showcase flickbike

FlickBike, altijd een fiets beschikbaar

FlickBike is de start-up die Amsterdam gaat veroveren. FlickBike geeft middels honderden fietsen en een eenvoudige app, iedereen de mogelijkheid waar en wanneer ze het nodig hebben een fiets te gebruiken. Het idee is simpel en in de andere grote wereldsteden al jaren een succes. Via je smartphone kun je bekijken waar een leenfiets beschikbaar is, deze is te openen zonder sleutel en kan je laten staan waar je maar wilt. Geen onhandig gedoe met terugbrengen naar een specifiek inleverpunt.

Nieuwe site voor nieuw product

Voor FlickBike hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. FlickBike had zelf al een logo maar nog geen bijbehorende website. Na gesprekken met FlickBike zijn wij aan de slag gegaan met een website ontwerp. Omdat de focus voor FlickBike voornamelijk ligt op de applicatie én mobiele gebruikers, is de website ontworpen met een focus op mobiel. De lange pagina’s nodigen uit om te scrollen en er worden geen zware effecten of foto’s gebruikt die de laadtijd op mobiel kunnen vertragen. Verder bevat de website de volgende aanvullende modules; Nieuws, Blog en FAQ. Voor op home is een op maat gemaakte scroll animatie ontwikkeld. Deze animatie zorgt voor een mooie overgang van de vlakken over elkaar tijdens het scrollen.

Zelf een nieuwe website nodig?

Zelf ook een start-up en nog geen website? Of gewoon toe aan een vernieuwde website, die ook mobiel gericht is? Neem dan contact op! 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW