Online marketing consultancy 

Ben je zelf goed bezig met de Online Marketing voor jouw bedrijf, maar loop je even vast? Of heb je behoefte aan een frisse wind en een nieuwe kijk op de marketingactiviteiten? Dan is Online Marketing Consultancy de ideale oplossing. Ook als je niet of nauwelijks aan Online Marketing doet, dan kunnen wij de kansen voor Online Marketing voor je in kaart brengen en helpen bij de uitvoering ervan.  Zodat jouw onderneming verder kan groeien.

Wat is Online Marketing Consultancy?

Eigenlijk dekken de woorden de lading prima; wij leveren consultancy op het gebied van Online Marketing. Daarmee leggen we onze kennis en ervaring in jouw handen zodat je ermee kunt doen wat jij wilt. Binnen de wereld van Online Marketing draait het vaak om het uitbesteden van activiteiten aan Marketingbureaus. Maar wij begrijpen heel goed dat dit niet altijd wenselijk of de meest rendabele oplossing is. Door middel van consultancy kun je zelf bepalen waar je onze marketeers voor inzet en op welke manier.

Is Online Marketing Consultancy duur?

Niet als je de juiste consultant inhuurt. Het uurtarief van een Online Marketing Consultant ligt per definitie hoger dan van iemand die je als medewerker inhuurt. Maar hetzelfde geldt voor het uurtarief van een accountant en toch zijn er maar weinig bedrijven die een interne accountant aannemen. Waarom? Omdat het veel rendabeler is om een externe accountant in te huren en dat geldt precies hetzelfde voor Online Marketing Consultants. Dit betekent niet dat wij per definitie vinden dat bedrijven geen inhouse marketeers moeten hebben, juist niet zelfs. Wij geloven dat een optimale samenwerking tussen inhouse marketeers en externe Online Marketing Consultants juist tot het beste resultaat leidt. Daar lees je hieronder nog heel veel meer over.

Waar zet je Online Marketing Consultancy voor in?

Om de marketing (afdeling) binnen jouw organisatie beter, effectiever, rendabeler of professioneler te maken. Dat is het korte antwoord, lees hier een aantal voorbeelden van hoe je onze consultants kunt inzetten.

Wedden dat je jouw organisatie herkent in één van de voorbeelden?

Voorbeelden van hoe wij bedrijven verder helpen

Consultant is misschien wel één van de meest gebruikte functietitels ter wereld. Maar hoe herken je een goede? De makkelijkste manier is om naar het track record te kijken en wij zijn niet bang om ons track record te delen.

Bekijk hier een aantal inspirerende voorbeelden!

5 Redenen om een externe consultant in te huren

Waarom zou je een consultant inhuren als je ook ‘gewoon’ iemand in dienst kunt nemen? Op zich een hele goede vraag, maar er zitten een aantal onweerlegbare voordelen aan een externe consultant.

Hier vind je 5 ijzersterke redenen waarom het verstandig is om een externe consultant in te huren!

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Consultancy is maatwerk. We passen ons helemaal aan naar jouw wensen, uitdagingen en doelstellingen. Wil je weten hoe we jouw organisatie nét dat stapje verder kunnen helpen? Laat dan even je gegevens achter en dan laten we je graag weten wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten helpen graag!   

 

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

Sprite IT Web & Online Marketing, Het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW