IT dienstverlening

IT dienstverlening is iets waar veel ondernemers naar op zoek zijn zonder dat ze dit goed kunnen verwoorden. Er valt namelijk veel onder IT dienstverlening. Gelukkig doen wij alles op dit gebied, dus kunnen we jou ook van dienst zijn hiermee. Ga het gesprek aan met een van onze professionals en ontdek de mogelijkheden.

Onze IT dienstverlening voor jou

Bij Sprite IT hebben we dienstverlening die is toegespitst op jouw bedrijf. We zijn werkzaam in alle markten en in iedere branche. Dit komt omdat wij de uitdagingen kunnen versimpelen. Hierdoor krijg je overzicht in wat je écht nodig hebt op de werkvloer. We leveren onder andere de hardware, software, maar geven ook advies of managed services.

Nieuwe IT aanleggen

Je kunt bij ons terecht als je van plan bent nieuwe IT aan te leggen. Zowel op strategisch vlak bieden we je inzichten in het integreren van de IT in je huidige werkprocessen, maar ook op levrancier niveau. Laat ons weten naar welke fysieke infrastructuur je op zoek bent en grote kans dat wij dit voor je kunnen regelen. Dan doen we ook gelijk de installatie voor je. Dat is wel zo makkelijk.

We doen onder andere:

En daarnaast bieden we alles voor je bedrijfsnetwerk en de werkvloer:

Nieuwe software voor je bedrijf

Naast de hardware valt ook de software onder de IT dienstverlening van ons bedrijf. Want al deze servers en systemen draaien natuurlijk wel op programma’s. Je wilt dat je de juiste besturingssytemen hebt voor je apparaten. Daarnaast is het wel zo prettig om een vaste partner te hebben voor het koppelen van al je systemen. Of je hier nu een ERP-systeem voor hebt of wilt dat de losse sytemen voor zich hun taak doen, wij sluiten alles aan elkaar en geven je support.

IT beheer uitbesteden

Als IT dienstverlener komen we vaak bij klanten. We installeren nieuwe apparaten of upgraden een huidig systeem. Vaak krijgen we dan ook te horen of we het beheer van hun IT kunnen overnemen. Het uitbesteden van de IT is dan de oplossing. In de loop van de tijd hebben we de lasten van veel klanten hiermee kunnen verlichten. Ze hoeven zelf niet meer hun IT te beheren waardoor ze altijd up-to-date zijn en werken met een veilig systeem. Wil jij dit ook Dat kan! Vraag naar onze specialist.

IT advies

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je voor nu in de oriënterende fase bent. Je wilt eerst zien wat er gedaan kan worden aan de huidige situatie voordat je een IT partner uitkiest. Je bent in dit geval van harte welkom bij ons op kantoor. We leveren namelijk professioneel IT advies. Daarbij horen we graag eerst van jou wat de wensen zijn. Op basis hiervan kunnen we je vertellen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

 

 Bekijk alle diensten

 

IT dienstverlener voor de cloud

Werken in de cloud is een populaire aanvraag. Met onze kennis als IT dienstverlener realiseren we dit op een veilige manier voor jou. Zelfs in de cloud werk je dan in een beveiligde omgeving waar niet zomaar iedereen bij kan. Bovendien bieden we in onze IT dienstverlening de mogelijkheid om je personeel van afstand te laten werken. Dit gaat dan op de vertrouwde manier met alle opties, maar gewoon vanuit de huiskamer.

Overstappen zonder oponthoud

Tijdens het overstappen naar nieuwe IT zorgen wij voor een continuïteit van de werkzaamheden. Je hebt vast bepaalde kritieke processen die door moeten gaan. Daar houden we bij Sprite IT rekening mee op het moment dat we iets nieuws installeren. De servers blijven draaien en de medewerkers merken er niets van. Ga je werken met nieuwe software? Dan zijn wij ook de partij die een training kan geven hoe ze ermee om kunnen gaan voor een efficiënte workflow. Voor een grotere systeemmigratie is meer planning nodig.

Sprite IT: complete IT dienstverlening

Ons IT bedrijf in Amsterdam is de partij die jou complete IT dienstverlening geeft. Van monitoring en onderhoud tot aanschaf en installatie. Wij werken op maat en kijken naar iedere situatie apart. Heb jij bepaalde vragen met betrekking tot je business? Dan kun je deze stellen in het gesprek met de professional.

Wij leveren als IT dienstverlener een totaaloplossing voor alle bedrijven waarmee we samenwerken. Naast de bedrijfsinfrastructuur leveren wij ook hosting, webdesign en marketing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Wat is IT dienstverlening?
IT dienstverlening is de service die wij bieden voor andere bedrijven om hun IT zaken voor hun op te lossen. Vaak ontbreekt het aan de juiste kennis bij de organisaties zelf om iets op poten te kunnen zetten. Dan schakelen ze ons in om het voor hun uit te voeren.
Wat is een IT bedrijf?
Een IT bedrijf is een onderneming die zich bevindt in de IT branche. Binnen deze branche zijn weer verschillende specialismen te onderscheiden zoals netwerkbeheer of werkplekbeheer. Een IT bedrijf helpt anderen met het bieden van oplossingen gebaseerd op technologie zoals hardware en software.
Wat zijn IT diensten?
IT diensten is ons gehele aanbod aan service dat wij verlenen. Wij doen dus de IT voor andere bedrijven omdat ze het zelf niet kunnen of er niet aantoe komen. Een greep uit ons aanbod is managed services, beveiliging, monitoring, advies en netwerkbeheer.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW