E-mail hosting

Met de e-mail hosting van Sprite IT krijg jij je eigen e-mail adres die wij op onze servers opslaan. Heb jij bijvoorbeeld een domein aangeschaft en wil je hier een e-mail adres van hebben? Wij regelen het voor je. Alhoewel je e-mail op een andere manier gehost wordt dan je website kunnen we deze wel aan elkaar koppelen. Ook als je nog geen domeinnaam hebt gekocht helpen we je met het kopen en instellen van het domein, inclusief e-mailadres.

E-mail hosting met je eigen domeinnaam

Voor de professionaliteit heb je een geheel eigen zakelijke e-mail nodig. Zeker als je een bedrijf hebt en een eigen website is het aan te raden om een e-mailadres te nemen met jouw domeinnaam. Deze e-mailadressen moeten echter wel ergens op de server staan. Ook de berichten die verzonden of ontvangen worden moeten ergens opgeslagen worden. Met behulp van onze domein en e-mail hosting dienst regelen wij dit voor je. Zo heb je zelf geen werk hieraan en kun je gewoon aan ons doorgeven welke mailadressen je wilt aanmaken. Wij kiezen samen met jou een geschikte opslagruimte zodat je al je berichten kunt bewaren. Wanneer je besluit om te migreren van website verhuizen wij alles met je mee.

 

 Bekijk alle diensten

 

Werk via Outlook of Gmail op je eigen e-mail

Als je gewend bent geraakt aan je Outlook of Gmail omgeving kan het een drempel zijn om over te stappen naar een andere e-mail. Echter hoef je je hier geen zorgen om te maken, want met onze diensten krijg jij je geheel eigen e-mail gehost terwijl je vanuit je vertrouwde omgeving werkt.

Zo beheer jij je zakelijke mailboxen via je Outlook, Apple Mail of Gmail gewoon op de manier hoe jij het altijd doet. Geen gedoe en lekker makkelijk. Dat is de kracht van zakelijke e-mail hosting bij Sprite IT.

Goedkoopste e-mail hosting

Voor het hosten van je e-mail wil je niet teveel betalen. Als je alleen een domein en e-mail adres wilt hosten bieden wij je een goedkope oplossing. We kijken namelijk alleen echt naar wat jij nodig hebt en verbruikt. Op basis daarvan stellen we een oplossing op maat voor je op. Zo geniet jij van de goedkoopste e-mail hosting in de regio.

Optimale beveiliging van Sprite IT

Je wilt dat jouw mails en bestanden binnen je mail altijd veilig staan. Bij Sprite IT zijn we expert in het maken van beveiligde hardware en software infrastructuur. We kunnen extra beveiligingssoftware installeren op je e-mail omgeving. Denk aan antivirus scanners of verhoogde detectie op malware. Regelmatig checken voor updates is hierbij noodzakelijk. Met ons hosting en onderhoud pakket zit je goed.

Met meerdere werknemers loop je altijd risico voor gegevenslekken of zwakke plekken voor hackers. Zeker via de e-mail zijn deze gevaren er. Heb jij collega’s die moeite hebben met het herkennen van digitale gevaren? Dan ben je goed af met de optimale beveiligingsdiensten van Sprite IT voor je e-mail hosting.

Altijd en overal bereikbaar

We zijn met z’n allen constant op het internet. Een mailtje kan op elk moment binnenkomen en soms wil je deze ook meteen kunnen beantwoorden, waar je ook bent. Met de e-mail hosting van ons bedrijf ben jij altijd en overal bereikbaar wanneer jij dat wilt. Zolang je verbinding hebt met het internet kun jij ook onderweg je mailbox in, ongeacht waar je bent.

Meerdere mailboxen beheren met zakelijke e-mail hosting

Bedrijven bestaan uit meerdere afdelingen. Servicemedewerkers nemen bijvoorbeeld contact op met klanten via service@, terwijl de verkopers hun sales maken via sales@. Al deze verschillende mailboxen kun je met onze zakelijke hosting makkelijk beheren.

Wij stellen je in staat om zelf te bepalen hoeveel e-mailadressen je wilt hangen aan je domein. Zo heb je de structuur volledig zelf in de hand. Ook is het mogelijk om een extra e-mailadres later bij te maken. We bieden je advies over hoeveel opslagruimte je per e-maildres nodig hebt. We schalen op tot het punt dat werkt voor jou, desnoods maken we een afspraak voor onbeperkte hosting.

Een bekende vraag is of het mogelijk is om e-mails automatisch door te sturen als ze via een oud zakelijk e-mailadres binnenkomen. Het antwoord is: ja, dat is zeker mogelijk. Sterker nog, we stellen je in staat om diverse mailboxen synchroon met elkaar te laten lopen. Zo kun je vanuit verschillende mailboxen toch dezelfde mail afhandelen.

Sprite IT adviseert jou over e-mail hosting

Heb jij nog ondersteuning nodig in het uittekenen van je gehele e-mailadressen structuur? Of heb je nog bepaalde vragen met betrekking tot de mogelijkheid van onze domein en e-mail hosting? Stel gerust je vragen aan een van onze experts. Je krijgt professioneel advies op maat, zodat je in elke situatie weet wat je kunt doen. Zoek jij de diensten dichtbij? Dan kun je bij ons terecht voor hosting in Amsterdam.

Meteen aan de slag met het inrichten van jouw mailboxen? Laat je e-mail hosting over aan de specialist van de regio: Sprite IT. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost e-mail hosting?
Vanaf € 4,50 per maand heb jij een e-mail hosting service. Afhankelijk van de grootte van de serverruimte en eventuele extra functies kunnen we de service uitbreiden.
Welke hosting kies ik voor mails?
Microsoft heeft een zeer betrouwbare service wanneer het aankomt op e-mail hosting. Als partner van Microsoft hosten we bij Sprite IT jouw e-mail omgeving op hun welbekende en veilige netwerk.
Hoe werkt e-mail hosting?
Net als jouw webhosting krijg je bij e-mail hosting een stukje server toegewezen. Dit is een apart onderdeel van de server die speciaal voor jou is ingericht. Het mailverkeer en de opslag van je mails gaat via dit stukje op de server. Het is afgezonderd van bijvoorbeeld je webhosting. Wel kunnen beiden op dezelfde server staan.

 Meer weten over het hosten van je website?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de hosting partij voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW