IT monitoring

Heb jij veel IT draaien op kantoor? Dan wil je wel dat alles zo goed mogelijk blijft functioneren. Met IT monitoring letten wij erop dat jij en je collega’s door kunnen gaan met alle werkzaamheden. Onregelmatigheden worden opgespord en preventief opgelost.

Zeker wanneer continuïteit belangrijk is heeft IT monitoring een meerwaarde. Je zorgt ervoor dat alles soepel blijft verlopen en dat er een snelle reactie is in het geval van incidenten.

Waarom IT monitoring?

IT monitoring hoeft niet veel tijd te kosten, maar het moet wel door de juiste partij worden gedaan. Als jij veel systemen tegelijkertijd gebruikt op kantoor is het vaak te veel voor je eigen personeel om ook alles te blijven monitoren. Je hebt te maken met specialistische software en nog meer software om het te monitoren. Een van de gronden waarop gemonitord moet worden is die van veiligheid. Het kost niet veel om te investeren in de beveiliging van je bedrijf. Met een managed firewall en managed antivirus kom jij al een heel eind.

Daarom is het slim om Sprite IT in te schakelen. Wij nemen het grote werk uit handen opdat je eigen personeel kan doen waar ze goed in zijn. Wij hebben immers de juiste apparatuur om alles in de gaten te houden. Met de korte communicatielijnen heb je snel ondersteuning in het geval je het nodig hebt.

Wanneer grijpen we in met IT monitoring?

Je wilt zoveel mogelijk toekomen aan de kerntaken van je eigen bedrijf. Wij blijven op de achtergrond zolang alles goed gaat. Stilletjes blijven we wel kijken of het goed gaat. De meeste onregelmatigheden kunnen al voorkomen worden in een vroeg stadium. We kunnen hier een automatisch systeem voor maken dat de meeste weghaalt. Het hele idee van managed services is dat je er weinig van merkt.

Omdat we voortdurend blijven monitoren slaan we regelmatig belangrijke informatie op. Dit komt goed uit in het geval we disaster recovery moeten uitvoeren.

Mocht er nu echt iets aan de hand zijn dan zijn we er snel bij. Wanneer het jouw business in de weg staat grijpen we direct in. Ook kun je bijvoorbeeld zelf de IT monitoring in de hand nemen, maar alleen bij incidenten onze hulp inschakelen. Met onze IT support helpen we je bedrijf weer snel operationeel te zijn.

IT monitoring uitbesteden aan Sprite IT

Je IT beheer uitbesteden aan ons doe je aan de hand van een aantal gesprekken. Wij komen graag met je in contact waarbij we kijken wat de wensen zijn. We zien graag welke systemen jij hebt voor je bedrijf en welke software je gebruikt. Op basis van jouw ideeën en onze expertise werken we een plan uit om je IT beveiliging uit te breiden en je systeem te monitoren.

Ook als je eerst vrijblijvend advies wilt ben je bij ons aan het juiste adres. Ga het gesprek aan met de IT specialist.

 Meer weten over het inzetten van IT?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de totaaloplossing aanbieder voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW