showcase cork

Het gebruikersgemak van Magento 2

Corknl.nl is een webshop met allerlei producten gemaakt van kurk. Kurk is vooral bekend als wijnstopper, maar kan ook voor veel andere doeleinden gebruikt worden. Van snijplanken tot portemonnees of een mooie bloemenvaas. Het materiaal is 100% natuurlijk. Het is ecologisch, duurzaam en recyclebaar en niet geheel onbelangrijk; het ziet er prachtig uit!

Online verkoop via Magento 2

Voor C.O.R.K. heeft Sprite IT een Magento 2 webshop ontwikkeld. Dit vernieuwde platform zorgt voor een snellere online shop waarbij voorraadbeheer en betaalsystemen vanzelfsprekend zijn. Het is gebruiksvriendelijk voor zowel bezoeker als webshopbeheerder. Magento 2 is door nieuwe technieken een stuk veiliger geworden voor online shoppers (ten opzichte van Magento 1). De SSL beveiliging die direct toegepast is, draagt hier ook aan bij. Ideaal voor een beveiligde verzending van online betalingsverkeer en persoonsgegevens.

Mobile devices magento 2

Magento template design

De webshop is geheel responsive en komt goed tot uiting op ieder apparaat. Zo kan er ook gemakkelijk vanaf een mobiele telefoon besteld worden. Voor het webdesign is er gebruik gemaakt van een Magento template die is aangepast naar de huisstijl van C.O.R.K.. Dit zorgt voor een frisse en bijpassende uitstraling. Het template biedt veel ruimte voor beeld, door scherpe foto’s en grote afbeeldingen komen de details van het kurk in de producten echt tot zijn recht.

Gebruikersgemak voor zowel websitebezoekers als webshopbeheerder. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden.

Meer Magento 2

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW