doelgerichte Social media

Bedrijven hebben vaak het gevoel dat zij iets “moeten” doen met social media. Voor bedrijven of merken is de drempel van het betreden van een social platform hoog, omdat de plank nogal eens wordt misgeslagen in dit veld. Via de bekende online platformen kan een merk of bedrijf zich dan ook onderscheiden van de concurrent. Echter slaagt dit alleen met een doordachte strategie. Wat wil je bereiken met het openen van een social media kanaal of met de heractivatie met een platform dat ooit is opgestart? Doelen formuleren, daar starten we mee. 

Wij begrijpen precies dat elke doelgroep verschillend is en een andere benadering en tone of voice verdient. Ook zijn de laatste ontwikkelingen van het snelle medium ons bekend. Voordat we met jouw social media kanalen aan de slag gaan, verdiepen we ons jouw klant of beoogde doelgroep. Wat wil de doelgroep, wat verwacht de klant en wat kan dat jou opleveren. 

 

Social media doelen

Geef jouw bedrijf of merk een gezicht en creëer een aanspreekpunt via social media. Het is uitermate geschikt voor een laagdrempelige manier van communiceren met de klant. Wij zorgen voor een bredere kwalitatieve online aanwezigheid via het social platform dat nauw aansluit op de doelgroep en de wensen en behoeften.

Met social media zijn er verschillende doelen om na te streven, branding, klantloyaliteit of (indirecte) conversieverhoging. Dit kan nagestreefd worden met een duidelijke strategie en plan van aanpak via de welbekende social media platformen: Facebook, Twitter of LinkedIn.

 

Social media activiteiten

Onze dienstverlening op het gebied van social media is breed, van strategie tot uitvoering:

 • Social media strategie
 • Volledige inrichting social media kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, SnapChat, suggesties?
 • Beheer en optimalisatie van de kanalen
 • Social updates en contentcreatie
 • Social media adverteren:
  • Facebook/Instagram adverteren en retargeting
  • Twitter-advertenties
  • LinkedIn campagnes 

Adverteren op social media

Ieder social media kanaal kan anders ingezet worden. Dit ligt geheel aan de doelstelling die je als organisatie voor ogen heeft.  Door de specifieke targeting binnen adverteren is het mogelijk om jouw doelgroep gerichter te bereiken.  Adverteren op social media wordt steeds belangrijker om op te vallen bij de doelgroep. Ben je goed op de hoogte? Lees meer over de mogelijkheden van social media adverteren.

Wij gaan met veel aandacht en plezier aan de slag met jouw social media profilering. 

Wil jij je onderneming ook beter profileren op Social Media?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW