Google Ads uitbesteden

 Google Ads (voorheen Google Adwords) is een belangrijk onderdeel van iedere Online Marketing strategie. Geen enkel ander Online Marketing middel biedt de snelheid, flexibiliteit en meetbaarheid van Google Ads. Net als ieder product van Google is ook Google Ads door een ieder zelf aan te maken, in te richten en te beheren. Maar levert dit ook het beste resultaat op?

Google Ads in de praktijk

Dagelijks zien wij Ads accounts die door ondernemers zelf zijn ingericht, de één wat effectiever dan de ander. Hierin zien we vaak de grootste valkuilen van Google Ads voorbij komen:

  • Niet voldoende kennis van de verschillende functionaliteiten; waardoor niet het optimale bereik wordt behaald.
  • Niet voldoende ervaring met het werken met AdWords; waardoor 'beginnersfouten' leiden tot veel te hoge uitgaven.
  • Niet voldoende focus; waardoor het optimale rendement niet bereikt wordt. 

Wij begrijpen heel goed waarom ondernemers in deze valkuilen stappen; uiteindelijk zijn zij ondernemers en geen online marketeers. 

 

Google Ads laten beheren door Sprite IT

Bij Sprite werken we al jaren met Google Ads en onze specialisten kunnen we gerust doorgewinterde professionals noemen. Onze Ads experts hebben dan ook aansprekende resultaten behaald als:

  • Verlaging van een leadprijs van € 600,- per lead naar € 90,- per lead. En dat voor een webshop met een Ads budget van meer dan € 30.000,- per maand zijn dat een heleboel extra verkopen!
  • Verhoging van het conversiepercentage voor een sieradenwebshop van 2,50% naar 5,50%, dus een ruime verdubbeling van het resultaat zonder extra kosten.
  • Verlaging van de kosten-per-click voor een zakelijke dienstverlener van € 6,21 naar € 2,31 zonder verlies van het aantal leads.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je een specifieke uitdaging op het gebied van Ads? Of loop je structureel tegen rendementsproblemen op? Of heb je gewoonweg de tijd niet meer voor Google Ads? Neem dan even contact met ons op via: 020-2621330 of via onderstaande knop:

 

Wij helpen je graag!

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW