Sharpspring Pakketten

‘Marketing Automation; dat is toch duur en alleen weggelegd voor de grote bedrijven? ‘ Wij krijgen deze vraag best vaak te horen. En we begrijpen ook heel goed waar dit vandaan komt. Dit beeld is gevormd door bedrijven als Hubspot waar licenties van € 4.000,- per maand geen uitzondering zijn. Dat is exact de reden dat wij partner zijn geworden van SharpSpring, want daarmee heb je alle voordelen van de dure softwarepakketten tegen slechts een fractie van de prijs.

What you see is what you get

Voor SharpSpring werken wij met 3 pakketten en in tegenstelling tot veel concurrerende tools zijn alle functionaliteiten beschikbaar in ieder pakket. De pakketten onderscheiden zich enkel in de grootte van de contactendatabase. Maar zelfs het kleinste pakket is groot genoeg voor 75% van de bedrijven. Hieronder zetten we de 3 pakketten naast elkaar.

 

SharpSpring Basic

Het kleinste pakket, voor zover het klein genoemd kan worden. Dit pakket is toepasbaar voor de meeste bedrijven. 

 • De SharpSpring licentie inclusief alle functionaliteiten;
 • Tot 10.000 contacten;
 • Tot 25.000 maandelijkse emails;
 • Ongelimiteerd aantal gebruikers;
 • Ongelimiteerd aantal campagnes & workflows.

Uit hoeveel bestaat jouw database? De kans is groot dat dit er minder zijn dan 10.000. SharpSpring Basic geschikt voor veel organisaties. Indien je in een later stadium toch de grens van 10.000+ bereikt, dan kun je de licentie eenvoudig upgraden. Bij SharpSpring zit je niet vast aan langlopende contracten. De kosten voor deze licentie zijn vanaf €500,- per maand.

 

SharpSpring Corporate

Geschikt voor organisaties die beschikken over een flinke contactendatabase tussen de 10.000 en 20.000 contacten. 

 • De SharpSpring licentie inclusief alle functionaliteiten;
 • Tot 20.000 contacten;
 • Tot 25.000 maandelijkse emails;
 • Ongelimiteerd aantal gebruikers;
 • Ongelimiteerd aantal campagnes & workflows.

Deze licenties zijn zeer geschikt voor grotere databases waar vaak ook iets meer beheer bij komt kijken. Bij een grote database zit de uitdaging bij het importeren van de contacten, segmenteren van de database en verder beheer en benadering van deze doelgroepen. De licenties zijn vanaf €600,- per maand, dus de kosten blijven zeer overzichtelijk.

 

SharpSpring Enterprise

Heb je een grote database meer dan 20.000+ contacten? Dan is de Enterprise licentie het meest geschikt voor jouw organisatie. 

 • De SharpSpring licentie inclusief alle functionaliteiten;
 • Meer dan 20.000 contacten;
 • Meer dan 25.000 maandelijkse emails;
 • Ongelimiteerd aantal gebruikers;
 • Ongelimiteerd aantal campagnes & workflows.

De prijs voor de Enterprise licentie is afhankelijk van de exacte grootte van de database en de hoeveelheid emails die verzonden zullen worden per maand. Om een inschatting te geven van de licentiekosten hiervan hebben we  meer informatie nodig. Neem daarom dus contact met ons op, zodat wij je een prijsindicatie kunnen geven.

Je staat er niet alleen voor

Wij weten dat de implementatie van Marketing Automation niet alleen draait om het aanschaffen van een licentie. De inrichting van de software, de marketingcampagnes en de workflows zijn namelijk een essentieel onderdeel van het succes. Lees hier meer over de stappen in een implementatietraject. Daarom bieden wij, buiten de pakketten, ook uitgebreide integratietrajecten aan. Wij voeren de opzet uit en laten jouw kennismaken met het programma. De exacte inrichting hiervan is sterk afhankelijk van jouw wensen en de capaciteit om dingen zelfstandig uit te voeren. In een kort gesprek kunnen we voor je inzichtelijk maken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het implementeren van SharpSpring.

Wil je zien wat SharpSpring voor je kan betekenen?

Nieuwsgierig geworden naar SharpSpring? Wij laten je tijdens een vrijblijvende demo graag zien wat de mogelijkheden zijn. Laat uw contactgegevens achter en wij plannen een uitgebreide demo met je in!

 

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW