Samenwerken en mobiliteit

Het wordt steeds normaler om vanaf meer plekken dan alleen kantoor te werken. Zo kunnen medewerkers onderweg zijn, graag thuis werken of op locatie bij een klant. De vraag om toegang tot documenten vanuit verschillende locaties, horen we dan ook steeds vaker.

Office 365 voor samenwerken

De vertrouwde Office-toepassingen die bij veel bedrijven als standaard gebruik worden, zijn ook beschikbaar als cloud service, en zo dus altijd up to date. Office 365 maakt online vergaderen, delen van documenten, e-mail en nog veel meer mogelijk.

 Online vergaderen

Organiseer snel een ad hoc online vergadering voor maximaal 250 deelnemers, deel een scherm, audio en video, en maak gebruik van virtuele whiteboards, polls en gedeelde notities. Genodigden kunnen gemakkelijk deelnemen via hun internetbrowser.

Werken vanuit meerdere locaties

Om goed te kunnen samenwerken is toegang tot e-mail, agenda’s en documenten noodzakelijk. Met Office 365 kan je vanaf verschillende locaties werken en toegang krijgen tot documenten. Dit zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Social netwerk Yammer

Verder biedt Office 365 het sociale netwerk Yammer. Dit is een private social tool voor binnen organisaties waarop samengewerkt kan worden. Dit helpt bedrijven gemakkelijker informatie te delen tussen teams. Ook kunnen teams elkaar op de hoogte houden en sneller, beter geïnformeerde beslissingen nemen. 


Van huis naar bedrijf, van desktop naar het web en van mobiel tot tablet, wij leveren de tools die je nodig hebt om vanaf alle locaties het werk te kunnen doen. Naast Office 365 zorgen wij bijvoorbeeld ook voor VoIP en de veiligheid van uw online data opslag.

Meer weten? Neem contact op of vraag via onderstaande knop een offerte aan!

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW