De juiste Cloud oplossingen voor de gehele organisatie

We worden steeds mobieler. Tegenwoordig hebben we drie of meer verschillende apparaten waarop we werken of die ons ondersteunen. Makkelijk daartussen schakelen is dan wel zo effectief. Ook werken we niet meer vanaf één locatie. Onderweg, thuis of op locatie toegang tot onze werkgegevens is steeds meer gewenst. Door cloud oplossingen kunnen wij bovenstaande in één keer realiseren. Mét behoud van een beveiligde omgeving voor de documenten en correspondentie.

Online werkplek en samenwerken

Werken in de cloud biedt flexibiliteit. Overal werken vanaf je pc, laptop, tablet of een ander mobiel apparaat met toegang tot de bedrijfsgegevens en apps. Er zijn verschillende vormen van het werken in de cloud. Hierbij kan gedacht worden aan het werken op een desktop omgevingen, VoIP verbinding of via Web apps. Al deze manieren kunnen bijdragen aan het beter samenwerken tussen medewerkers onderling. 

Met een werkplek in de Cloud kan je locatie onafhankelijk werken. Dit is een Remote Desktop oplossing die altijd up to date is en een veilige en vertrouwde werkomgeving biedt.

Schaalbaarheid en kostenbesparing

Documenten, servers, kantoorapplicaties, telefooncentrales en back-ups kunnen allemaal in de cloud opgeslagen worden. Zo heb je eigen locatie geen server en onderhoud meer nodig. Dit bespaard onder andere veel kosten uit. Als de organisatie meer geheugen en rekenkracht nodig heeft, is eenvoudig opschalen mogelijk. De kracht van het werken in de cloud is het ontzorgen en besparen op de beheerskosten. De aankoop van hardware en het afschrijven daarvan is niet meer  de verantwoordelijkheid van de organisatie. Hierdoor kan jij je zich richten op de zaken die echt belangrijk zijn en efficiënt blijven werken  in de cloud.

VOIP Telefonie

VoIP bellen werkt eigenlijk net als normaal bellen, alleen dan over het internet. De voordelen van VoIP bellen is de mogelijkheid tot sneller opschalen, betere kwaliteit, handige extra functies én lagere kosten.

Hybride Cloud oplossing

Wij begrijpen dat dit een grote stap is en dat het ook gewenst is, alleen gedeeltelijk over te gaan. Dan is het mogelijk gebruik te maken van een 'hybride cloud oplossing'. Dit is een oplossing waarbij een deel van de applicaties op eigen servers blijft draaien en een deel naar de cloud verhuisd wordt. Ook voor deze hybride oplossing, kan je contact met ons opnemen!

 

Cloud oplossingen met Office 365

Onze cloud oplossingen worden onder andere gefaciliteerd met Office 365. Office 365 zorgt voor on- en offline versies van vertrouwde communicatie- en samenwerkingsoplossingen, waaronder Exchange Online, Skype for Business, Microsoft Office Professional Plus en Microsoft Office Web Apps. Ook de opslag vindt online plaats via OneDrive for Business. Het enige wat jullie nog nodig hebben is apparatuur met een internetverbinding.

Kom meer te weten over onze cloud oplossingen

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT Managed Services | De ICT partner met persoonlijke support

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW