Assisteren en uitvoer van systeemmigratie

Is de IT omgeving aan een update toe? Is er een nieuw serverpark en werkstations of de organisatie verhuizen? Wij denken graag met je mee!

Wij geloven in maatwerk. Daarom gaan we na een eerste kennismaking op zoek naar de aanpak die voor jouw unieke organisatie geschikt is. Zo kunnen de werkzaamheden op de werkvloer soepel doorgaan. Door jarenlange ervaring en een bewezen aanpak verlopen migratieprojecten professioneel en soepel.

Zo verzorgen wij de migratie op software en hardware niveau. Met onze back-up service, gaat er ook geen data verloren. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de werkplekken zijn voorzien van de laatste software updates en security patches. De systemen zijn dus altijd volledig beschermd en doordat wij de IT Infrastructuur continu controleren op prestaties en potentiele problemen, is er geen omkijken meer naar.

Weten hoe wij te werk gaan?

Bekijk op de pagina ICT beheer hoe wij van eerste kennismaking tot advies en uitvoer te werk gaan. Liever meteen contact? Vraag dan via de button hieronder een (telefonisch)adviesgesprek aan. 

Advies nodig?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT Managed Services | De ICT partner met persoonlijke support

Sprite support

Kantoorautomatisering diensten

tijdefficient werken

Up to date software

Gestroomlijnde kantoorautomatisering

Harddrive installatie

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW