Onderhoud van de ICT omgeving

Het op de juiste manier beheren van een ICT-omgeving zorgt voor waardevolle uptime en voorkomt uitval van essentiële systemen. Zo is onderhoud erg belangrijk. Hierdoor kom je niet onverwachts voor verrassingen te staan.

Gebruikersbeheer

Wij zorgen voor de opzet en het up to date houden van gebruikersaccounts binnen de organisatie. Denk aan gebruikersaccounts van Windows werkstations en Office 365. Als een medewerker stopt, zorgen wij dat dit account inactief gezet wordt. Ook onderhoud en toegang tot mailboxen, netwerkschijven en printers vallen hieronder.

Software beheer

Windows en andere softwareaanbieders geven regelmatig updates uit. Wij controleren en rollen deze updates uit wanneer deze voor een organisatie van toepassing. Voor de waarborging van de continuïteit en de beveiliging is het belangrijk om de juiste updates op tijd uit te voeren.

Hardware onderhoud

Hardware heeft geen onbeperkte levensduur. Wij voeren regelmatig controle uit om ervoor te zorgen dat harde schijven en andere apparatuur op tijd vervangen kunnen worden. Onderhoud van het netwerk is essentieel voor de correcte verbinding met alle apparaten die gebruikt maakt de netwerkdiensten.

De juiste soft- en hardware keuze

Om kwaliteit te garanderen werken wij met getoetste en gerenommeerde soft- en hardware partijen. Als geregistreerd Microsoft, Dell en Lenovo partner regelen wij voor licenties en installatie op oude óf nieuwe hardware. En dit alles tegen een scherpe prijs! Voor zowel de hardware als onze diensten.

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW