ICT consultancy en advies

Loop je al langere tijd tegen traag werkende processen aan? Of hoor je steeds vaker opmerkingen over de trage internetverbinding, bereikbaarheid van documenten of vastlopende computers? Heeft de huidige ICT Manager of interne systeembeheerder de kennis en kunde, maar niet de tijd om na te denken over een structurele oplossing? Als experts denken wij graag met je mee.

Na een goede inventarisatie geven wij graag een helder en duidelijke visie van wat volgens ons de mogelijkheiden zijn binnen de organisatie. Daarnaast kunnen we je voorzien van een plan met meerdere oplossingen die door jullie intern, maar ook door ons uitgevoerd kunnen worden. 

ICT oplossingen en ondersteuning

In de ICT kunnen veel verschillende problemen of vraagstukken voorkomen. Elke locatie en situatie is weer uniek. Bij ons kan je terecht met elke uitdagingen die binnen de kantoorautomatisering kan voorkomen; telefonie, internet, VPN verbindingen, virus bescherming, disaster recovery en nog veel meer.

ICT Advies

Ook voor support kan je contact met ons opnemen. Blijven doorwerken met kwakkelende systemen kost toch teveel tijd? Het goede nieuws is dat voor de meest complexe problemen of situaties wij een geschikte oplossing weten te creëren. Bel gerust 020 2621330 voor advies.

Ik wil graag de juiste ICT oplossing ontvangen

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT Managed Services | De ICT partner met persoonlijke support

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW