Google AdWords uitbesteden

 Google AdWords is een belangrijk onderdeel van iedere Online Marketing strategie. Geen enkel ander Online Marketing middel biedt de snelheid, flexibiliteit en meetbaarheid van Google AdWords. Net als ieder product van Google is ook Google AdWords door een ieder zelf aan te maken, in te richten en te beheren. Maar levert dit ook het beste resultaat op?

Google AdWords in de praktijk

Dagelijks zien wij AdWords accounts die door ondernemers zelf zijn ingericht, de één wat effectiever dan de ander. Hierin zien we vaak de grootste valkuilen van Google AdWords voorbij komen:

  • Niet voldoende kennis van de verschillende functionaliteiten; waardoor niet het optimale bereik wordt behaald.
  • Niet voldoende ervaring met het werken met AdWords; waardoor 'beginnersfouten' leiden tot veel te hoge uitgaven.
  • Niet voldoende focus; waardoor het optimale rendement niet bereikt wordt. 

Wij begrijpen heel goed waarom ondernemers in deze valkuilen stappen; uiteindelijk zijn zij ondernemers en geen online marketeers. 

 

AdWords laten beheren door Sprite IT

Bij Sprite werken we al jaren met AdWords en onze specialisten kunnen we gerust doorgewinterde professionals noemen. Onze AdWords experts hebben dan ook aansprekende resultaten behaald als:

  • Verlaging van een leadprijs van € 600,- per lead naar € 90,- per lead. En dat voor een webshop met een AdWords budget van meer dan € 30.000,- per maand zijn dat een heleboel extra verkopen!
  • Verhoging van het conversiepercentage voor een sieradenwebshop van 2,50% naar 5,50%, dus een ruime verdubbeling van het resultaat zonder extra kosten.
  • Verlaging van de kosten-per-click voor een zakelijke dienstverlener van € 6,21 naar € 2,31 zonder verlies van het aantal leads.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb jeeen specifieke uitdaging op het gebied van AdWords? Of loop je structureel tegen rendementsproblemen op? Of heb je gewoonweg de tijd niet meer voor Google AdWords? Neem dan even contact met ons op via: 020-2621330 of via onderstaande knop:

 

 

Zelf bekijken hoe jouw Adwords Campagne presteert?

AdWords is geen exacte wetenschap, maar toch is het mogelijk om in een oogopslag te zien of jouw campagnes goed presteren. In onze whitepaper laten we in zien hoe jij in 6 kleine stappen kunt zien of jouw campagnes goed presteren. Als je onderstaand formulier invult, ontvang je de whitepaper binnen enkele ogenblikken in jouw email.

Voornaam
 
Achternaam
 
Bedrijfsnaam
E-mailadres
  

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW