WordPress hosting Amsterdam

Zoek jij je hosting liever dichtbij? Wij leveren de hosting voor je WordPress website als betrouwbare partij in Amsterdam. Samen kijken we naar welk pakket het beste voor jou is. Zo hangt het af van de hoeveelheid data dat je hosting aan moet kunnen, maar ook welke beveiliging je wilt. Wij bieden WordPress hosting in Amsterdam aan, inclusief alles dat daarbij hoort zoals onderhoud, trouble-shooting en advies.

Wat is belangrijk bij WordPress hosting in Amsterdam?

Wanneer jij voor een WordPress website kiest wil je natuurlijk ook bij een bedrjif terechtkomen die hier verstand van heeft. Ons team werkt veel met WordPress en heeft hierdoor genoeg ervaring kunnen opbouwen. Om jou volledig van dienst te zijn bieden we daarom ook de hosting aan zodat je alles bij één aanbieder kunt houden. Dat is wel zo makkelijk zaken doen.

 

 Bekijk alle diensten

 

Snelle hosting

Een snelle website is een vereiste tegenwoordig. Je wordt streng beoordeelt op de snelheid van je site. Een laadtijd van gemiddeld langer dan 3 seconden jaagt bezoekers weg omdat ze te lang moeten wachten. Maar ook onder de 3 seconden is niet voldoende. Je wilt snelle hosting om te kunnen concurreren met de topposities.

De snelheid is een grote afwegingsfactor van Google. Je ziet op de grote zoekwoorden dat de sites stuk voor stuk een sterke hosting partij achter zich hebben. Met Sprite IT heb jij ook het voordeel van snelle hosting voor je WordPress website.

Altijd online met onze SLA

Wil jij de zakelijke hosting gericht indelen? Dan valt er altijd concrete afspraken met ons te maken. Zo stellen we samen een SLA op. Specifiek voor WordPress hosting in Amsterdam kun je aangeven hoe snel je verwacht dat de responsetijd is op foutmeldingen, maar ook wat de maximale down-time mag zijn van je domein.

Wil jij advies over je hosting?

Heb jij een WordPress website gemaakt, maar heb je nog allerlei vragen over de hosting ervan? Stel deze dan aan onze specialist en wij begeleiden je door het proces van het kiezen van WordPress hosting in Amsterdam.

Het verkeer dat naar je website komt, de bestanden die mensen kunnen downloaden vanaf je site, het invullen van formulieren en het opvragen van live data zijn allemaal voorbeelden van zaken die je hosting pakket bepalen. Als toevoeging hierop zijn we benieuwd naar je wensen. Een Virtual Private Server, een gedeelde server, vast of cloud hosting zijn allemaal mogelijkheden waar we jou in gaan begeleiden. Ga daarom het gesprek met de adviseur aan en kom erachter wat het beste werkt voor jou.

WordPress hosting inclusief onderhoud en beheer

De Wordpress hosting diensten van ons in Amsterdam gaan nog verder. Aangezien veel onderdelen van je online business met elkaar te maken hebben, zijn wij de totaalleverancier van de omgeving. Zo kun je bij ons terecht voor het instellen van je servers op locatie, maar ook het beheer van je website, het uitvoeren van updates, de IT beveiliging van je systemen en het onderhoud van je website. Overigens doen we zaken met bedrijven door heel het land. Mocht je het toch in de regio zoeken dan zijn wij bijvoorbeeld ook de partij voor jouw hosting in Haarlem.

Meteen te weten komen wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Wat is de beste hosting voor WordPress?
Voor WordPress hoef je niet per se een zware server te laten draaien. Onze medium pakketten zijn meestal al voldoende om een WordPress website te ondersteunen. Als je echt zeker wilt weten dat je de beste hosting hebt kun je het gesprek met onze specialist aangaan.
Wat kost WordPress hosting?
WordPress hosting kan bij ons al vanaf € 14,95 per maand. Je krijgt dan een beveiligde ruimte met backups en support.
Wat is het verschil tussen hosting en WordPress hosting?
Er zit geen veschil tussen hosting en WordPress hosting. Wanneer iemand spreekt over WordPress hosting dan heeft hij het over het hosten van een WordPress website.

 Meer weten over het hosten van je website?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de hosting partij voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW