast het bellen biedt VoIP bellen een aantal andere opties afhankelijk van de toestellen die je hebt. Je kunt berichten opslaan, inkomende oproepen doorzetten maar ook automatische antwoordapparaten instellen zoals je gewend bent. Je hebt niet veel nodig om te kunnen internetbellen, wat verklaart waarom het een geliefde keuze is binnen de kantoorautomatisering van het mkb. Via een SIP account wordt je gekoppeld aan een speciaal telefoonnummer. Met deze maak je gebruik van de diensten.

Zakelijk VoIP bellen voor je bedrijf in Amsterdam

Internetbellen is geliefd onder bedrijven. Zo kun je een goedkoop zakelijk VoIP bellen afsluiten voor je bedrijf in Amsterdam. Doorgaans is via het internet bellen goedkoper als je veel belt. Je kunt het meestal ook combineren met een totaal internetpakket. Je krijgt dan ook het reguliere internet voor een lage prijs. Laat Sprite IT je helpen met het zoeken naar een goede oplossing voor het VoIP bellen.

De meeste toestellen werken middels een ‘plug-and-play’ principe. Dit betekent dat overal waar je een internetaansluiting hebt (vast of via WiFi) je gewoon kunt bellen. Je hebt minder kabels nodig op de werkplekken waardoor je een geordend kantoor krijgt.

Voor grotere ondernemingen zijn de keuzemenu-instellingen een uitkomst. Je wilt je bellers voortijdig opsplitsen opdat ze bij de juiste medewerker uitkomen. Met zakelijk VoIP bellen kun je dat makkelijk instellen voor je bedrijf in Amsterdam. Met onze managed services stellen we alles voor je in en zorgen we voor het onderhoud van je toestellen.

Draadloze VoIP telefoons

De draadloze VoIP telefoons bieden veel voordelen boven andere telefonie oplossingen. Dankzij de vrije invulling van het internetbellen maak je mobiele werkplekken. Zeker in een tijd van thuiswerken is het handig als je medewerkers thuis zelf gebruik kunnen maken van het VoIP bellen. Om dit voor elkaar te krijgen is het slechts een kwestie van de kabel thuis aansluiten en je bent klaar om te bellen. Maak het dienstenpakket compleet met onze zakelijke cloud oplossingen, netwerkbeheer en werkplekbeheer.

Ook draadloos bellen met VoIP telefoons is een goedkope manier van bellen. Je betaalt namelijk alleen voor het abonnement dat je aanvraagt. Het maakt daarbij niet uit hoe je belt.

Met ons IT beheer leveren we zowel de abonnementen om met VoIP te bellen in Amsterdam en de rest van het land, maar we leveren ook de telefoons als je die nodig hebt. We hebben draadloze en bekabelde VoIP telefoons.

Sprite IT levert al jouw VoIP oplossingen in Amsterdam

Hoe fijn is het om al je VoIP oplossingen en meer te regelen bij dezelfe partij in de buurt? Dat is wat Sprite IT in amsterdam jou levert. We beheren het internetbellen van meerdere klanten in de omgeving, maar doen daarnaast nog veel meer.

Meestal is VoIP bellen slechts een onderdeel van de IT. Om je gehele IT omgeving uit te besteden heb je een ervaren partij nodig. Wij hebben de middelen in huis om jouw netwerken op te zetten maar ook om de hardware te leveren.

Wil jij de voordelen ontdekken van goedkoop VoIP bellen in Amsterdam? Bespreek de mogelijkheden van dienstverlening met de specialist uit de stad.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW