De back-up oplossing voor onderweg

Sprite IT heeft een back-up oplossing ontwikkeld voor mensen die veel onderweg zijn. Bij een klant, thuis, op kantoor of in het buitenland voor zaken? Waar je ook aan het werk bent, zorg dat je data altijd goed beschermd is. Mobiele werkstations, zoals laptops of notebooks slaan veel data en (lokale) back-ups zijn vaak niet of te weinig van toepassing. Daarvoor bieden wij een back-up oplossing aan vanaf €18,95 per maand per werkstation.

Voor wie is deze back-up oplossing interessant?

  • ZZP’er of freelancers
  • Zelfstandige
  • Salesmedewerkers
  • Accountmanagers
  • Installateurs
  • Consultants

Kostenbesparing en een goede back-up

Vanwege kosten beperken veel bedrijven hun back-ups tot slechts een kritieke server en misschien wel een paar werkstations. Hetzelfde geldt voor zelfstandigen, een goede back-up oplossing is vaak een extra kostenpost. Door dit niet goed te regelen lopen ze onnodig het risico om kritieke gegevens te verliezen. Nu is er een betaalbare manier om volledige back-ups te maken van alle (mobiele) werkstations.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om de back-up oplossing te activeren installeren we software wat (over een ingestelde tijdsperiode) een volledige back-up van het werkstation of notebook maakt. In geval van verlies, diefstal, brand of andere onvoorziene omstandigheden, kunnen we de instellingen en data op elke willekeurige andere machine nog dezelfde dag terugzetten. Waar dan ook. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je nooit meer zakelijke of persoonlijke data verliest!

Kosten back-up oplossing Sprite IT

Een volledige back-up van een machine is er al vanaf €18,95 per maand

Naast back-up kunnen wij je ook helpen met een goede virusprotectie, beveiliging tegen ransomware of maleware. Wil je meer informatie ontvangen of de back-up oplossing voor onderweg aanvragen? We vertellen je graag meer over de opties.

 

Vul het formulier in of bel ons op 020-2621330

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT Managed Services | De ICT partner met persoonlijke support

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW