Zakelijke hosting

Je hebt een zakelijke website laten maken en wil je hosting ook zakelijk aanpakken, maar wat doe je dan? Bij Sprite IT stellen we je hostingpakket precies af op je behoeften. Voor het mkb is het nog belangrijker dat de website blijft draaien dan voor particulieren. Klanten en bezoekers zijn afhankelijk van de online service om te vinden wat ze willen. Je wilt hier dan ook strenge eisen aan stellen om ervoor te zorgen dat ze een goede ervaring hebben. Zeker voor webshops is slechte hosting rampzalig. Als je offline bent kun je geen producten verkopen.

Zorg er daarom voor dat je bij Sprite IT je betrouwbare zakelijke hosting afneemt, dan weet je zeker dat het goed zit met je bedrijf online.

Wat is belangrijk bij mkb hosting?

Wat er met name bij mkb hosting belangrijk is ligt in de stabiliteit van de service. Je wilt constant een snelle website hebben. Het aantal bezoekers moet niet uitmaken wat de snelheid van je server is. Met onbeperkte hosting loop je nooit tegen beperkingen aan voor het gebruik van serverruimte.

Als je veel informatie aan (potentiële) klanten verschaft via je FAQ’s of online helpdesk is het vanzelfsprekend dat je 24/7 bereikbaar bent. Je wilt je service altijd kunnen verlenen. Een uptime van nagenoeg 100% is daarom een vereiste.

Om serieus genomen te worden heb je naast je domein ook een e-mail adres nodig gekoppeld aan jouw site. E-mail hosting is geen probleem voor ons om te combineren met de andere diensten.

Tot slot maken sommige website gebruik van zware applicaties. Denk aan bepaalde klantportalen of rekenmachines. Zeker als bestanden geupload kunnen worden heb je te maken met grote hoeveelheden data. Een stabiel platform dat al deze data kan verwerken van je webapplicaties is dan noodzakelijk. Bovendien wil je goed omgaan met de gevoelige informatie die klanten achterlaten in hun profielen. Een beveiligde omgeving is daarom zeker aan te raden bij je zakelijke hosting.

 

 Bekijk alle diensten

 

Heeft ieder bedrijf zakelijke hosting nodig?

Niet ieder bedrijf heeft zakelijke hosting nodig. Veel websites voor bedrijven hebben namelijk niet meer nodig dan een standaard hosting en onderhoud. Zakelijke hosting hoeft daarom niet duurder te zijn dan normaal. Het ligt er maar net aan wat de wensen zijn. Een website voor een klein bedrijf heeft geen zwaardere verwerking nodig dan elke andere. Pas wanneer je gaat meten in uptime (het percentage dat een website online is) kom je bij speciale hostingdiensten uit.

Spreek specifieke SLA’s af

Wil jij concrete afspraken maken wat betreft je mkb hosting? Dan zit je bij Sprite IT goed. Wij kunnen namelijk samen met jou SLA’s afspreken. Deze Service Level Agreements zijn ervoor bedoeld om een specifieke invulling te geven aan jouw standaarden. Wil jij bijvoorbeeld een uptime van minimaal 99% of dagelijks een website backup maken? Dan kunnen wij dit waarborgen via zo’n afspraak.

Maar ook als je wilt dat technische problemen voorrang krijgen boven andere prioriteiten kunnen we hier een SLA voor maken. Zo stel jij zelf samen wat jij belangrijk vindt in onze samenwerking.

Sprite IT verzorgt jouw gehele zakelijke hosting

Wil jij geheel ontzorgd worden met jouw zakelijke hosting? Sprite IT neemt het hele proces uit handen. In overleg met jou kiezen we een geschikte hostingpartner uit. De inhoud van deze hosting zullen we je volledig uitleggen. Kom jij er niet zelf uit om te kiezen dan kunnen we altijd advies leveren. Verder ondersteunen we je in het geval je je website wilt migreren.

Heb je meteen een vraag die je beantwoord wilt hebben omtrent je hosting in Amsterdam? Neem contact met ons op.

Wat is een hosting bedrijf?
Een hosting bedrijf is een onderneming die voor klanten de hosting faciliteert. Wij bieden bijvoorbeeld de optie om jou serverruimte te geven waarmee je je website kunt hosten of een bedrijfsapplicatie. Wij beheren dan het dataverkeer en de instellingen voor jou.
Wat is het verschil tussen een domeinnaam en hosting?
Een domeinnaam is alleen de benaming van je website. Hier betaal je geld voor om het te registreren, maar je hebt dan nog geen hosting. Wat de bezoekers te zien krijgen wanneer ze jouw domeinnaam invullen, dát valt onder hosting. Het zijn de bestanden die ingeladen worden wanneer bezoekers de informatie opvragen die onder jouw domeinnaam hangt.
Is webhosting verplicht?
Webhosting is niet verplicht, maar eerder noodzakelijk. Zonder webhosting kun je niets online zetten. Des te groter hetgeen is dat je online wilt zetten, des te groter je hosting moet zijn.

 Meer weten over het hosten van je website?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT, de hosting partij voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW