Sprite SEO Scan; Direct inzicht in verbeterkansen

Goed gevonden worden in de zoekmachines wordt voor steeds meer bedrijven onmisbaar. We weten allemaal dat gevonden worden op de tweede of derde pagina van de zoekmachines niet echt zinvol is. Enkel de posities op de eerste pagina – en dan bij voorkeur in de top 3 - leveren resultaat op. Maar als je nou niet in deze top 3 staat - of zelfs niet eens in de top 10 – waar moet je dan beginnen met optimaliseren? Met de SEO scan krijg je hier direct inzicht in! 

 

Gestroomlijnde kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering diensten

Sprite support

Up to date software

Simpel website cms

Gestroomlijnde kantoorautomatisering

De quick-wins direct in kaart gebracht

Het algoritme van de zoekmachines waarmee ze de posities bepalen is een uitgebreide berekening waar tot wel 200 variabelen bij betrokken zijn. Maar moet je echt met al deze 200 variabelen aan de slag om een fatsoenlijk resultaat te halen? Vaak niet, gelukkig maar. Met de SEO scan maken wij inzichtelijk waar voor jou de quick-wins liggen. Zo hoef je zelf niet uit te zoeken wat de variabelen van het algoritme zijn en in hoeverre je daar aan voldoet.

Wat houdt de SEO scan precies is?

Wanneer je de SEO scan aanvraagt gaan wij voor jou onderzoeken waar de winkansen liggen voor jou en jouw website. Wij hebben hiervoor al bepaald wat de variabelen zijn met de meest impact. Als je dus aan de slag gaat met de adviezen uit de SEO scan weet je zeker dat het écht zin heeft wat je aan doen bent.

Bij de SEO scan analyseren we de website aan de hand van de volgende onderdelen.

  • Menustructuur
  • Opbouw en inrichting van de landingspagina’s
  • Dubbele (en dus concurrerende landingspagina’s) of juist missende landingspagina’s
  • Gebruik van snippets en HTML opbouw
  • Interne linkstructuur en URL opbouw
  • HTML Headings, META descriptions, Titles en breadcrumbs
  • Doorverwijzingen
  • Responsiveness
  • Snelheid

In de scan laten we per onderdeel zien wat wenselijk (en haalbaar) is en maken we direct inzichtelijk waar jouw website nu staat. Met deze scan op jouw bureau heb je dus eigenlijk een kant en klaar plan van aanpak om de website te verbeteren.

Tijd en kosten

De SEO scan is maatwerk, deze is namelijk helemaal gericht op jouw website. Dus geen geautomatiseerd rapport met generieke tips en adviezen, maar een échte scan waar je écht wat mee kan. De scan is dan ook niet binnen een uurtje gemaakt, we gaan er echt goed voor zitten. We beloven je wel dat je de scan binnen 2 weken binnen hebt. Daarna maken we nog een telefonische afspraak om jouw vragen te bespreken.

De kosten voor de SEO scan bedragen € 399,- ex BTW. In deze kosten zit het uitvoeren van de scan, het schrijven van het adviesrapport en een telefonische bespreking (van circa 20 minuten) van het rapport. We kunnen je hierna nog helpen met het daadwerkelijk optimaliseren van de website, maar dat zit uiteraard niet opgenomen in de ze prijs.

 

Vraag hier de SEO scan aan

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW