Veilige hosting voor Magento webshops

Hosting zorgt er voor dat een webomgeving in verbinding staat met het internet via een server. De server draait 24 uur per dag en zo is een webshop altijd toegankelijk is. Klinkt simpel, echter zitten er veel verschil tussen de hostingpakketten die online worden aangeboden. Voor een Magento webshop geldt vooral dat de hosting moet zorgen voor: snelheid, veiligheid en performance.

 


Het beste met Hypernode technologie

We willen je niet te veel vermoeien met de techniek achter webhosting, toch is het goed om van een aantal punten op de hoogte te zijn als webshopeigenaar.

  • De hosting die wij aanbieden is geoptimaliseerd voor Magento webshops en draait volledig op Hypernode technologie
  • Het Hypernode platform is een geïsoleerde, schaalbare en uitbreidbare cloudomgeving, dat volledig ontwikkeld is voor Magento webshops. Met deze technologie is een webshop eenvoudig en snel te onderhouden.
  • De omgeving is per webshop geïsoleerd van andere gebruikers, waardoor de performance van de online shop optimaal is.
  • De software van Hypernode is gestandaardiseerd. Hierdoor kunnen updates en het onderhoud centraal en snel uitgevoerd worden.
  • Hypernode is volledig geoptimaliseerd voor het vernieuwde Magento 2.

Van opzet tot management

Wij verzorgen de volledige opzet en het management van de hosting voor Magento webshops. Wij zijn officieel partner van Byte, ontwikkelaar van Hypernode. Als partner maken we gebruik van een goed ontwikkeld systeem en hebben we zelf invloed op de instellingen, updates en veiligheid. Zo zorgen wij dat elke webshop altijd voorzien is van de benodigde security patches, datavermogen, laadtijdoptimalisaties en caching instellingen.

Door jarenlange ervaring op het gebied van hosting van webshops en websites is grote expertise ontstaan binnen ons development team. Zo zullen wij een Wordpress nooit op een Hypernode omgeving laten draaien. Wil je meer weten over hosting en de mogelijkheden? 

 

user experience

tijdefficient werken

hosting diensten

Harddrive installatie

Hosting kosten Magento

Het kostenplaatje voor hosting van Magento is zeer afhankelijk van de grootte en techniek van de webshop. De hosting van kleine Magento shops kan al vanaf €49,- per maand, groeiende webshops gaan richting €99,- per maand en grote webshops zijn er vanaf €179,- per maand. De factoren die meespelen zijn: het aantal bezoekers, dataverkeer, geheugen, cache-instellingen en ook het aantal producten in het voorraadsysteem. De kosten voor Magento 2 gaan vanaf €99,- per maand.

Precies weten wat de hosting van een webshop zal kosten? Neem even contact op.

 

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW