Sharpspring – de beste prijs / kwaliteit verhouding

Wij zijn een result-driven online marketing bureau pur sang. Elke Euro die wij voor onze klant uitgeven moet in een veelvoud terugverdiend kunnen worden, anders beginnen we er niet aan. Als moderne marketeers zijn wij overtuigd van de kracht en het toekomstperspectief van marketing automation. Als deze 2 stellingen gecombineerd worden is Sharpspring de enige logische uitkomst. Een marketing automation tool dat beschikt over alle benodigde functionaliteiten om op hoog niveau omzet te generen en dat voor een scherp en transparant tarief.

 

Sharpspring heeft alle benodigde functionaliteiten

Marketing automation draait om 4 belangrijke pijlers in het leadproces:

  • Lead Intelligence
  • Lead Capture
  • Lead Scoring
  • Lead Nurturing

Iedere pijler vereist functionaliteiten om marketing automation optimaal te laten presteren. Sharpspring is een van de weinige leveranciers waarbij alle benodigde functionaliteiten standaard zijn opgenomen in de licentie. Zo weet jij waar je aan toe bent en hoef jij je geen zorgen te maken over verborgen kosten.

Strategiebepaling

SharpSpring partner

sharpspring leadgeneratie

Mailbox emailmarketing

Professionele webdevelopment

Creatieve oplossingen

Marketing automation hoeft niet duur te zijn

De prijzen voor marketing automation software kunnen hoog zijn, in de meest extreme gevallen tot € 5.000,- per maand voor enkel de licentie. Sharpspring hanteert echter een transparant “what you see is what you get” model. Hierdoor wordt marketing automation toegankelijk voor iedere ondernemer. Volledige operationele licenties zijn al beschikbaar vanaf € 400,- per maand!

Van Licentie tot Onboarding en uitvoer

Als gecertificeerd partner van Sharpspring kun je bij ons terecht voor de Sharpspring licentie. Wij werken dagelijks met marketing automation en wij begrijpen heel goed dat het in het begin overweldigend kan zijn. Indien gewenst kunnen wij de onboarding verzorgen; wij zorgen dan dat het systeem in de basis is ingericht en dat jij jezelf de nodige kennis eigen maakt om direct te profiteren van de licentie. Daarna kun je zelf aan de slag met marketing automation of het laten uitvoeren door experts in het vakgebied!

Bekijk wat Sharpspring kan

Als je even contact met ons opneemt, dan plannen we een demonstratie van Sharpspring in. De demo is volledig vrijblijvend en laat zien wat er allemaal mogelijk is met marketing automation in het algemeen en Sharpspring in het bijzonder!

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW